Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לעזרתכם בנוגע לשדרוג הסאונד באוטו.

בגדול, הסאונד המקורי הוא בסדר אבל רציתי קצת מעבר.

כאשר בדקתי כמה יעלה לי סאב+מגבר+זוג קומפוננטים קדמיים+התקנה הגעתי להצעות מחיר של 3000-3500 ש"ח כאשר לא מדובר במותגים סיניים זולים וגם לא HIGH-END

הבנתי שכרגע שזה קצת גדול עליי והייתי רוצה להתחיל בקטן ולשדרג לאט לאט אם יעלה הצורך.

הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה להחליף רק את הקדמיים לקומפוננטים עם נצילות גבוהה (לדוגמא Focal PS-165V1 בעל נצילות 92.5db) וגם החלפה של הרמקולים הקדמיים והטוויטרים זה משהו פשוט שגם אני אדע לעשות בעצמי בעזרת מספר סרטוני YOUTUBE. 

מה דעתכם ? הכיוון חיובי ? יש לכם המלצות אחרות ? 

בנוסף, ראיתי שהרמקול במאזדה הוא 6.75" וקשה למצוא כאלה רמקולים, השאלה כאשר קונים רמקולים 6.5" יש איזה מתאם שאפשר לשים, למישהו יש כאן נסיון בנושא ?

דבר אחרון - איך מבררים מה עוצמת ה-HU המקורי של המאזדה, כמה WATT ?

בתודה מראש לכל העוזרים

פורסם

ממה שאני מבין לא מדובר אצלך בדגם הפרימיום פלוס ואין אצלך את המערכת של BOSE. 

בגדול זה רכב שיכול לאכלס רמקולים גם בגודל 9 אינטש בדלתות ויש לך מקום למיד ולטוויטר בפינות הדש בורד. 

חשוב לדעת אם המערכת אצלך היא משהו מקורי של היצרן דמוי טאבלט או דאבל דין 7 אינטש בתוך גומחה בדש בורד - לא זוכר באיזה שנתון הם עברו לתצורת טאבלט. 

אם זה דאבל דין שהותקן מקומית רוב הסיכויים שמדובר ב20 וואט ליציאה סה"כ 

לגבי המערכת של BOSE או המערכת דמוי טאבלט - הייתי פונה ליבואן או מחפש את המידע בפורום ספציפי למאזדה - עדיין, כל עוד זה לא הBOSE כנראה שמדובר בהגברה גנרית לערך 20 וואט לערוץ. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...