Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, wildlands2019 כתב:

^

ואם start stop תמיד כבוי, זה משנה?

אני למשל תמיד מכבה אותו.

אני גם לרוב מכבה את המערכת, הענין הוא שהמכה מורגשת גם במעבר בין הילוכים. מה גם שבמכירה זו בעיה

לפני 2 דקות, Shab00 כתב:

גם אני אישית הייתי מכבה, אבל בכל זאת טוב שתהיה את האופציה במידה ואתה מוכר את האוטו/תחליט להשתמש פתאום.
במיוחד שהאוטו עדיין באחריות והתיקון יהיה בחינם.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

הרכב באחריות מורחבת של הטרייד אין שמכסה בעיות מנוע וגיר. אני מנסה לבדוק אבל לא נראה לי שהמשאבה כלולה באחריות.

עריכה אחרונה על ידי Krd
פורסם (נערך)

מבאס,

נשמע כמו יותר מדי תקלות ברכב בן 3 ועם כלום קילומטרים,

מאחל לך שיתוקן ותוכל להנות ממנו עוד כמה שנים, או שתמכור מהר ותעבור לרכב אמין יותר.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם
הרכב באחריות מורחבת של הטרייד אין שמכסה בעיות מנוע וגיר. אני מנסה לבדוק אבל לא נראה לי שהמשאבה כלולה באחריות.
כתבת מקודם "משאבת start stop בגיר"
אם המונח שהשתמשת בו נכון וזה בגיר ויש לך אחריות על הגיר, נשמע שהם צריכים לתקן את זה.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

פורסם (נערך)

שמח לבשר שאושר מימון מלא ע"י פורד להחלפת ממיר קטליטי, כיף לראות שיש שירות מעולה מהיבואן למרות תום האחריות הפורמלית.

עלות העבודה  הכוללת היא 6000 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי Krd
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 13.1.2021 בשעה 17:25, Krd כתב:

ואם כל זה לא הספיק, יש קוד תקלה נוסף (שאפשר לראות רק עם מחשב חברה) משאבת start stop בגיר לא תקינה, מסביר את העובדה שהרכב מקבל מכה מכיוון הגיר אחרי הנעת start stop, רק החלק עולה 2100 שח ללא עבודה.

שמח לבשר שאושרה היום החלפת משאבת I-STOP במסגרת אחריות הטרייד אין, עלות עבודה וחלק בסביבות 2500 ש"ח.

בשבוע שעבר הוחלף הממיר הקטליטי במסגרת רצון טוב, מיד היה ניתן לראות שיפור בצריכת דלק שחזרה להיות נורמלית ואפילו המנוע סוחב קצת יותר טוב. לא נותר לי אלא להמליץ בחום על רכישת רכב מטופ טרייד, שעמדו בכל תנאי האחריות פעמיים, הכל במוסכים מורשים ללא קומבינות ואילתורים. השירות של דלק מוטורס גם היה מעולה, החל מסיפוק רכב חלופי לחודש בזמן החלפת המנוע ועד אישור החלפת הממיר.

• רעיון טוב! 3
  • תוכן חדש...