Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרר fagor קטן (חושב ש370 ליטר) שעולה 7000 שקל ותוספת 1000 שקל לצבע כחול "מיוחד" שווה לתחת !

פלסטיקים מתפוררים,המגירות של הירקות נסדקות ובאופן כללי מקרר מחורבן.

רק לשם הבהרה קיבלתי אותו כמעט חינם (200 שקל למקרר בן 4) והוא אצלי 3 שנים

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• אחראי פורום
פורסם

הזכרתם לי את ה-ctek. עובד אצלי קבוע 5 שנים, לגמרי שווה את ההפרש מהסינים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בגד ים.

בדרך כלל הייתי קונה בגדי ים חד פעמיים כאלה, שעולים כמה עשרות בודדות. 

מספיקים לקיץ אחד, שניים וזהו.

ואז קניתי בגד בים ב200 או 300 שקל והוא החזיק שנים ובצורה ממש טובה.

פורסם

3200 שקל לאוזניות QC של BOSE בשנת 2007 שמשכורת שלי הייתה 4000 שקל במלון שרתון.

עד היום עובדות

עד היום מצילות אותי שאני נוסע באוטובוס או שאני בים המלח

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

שאלה בנושא - מעצבי על, שווה את הכסף? מותגים כמו דיור למשל. האם הנעליים נתפרות באותם מפעלים תאילנדים כמו נייקי ושאר המותגים העממיים? או אשכרה זו נעל שתשרוד לאורך זמן? 

כנ״ל לגבי חולצות / מכנסיים / שמלות וכו׳. דברים לשימוש תדיר יום יומי ולא רק ליציאות מיוחדות. 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, shachar187 כתב:

בגד ים.

בדרך כלל הייתי קונה בגדי ים חד פעמיים כאלה, שעולים כמה עשרות בודדות. 

מספיקים לקיץ אחד, שניים וזהו.

ואז קניתי בגד בים ב200 או 300 שקל והוא החזיק שנים ובצורה ממש טובה.

לי יש בגד ים של אדידס, שמחזיק כבר יותר מ10 שנים, בלי סימני התפרקות כלשהם.

משהו בסגנון הזה:

https://www.adidas.com/us/classic-length-3-stripes-swim-shorts/GQ1103.html

עוד דבר - משקפי ריי באן מודל 2013. בשימוש יום יומי כבר 7 שנים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 שעות, Morningstar כתב:

Steelcase Gesture - דובר המון בפורום, לא נראה לי שיש צורך להוסיף

המיאטה שלי - עלתה לי בערך 25K בטוטאל (על שנה ומשהו) ונהגתי "רק" 6000 ק"מ, אבל פשוט נהנתי מכל דקה.

פעם ראשונה שמכרתי רכב וממש אמרתי "וואלה, היה שווה כל שקל".

איירפודס פרו - מושלמות

מעיל  800 Down Jacket של The North Face - אחרי מליון קומבינות וקופונים הוצאתי אותו בערך ב 500₪ במקום 1200₪...

ואו כמה שהוא שווה כל אגורה. בדיעבד גם את ה 1200₪ הייתי מוציא. 

מעניין, כי נורת' פייס הוא אחד המאכזבים שהיו לי.

פליז שעלה 450 שקל אחרי מבצע, ניראה טוב ויושב יפה, אבל מבחינה פונקציונלית, הפליז שקיבלתי מתנה ששווה אולי 50 שקל ,עושה עבודה טובה יותר. 

פורסם

נעלי עור.

יש לי מספר זוגות שאני הולך איתם כבר שנים. הוצאתי על כל זוג לא מעט אבל אני נהנה מהם כל פעם מחדש. תמיד נוחות, תמיד יפות, לא נרטבות סתם. הכי חשוב - מאוד עמידות ולא צריך להחליף זוג כל חצי שנה.

פורסם

כלי עבודה,

לאבא שלי כל החיים הייתה מקדחה רוטטת פשוטה שכל חור ודיבל היה סיפור. כשאני עברתי לגור לבד שמתי יד על פטישון עם חציבה של בוש ואז כל קיר הפך לנשנוש.

אותו דבר עם מברגות, לסבא שלי הייתה מברגה פשוטה של יונדאי שכל כמה ברגים הייתה צריכה הטענה, כשהגעתי לצבא התחלתי לעבוד עם אימפקטים של מקיטה 18V ואז הבנתי איכות מה היא.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 21 שעות, Pika007 כתב:

רוצים גדול יותר וחזק יותר? ה V60 נמכר בסה"כ 1400~ לפני משלוח ומיסים, ומדובר במכשיר מקביל לסדרת ה 20.

VFM VFM VFM! וללא הקרבה כלשהי שאינה זניחה.

עשית לי חשק אבל ראיתי שהמחיר כאן 2800 ואין יבוא רשמי.

פורסם
לפני 2 דקות, ceyal כתב:

עשית לי חשק אבל ראיתי שהמחיר כאן 2800 ואין יבוא רשמי.

למי איכפת מהמחיר פה? קח.

https://www.ebay.com/itm/LG-V60-ThinQ-5G-128GB-6-8-in-P-OLED-Display-8GB-RAM-Triple-Camera-Smartphone/284094300941?epid=15037603279&hash=item422557030d:g:mO0AAOSwIFBf6uLT

אתה גם יכול לחכות לאחרי ההשקעה של ה S21, המחיר יצנח בכמה עשרות דולרים כנראה. 

פורסם

אני עם S10 פלוס כבר..הממ.. שנתיים?

מאד מבסוט מהמצלמה ומהתפעול הכללי.

ה G7 לא הצטיין בה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 19 דקות, davemustaine87 כתב:

מעניין, כי נורת' פייס הוא אחד המאכזבים שהיו לי.

פליז שעלה 450 שקל אחרי מבצע, ניראה טוב ויושב יפה, אבל מבחינה פונקציונלית, הפליז שקיבלתי מתנה ששווה אולי 50 שקל ,עושה עבודה טובה יותר. 

חלק מהעניין הוא אחריות לכל החיים (יש לי פליזים שתיקנו לי אותם כשהם בני 7-8 שנים לפחות).

לגבי החימום - יש להם ליינים שונים לשימושים שונים

יש לי כאלו שמתאימים לבית עם חימום וכאלו שאני יכול לצאת איתם בשלג בלי מעיל.

אגב

לגבי האחריות כנל לגבי סמסונייט (שאכן שווים, עדיף לקנות אונליין בארהב או בחנות של סמסונייט שעושה price match)

יש לי סמסונייט בן 15 שנה שעבר מאות נסיעות! אני לא מגזים (אני הייתי טס פעם פעמיים בחודש , פלוס אבא שלי פלוס רילוקיישן) והם גם החליפו ותיקנו לנו בלי שאלות כמה פעמים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 20 דקות, ceyal כתב:

אני עם S10 פלוס כבר..הממ.. שנתיים?

מאד מבסוט מהמצלמה ומהתפעול הכללי.

ה G7 לא הצטיין בה.

לחלוטין אין לך סיבה לשדרג, חכה לשנה הבאה. אני גם מתכנן לראות מתי יצא ה V70 ואם הוא צולל במחיר כמו קודמיו, לשם שינוי הדור הבא של הצ'יפסטים הוא שדרוג די רציני, לא אינקרמנטלי כמו בשנתיים-3 האחרונות.

פורסם
לפני 2 דקות, Pika007 כתב:

לחלוטין אין לך סיבה לשדרג, חכה לשנה הבאה. אני גם מתכנן לראות מתי יצא ה V70 ואם הוא צולל במחיר כמו קודמיו, לשם שינוי הדור הבא של הצ'יפסטים הוא שדרוג די רציני, לא אינקרמנטלי כמו בשנתיים-3 האחרונות.

אני רואה שהקישור שנתת זה מכשיר נעול ל ATT

משמע אין עברית

• תוכן חדש...