Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

יש ברשותי וולוו S60 שנת 2013, הרכב עשה 92,000 שמור מאוד ומטופל היטב. לאחרונה שמעתי המון דעות גורפות של אנשים שמדברים על הגיר הבעייתי שהולך כמעט תמיד אפילו בטווחים של 120 אלף קילומטר. יש לי את הרכב כבר כמעט שנה, אני מאוד מרוצה ממנו והטיפולים בו הם רק טיפולי שגרה.

ההתלבטות היא כזאת- האם כדאי לשדרג את הרכב לוולוו מהסוג החדש יותר עם מנוע 2,000 ששם אין את הבעיית גיר, או להשאר עם הרכב הנוכחי ולקחת את הסיכון שילך הגיר? כמובן שלשדרוג אני אצטרך להוסיף לפחות 15,000 ש"ח, ולא הייתי ממהר לעשות את זה אם זה לא מוצדק באמת..

חשוב לציין שאני מאוד אוהב וולוו, לכן אופצית השדרוג היא רק לרכב הזה :)

זאת התמונה של החתיך:

https://i.imagesup.co/images2/a566d2ed33b453ee30872e129fbbeb8ab520b96c.jpg

עריכה אחרונה על ידי MRCOHENN
פורסם

אם אינני טועה, מדובר בגיר דומה לזה שיש במונדאו, שיחסית לגיר רובוטי כפול מצמדים הוא די אמין.

בכל אופן זה לא הגיר "הולך", אלא המצמדים.

אם וכאשר יתבלו, פשוט תחליף אותם ותמשיך ליהנות מהרכב הנהדר הזה.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

הגירים המותקנים ב-S60 אכן דומים מאד לאלה שבמונדיאו לא מכיר תקלות יוצאות דופן בגיר הזה, בטח לא כאלה המצדיקות החלפה מיידות שלו.

אכן, דגם 2014 ואילך מוצלח בהרבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

סליחה שאני מתערב עם ה"פורדיות" שלי בשרשור של וולוו ;-)

זה גיר פאוור-שיפט כמו של מונדאו (רובוטי כפול מצמדים) ?

אם כן, למה הכוונה שהגיר הולך בד"כ אחרי 120,000 ק"מ? (הרכב הפרטי שלי עם גיר זהה נוסע כבר מעל 235,000 ק"מ)

אם זו רק נזילה ממחזיר השמן, יש לזה פתרונות זולים יותר מהחלפת גיר/מצמד.

מוזמן לדבר איתי פה או בפרטי אם אני בכיוון.

עדי

• אהבתי 3

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

@מרכז שירות שי-לי לעניות דעתי אין ל- @MRCOHENN שום בעיה בגיר - הוא רק חושש שתהיה לו. כמו זה שמוכר את הרכב כי נגמרה האחריות...

או שכשהרכב מגיע לקילומטראז' מסויים (נגיד 100000 ק"מ) מהר מחליפים אותו לפני שיתפגר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 19 שעות, zvit כתב:

@מרכז שירות שי-לי לעניות דעתי אין ל- @MRCOHENN שום בעיה בגיר - הוא רק חושש שתהיה לו. כמו זה שמוכר את הרכב כי נגמרה האחריות...

או שכשהרכב מגיע לקילומטראז' מסויים (נגיד 100000 ק"מ) מהר מחליפים אותו לפני שיתפגר.

אה :) אין לי שירות שמונע את זה :)

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...