Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשטתי פיאט דובלו 08 טורבו דיזל.

לפני כשבועיים הרכב התחיל לעשות בעיות בסחיבה, כאילו הוא חנוק, לא היה כוח בעליות בעיקר וגם ברמזורים. לאחר כשבוע, הרכב התחיל לעשן בצורה קיצונית.

חשדתי בטורבו. ניגשתי למוסך בפרדס חנה, שבחן את הרכב ואמר שהמנוע גמור והמליץ לי להחליף מנוע...

לקחתי את הרכב למוסך מורשה יבואן בחדרה, שם נאמר לי שאכן הטורבו עשה את שלו.

החלפתי טורבו. הרכב הפסיק לעשון. אבל עדיין, הסחיבה לא מה שאני מכיר מהרכב... 

חזרתי למוסך שביצע את החלפת המגדש, ולאחר יומיים במוסך, נאמר לי שככל הנראה ארבעת המזרקים גמורים ומצריכים החלפה, אבל הם לא בטוחים במאת האחוזים, אז הפנו אותי לדיזל השרון.

לפני שאני ניגש לדיזל השרון, האם ישנו כיוון נוסף שניתן לחשוב עליו לפני החלפת מזרקים?

EGR, חיישן טורבו, משאבת דלק?

יש לציין שחיישן זרימת אוויר מנותק כבר שנתיים והאוטו נוסע יופי בלעדיו, כך שלא זו הבעיה.

אשמח לרעיונות ועצה. ( עצה של לצבוע את האוטו בכחול ולזרוק לים לא יעזור לי, כבר חשבתי על זה... )

תודה.

• תוכן חדש...