Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט לרכב

carlight
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אליכם: האם הקידוד נעשה בשלט או במחשב הרכב? לי הוסבר כי במקרה אבדן שלט יקודד השלט החדש במחשב הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, shellcase כתב:

אם לרכב יש אפשרות לקבל שלט, אז גש לעסק שעוסק בשכפול מפתחות (אם תכתוב איפה אתה גר, בטח יוכלו לכוון אותך לאחד מומלץ באיזורך) או למוסך של כלמוביל (פחות מומלץ בגלל העלויות) ותבקש שיקדדו את המפתח לרכב.
אולי אפילו כדאי לקפוץ אליהם לפני שאתה מזמין מחו"ל להתייעצות.

מאמין שיש אפשרות או שהשלט הישן יכול לקודד את החדש (לפחות ככה עושים אצלי בבניין שמחליפים שלט לשער). אזור אשדוד - אשקלון.

לפני שעה, itzik123 כתב:

@carlight שים לב, אתה מדבר על הצ'יפ (שבב) של האימובילייזר:

@shellcase מדבר על החלק (כרטיס אלקטרוני, החלק הפנימי) של השלט:

אלה שני דברים שלא קשורים אחד לשני. לחלק של האימובילייזר יש מקום ולכן כשתכניס אותו, המפתח יוכל להניע (לפתוח דלתות הוא יוכל גם בלי הצ'יפ).

השלט זה סיפור אחר, כנ"ל.

@shellcase אני משער שפות"ש עושה את זה כדי להמנע מעלות יקרה יחסית (בהשוואה להזמנה מעלי אקספרס) ע"י מי שעוסק בשכפול מפתחות. 

האם זה ישתלם? תלוי בעיקר מה הסיכוי להצליח בעניין השלט, גם באיכות החיתוך הסיני ועוד.

השלט מעליאקספרס מגיע כולל אלקטרוניקה בפנים והכל, כלומר הכרטיס הירוק, להב, צ'יפ אימובילייזר וכו' - כלומר החלפה מלאה של השלט שיש לי כרגע בשלט אחר לחלוטין. לגבי החיתוך דווקא יש ביקורות טובות בעמוד המוצר.

לפני 4 דקות, sperial כתב:

שאלה לי אליכם: האם הקידוד נעשה בשלט או במחשב הרכב? לי הוסבר כי במקרה אבדן שלט יקודד השלט החדש במחשב הרכב.

אני לא יודע בדיוק איך זה עובד עם שלט של רכב אבל כשאצלי בבניין מחליפים קידוד לשער החניה לא מחליפים שלטים אלא פשוט מצמידים את השלט הישן לשלט עם הקידוד החדש ואז השלט הישן פותח את השער.

פורסם
לפני 3 דקות, carlight כתב:

השלט מעליאקספרס מגיע כולל אלקטרוניקה בפנים והכל, כלומר הכרטיס הירוק, להב, צ'יפ אימובילייזר וכו' - כלומר החלפה מלאה של השלט שיש לי כרגע בשלט אחר לחלוטין. לגבי החיתוך דווקא יש ביקורות טובות בעמוד המוצר.

נכון, אבל הוא התכוון שתכניס את הכרטיס האלקטרוני מהשלט הקיים לשלט החדש, ועל זה הוא כתב שסיכוי נמוך שזה יתאים.

מאידך, בשביל שתוכל לקודד את השלט החדש, צריך קודם כל לוודא שהוא תואם, ואז ללמוד איך עושים את זה (וע"ז כתבתי לך שאני לא יודע).

לפני 14 דקות, sperial כתב:

אם אבד השלט, כנראה שכן. לא יודע בוודאות. במקרה של פות"ש יש שלט. כשיש שלט ורוצים לשכפל, צריך שהשלט יתאים למערכת הנעילה, ואז לקודד. זה משתנה בין הרכבים. בגדול, נכנסים למצב תכנות (programing) ואז כל מיני לחיצות בשלט.

• אהבתי 1
פורסם

אהלן, מצטער שאני מקפיץ אבל שכחתי כנראה את אחד הדברים היותר חשובים 😝

שלט של כמה mhz אני צריך לקנות?

לא ראיתי על הכרטיס של השלט שלי שכתוב כמה mhz הוא (אולי כתוב בצורה אחרת ממה שאני חושב) לכן העלתי תמונה אולי מישהו פה יצליח לאתר.

תודה רבה!

20210203_155804.jpg

• תוכן חדש...