Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אז הגיע לי אתמול הרכב החדש שלי :) 

משום מה חשבתי שהאיביזה מגיעה עם נורות LED לבנות אבל הופתעתי לגלות שזה מגיע עם נורות צהובות רגילות.. משיחה עם נציג המכירות הובהר לי שיש אפשרות בתוספת תשלום לLED (שלצערי לא נאמר לי)

אני מחפש דרך להחליף את הנורות לצבע לבן, אבל שמעתי בעבר שיש בעיות עם החלפת נורות ברכבים מקבוצת פולקסווגן בגלל שגיאה שתקפוץ בלוח השעונים. האם יש דרך להחליף בכל זאת את הנורות?

אפשר לעשות את זה לבד? יש מקום שעושה החלפות שכאלה? עדיף באזור ראשון לציון

בנוסף, אשמח לעזרה על איך לשמור על הרכב יפה ומבריק בפנים ובחוץ!

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי ofek300
פורסם

זה לא כזה פשוט.

אתה יכול לשים נורות לד אפטרמרקט, אבל זה לא יראה כמו המקורי, לא עובר טסט ויכול לפגוע באחריות. אפשר לעשות את זה לבד, סך הכל להזמין ולהחליף נורה רגיל.

להחליף פנסים לא משתלם לך כספית, עדיף כבר למכור ולקנות אחת FR.

קצת טיפים - מבחוץ תדאג לשטוף בעצמך בצורה נכונה ולמרוח אוטם צבע כל כמה חודשים, מבפנים תקנה חומרים משמרי פלסטיק/דשבורד ותשים סוכך שמש.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

דבר ראשון תתחדש, ותהנה מהרכב.

לגבי התאורה, פתחתי שרשור בנושא לרכב זהה, מוזמן לקרוא אותו. :

האמת שפחות מדובר על תאורת led כי היא לא חוקית ולא רציתי להיות "מטרה" לשוטרים\ מכוני טסטים.

אבל עדיין יכול להיות שזה יעזור לך.

לגבי שטיפת הרכב, הכי חשוב זה לעבוד עם טכניקה נכונה, וכלים נכונים. ולא לבצע שטיפות "במכוני מטאטא. "

תעבור על אלה תקבל המון מידע:

1. 

2. יותר מידע על הנושא:https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1348/מדריכים/דיטיילינג---המדריך-המלא

ניקוי פנים: 

בנוסף ממליץ לך לעבור על הנושא הנעוץ פה בפורם, יש בו המון מידע .

https://carsforum.co.il/topic/571807-ריכוז-כל-מה-שרציתם-לדעת-ולא-העזתם-לחפש-לבד/?tab=comments#comment-4911718

פורסם

חבל שלא הציעו לך לפני רכישת הרכב לקנות אותו עם פנסי לד מקוריים, יש לי כאלה וזה פשוט הבדל של שמיים וארץ מהבקלית הרגילה.

לקנות את זה בחוץ קשה מאוד, יכול להגיע לכמה אלפעם.

מציע לך לבדוק טוב לפני שאתה מחליף את הנורה המקורית, כי יש המון נורות ברמה נמוכה מאוד שאפשר לקנות בכל אתר\חנות, אבל זה סתם יסנוורר וייתן לך אור מאוד חלש.

פורסם

כי עכשיו על החלפה הוא יצטרך לשלם מחיר הרבה יותר גבוה מאשר מה שהיה כתוספת. 

הזמנות, עבודה, מחיר הפנסים הישנים, צורת תמחור שונה... זה לא כזה פשוט.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, Taipan כתב:

אם היו מציעים לך את האופציה הזו כנראה שהיית מוסיף ורוכש את הרכב איתם. למה שפשוט לא תקנה אותם מהם?

פנסי הלד הם לא פלאג אנד פליי. לרוב הם יגררו בנוסף החלפת BCM, CAN GATEWAY, צמות חשמל, קידודים ואדפטציות, מודולים נוספים ומה לא.

בנוסף, גם אם ההתקנה תבוצע אצל מישהו מקצועי, זה לעולם לא ירגיש כמו "מקורי". העדיפות היא להזמין את התוספות במעמד הזמנת הרכב,

ולא לעשות Retrofit כי תמיד משהו יכול להשתבש, וזה גם מאוד יקר בדיעבד. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

וואלה, עד כדי כך? נתקלתי פנסי לד אחוריים  לסיטיגו שלי והיציאות שלהם היו בדיוק כמו ביציאות של הפנסים המקורים - ממש פלאג & פליי. הייתי בטוח שגם כאן הסיפור דומה.

פורסם

פנסים אחוריים שונים בהכרח מפנסים קדמיים, הם רק צריכים להיראות. פנסים קדמיים צריכים גם להאיר את הדרך ומשתמשים בטכנולוגיות אחרות.

בכל מקרה, לא ידוע לי שיש לסקודה סיטיגו פנסי לד. אני חושב שהזמנת פנסי לד אפטרמרקט, שלרוב אכן מגיעים פלאג אנד פליי. 

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...