Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט אם לקנות סוזוקי איגניס. אני נוסע הרבה והוא בהחלט מתאים לצרכיי. המבנה הגבוה חשוב לי מאוד והוא היחיד שמציע מבנה כזה במחיר כזה  אבל בנסיעת המבחן התרשמתי שהוא לא כל כך סוחב בעלייה ומרעיש המון - ואני חי בעיר עם עליות. אבל מצד שני זו הייתה נסיעת מבחן ואולי שפטתי לחומרה. בעלי האיגניס - כדאי או לא כדאי? 

פורסם

האיגניס מצויידת במנוע צנוע וגיר רציף. כחלק מאופיו של גיר רציף, כאשר הנהג מעוניין בהאצה מהירה, הגיר מעלה את המנוע לסל"ד סביב שיא המומנט (4400 סל"ד במקרה של האיגניס). זה אכן רועש ומעיק במקרה של הסוזוקי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מה אופי הנסיעות?

אם אתה נוסע הרבה ובעיר מרובת עליות, הייתי דווקא מחפש סופר מיני חזקה יותר. נראה לי יותר מתאים לדרישות שאתה מציע.

ככלל, אם רכב לא מרצה אותי בנסיעת מבחן, בייחוד בסעיף הסחיבה, לא אקנה אותו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני אישית לא יכול לבחור בסופר מיני משום שתנוחת הישיבה מאוד חשובה לי בשל נכות - ולכן חייב רכבים מוגבהים עם תנוחת ישיבה של 90 מעלות. לכן אני גם לא יכול בעצמי לנהוג הנסיעת המבחן משום שאני נוהג עם התקן ואני סומך על חוות דעתו של בן משפחה. הבעיה היא שרכבי הפנאי הקטנים הרבה יותר גדולים ויקרים. אני לא צריך כאלה בעיקרון אני נסוע לרוב בתוך העיר. מתגורר בירושלים. כעת יש לי סקודה רומסטר ומאוד מרוצה ממנה אבל היא מאוד ישנה וצריך להחליף אותה. לא בטוח שיש פיתרון לשאלה שלי אני בסוף אצטרך לקבל החלטה  - רק מתייעץ. מתסכל אותי שרכבים בדרג ביניים כמו ניסן קיקס וכדומה לא מגיעים לארץ..

פורסם

אני חושש שאם התרגלת לביצועים של הרומסטר, בייחוד אם מדובר בגרסת ה-TSI, אתה תתאכזב מאוד מהאיגניס. גם אם מדובר ב-1.6 האטמוספרי (MPI) יש מצב שתתאכזב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...