Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

שואל לגבי פורד קוגה 2018 AWD.

182 כ״ס, 240 קג״מ.

לאחר בדיקה קצרה הבנתי שאלחר stage1 השיפור יהיה לכיוון 190 כ״ס ו- 300 קג״מ. 

לפי מה שהבנתי הרכב הגיע סוג של tuned כבר מהחברה ולפי הנתונים מעלה לא אראה שיפור ממשי.

האם לדעתכם לקחת את הרכב ולהגיע ל״קצה״ מבחינת יכולת המנוע שווה את הבלאי?

הדבר העיקרי שאני מבקש לשפר זה את הזריזות-יציאה מהמקום,זמינות כוח והעברת הילוכים יותר ״חלקה״.

תודה

פורסם (נערך)

24 קג"מ אולי, לא 240. כנ"ל לגבי 30/300.

בשביל מנוע 1.5 ליטר להוציא 182 כ"ס זה נשמע שהוא די ממצא את עצמו מבחינת הספק, אבל כמובן שתמיד אפשר להוסיף עוד, עם זאת, צפה כנראה לבלאי מואץ משמעותית.

אבל קח כל מה שאני אומר בערבון מוגבל, איני איש מקצוע ואין לי ניסיון עם הרכב הנ"ל, אני אומר נטו מלהסתכל על נתונים יבשים.

כמו כן, קח בחשבון שכל תוכנה היא שונה, וכל תוכנה תשפיע אחרת על הביצועים של המנוע.

מה שאני יכול להציע לך זה להחליף את הרכב לרכב ספורט או לפחות לרכב במרכב יותר ספורטיבי. עם רכב כבד וגדול כמו שלך, אל תצפה להגיע מ0 ל100 ב6 שניות.

דבר נוסף שאתה יכול לשקול, זה תוכנה לגיר ולא למנוע, או תוכנת קאסטום (ולא תוכנת מדף) שניתן לתכנת לפי ההעדפות שלך, ולאו דווקא להגדיל את הספק המנוע. 

עריכה אחרונה על ידי motek
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

יש לי תוכנה זהה מותקנת על מנוע זהה בפוקוס רק מוחלש ל150 מהמפעל וקגמ זהה . אצלי השיפור גדול יותר אך אני מניח שגם אצלך תוספת הקגמ תורגש מאוד.

רק אל תצפה לשיפור מטורף בתאוצה אלא פשוט לסחיבה טובה יותר וזמינות כח עדיפה .

• תוכן חדש...