Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון גיל 17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רוצה בבקשה לקבל המלצה על רכב ראשון לגיל 17, תקציב של עד 70 אלף משהו כזה..

חשבתי בכיוון של אלפא רומיאו גולייטה או פולקסווגן גולף.

אשמח להצעות.

פורסם

מזל טוב לרישיון, מה הדרישות שלך מהרכב? ומה לגבי ביטוח, תחזוקה ודלק - האם האם פרמטרים?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

רכב ראשון "להתגלח עליו" לא הייתי קונה בכל הסכום, בטח שלא רכב יקר לאחזקה כמו אלפא או אפילו גולף. 

הייתי מחפש 208 (רצוי ידנית) שנת 2016/7 במקסימום חצי מהתקציב. 

אתה לא יודע עדיין היכן תשרת בצהל ואם יהיה לך צורך ברכב בתקופת השרות. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מצטרף להמלצה של @markb205, ואפילו אוסיף, לא הייתי עובר את ה20-25K.

מעבר להחלטה הכלכלית שהיא שלך/בעל הכסף, בתפיסה שלי רכב ראשון צריך להיות צנוע ופשוט, בעל פוטנציאל נזק נמוך יחסית (גם בפיתוי לנהיגה לא זהירה).

קנה לך רכב שיהיה שותף לתחילת הדרך על הכביש, תלמד דרכו על הכביש ותשתפשף (תרתי משמע) וכשתהיה מנוסה יותר קנה אחד אחר.

אני מניח לפי החיפוש של ג׳ולייטה/גולף, שאתה מחפש סופר מיני - בתקציב הנ״ל הייתי מחפש איביזה ידנית 2012/13 או 208 ידנית כמו שכבר ציינו כאן. שתיהן נראות מצויין לדעתי ושתיהן יספקו לך מה שאתה צריך.

בהצלחה ומזל טוב על הרשיון!

• תוכן חדש...