Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק, כמה זמן עבר? הם נשחקו כי לא עשית כיוון פרונט.

ומזה גאנטים מטיטניום? כמה זה יקרים בטירוף?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 6 שעות, Jester כתב:

שלום לך רן,

ראשית המון בהצלחה בדרכך החדשה!

שנית, יש לי חוויה לא כל-כך נעימה מכם בסניף אשקלון.

שלום,

צר לי שאתה לא מרוצה.

אני מזהה שיתכנו כמה בעיות. 

אבקש שתשלח לי בהודעה פרטית שם וטלפון, כדי שאוכל לטפל. 

בברכה,

רן

צ'ק אפ - צמיגים לדרך בטוחה

רשת מרכזי שירות מתקדמים לצמיגים

2575* | checkup.co.il

פורסם

אחד הדברים שלא אהבתי זה שאין מחירים באתר, אפשרות קניה ותיאום תורים וכו'.

עברנו כבר את העידן האנלוגי ופחות מתחשק לי כלקוח לחזור לעידן של השוואת מחירים בטלפון...

פורסם
לפני כשעה, CheckUp כתב:

שלום,

צר לי שאתה לא מרוצה.

אני מזהה שיתכנו כמה בעיות. 

אבקש שתשלח לי בהודעה פרטית שם וטלפון, כדי שאוכל לטפל. 

בברכה,

רן

היי רן,

שלחתי לך הודעה פרטית אם הפרטים ליצירת קשר עימי, תודה לך. 

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, tepic כתב:

אחד הדברים שלא אהבתי זה שאין מחירים באתר, אפשרות קניה ותיאום תורים וכו'.

עברנו כבר את העידן האנלוגי ופחות מתחשק לי כלקוח לחזור לעידן של השוואת מחירים בטלפון...

בדיוק מה שרציתי לכתוב. הייתי קודם באתר tiredeal. אפשר לראות שם דירוג צמיגים ומחירים. כאן, שלילי. לא משכנע.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם (נערך)

עבר שבוע מאז כתיבת הפוסט ואף אחד לא חזר אלי @CheckUp תודה רבה על השירות המיותר בסניף אשקלון, לחזור אליכם אני לא אחזור, גם לא אמליץ אליכם. לקחת כסף אתם יודעים טוב מאוד - אבל כשיש בעיה, האחריות הינה על רק על הנייר. במקום לנסות ולעזור, יודעים רק לדחוף צמיגים חדשים ולהתנער מאחריות. בושה שחברה בסדר גודל כזה בארץ מתנהגת ככה ללקוחות שלה, ואני חשבתי במידה ותיהיה בעיה יהיה אמא ואבא לחזור אליהם שידאגו לטפל בה, כבר עדיף לשים צמיגים חדשים בצמיגיה בשכונה שגם יקחו הרבה פחות כסף וגם ידאגו לך בעת בעיה, אכזבתם.

עריכה אחרונה על ידי Jester
  • מעניין 1
  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
לפני 7 שעות, TDI כתב:

הרשת נסגרה?

אני יודע שבאשקלון הם הפכו לאוטו דיפו ועובד שם אמר לי שהם נמכרו כולם לאוטו דיפו, בנוסף מכיוון שהם הסתכסכו איתם על דיווח כוזב של רווחים,אוטו דיפו לא יכול לייבא עכשיו פאלקן וטויו כי הם היבואן הבלעדי בארץ🤢

בעבר-פורד פיאסטה פשע 1.4 אוטומט🤪

כיום-הונדה אקורד 2012 שתיינית וכייפית😀

פורסם

קבוצת מולטי ריטייל גרופ רוכשת את צ'ק אפ

https://www.ice.co.il/finance/news/article/911136

חברת מולטי ריטייל גרופ הינה הבעלים של רשתות ACE ואוטו דיפו, עם למעלה ממיליון חברי מועדון, השלימה לאחרונה את רכישת רשתות ביתילי, IDdesign ו-Urban, המונים כ-30 סניפים בפריסה ארצית, ואת מפעל הרהיטים המשרת את פעילותן מקבוצת כרמל אחזקות.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...