Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

מכונת כביסה פתח עליון גם חיה פחות שנים ממכונה עם פתח קדמי. אני משתמש במכונות כאלה מזה 30 שנה, אם אני סופר נכון אני עככשיו עם המכונה הששית או השביעית. 

יש לי מכונה כזו מ 2009 היא אצלי עוד מהבית הישן והאהוב שגרתי בו.

לא זוכר תקלה אחת בה וכנ"ל במקרר,שנרכש באותה שנה.

לא זוכר את הפירמות וכרגע איני בבית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם (נערך)

@ik3עד כמה שהבנתי אבק מקידוח הורס את השואב.לפחות אבק מקידוח בקירות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

כנראה זמן העבודה זה ההבדל המשמעותי מול הדייסון, כי עם הדייסון אני שואב את כל הבית כולל שטיחים וספות על עוצמה בינונית ונשאר לי 2/3 סוללה.

גם אצלי עם דרים V9, בית של 90 מ"ר.

אולי הוא מנסה לשאוב את כל הדירה על טורבו, שזה לא כלכך אפשרי ומיותר לגמרי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

@ik3עד כמה שהבנתי אבק מקידוח הורס את השואב.לפחות אבק מקידוח בקירות.

שמעתי על העניין הזה גם, 

יכול להיות שבאמת במקרה הזה- זה גם נכון אבל הזמן יגיד.

עד כמה שידוע לי ההרס של האבק קידוח קורה בשואבים שיש בפנים שק והשאיבה קורת דרך השק(כמו שהיה פעם)

ובעצם האבק הזה הוא ממש דק ומצליח לחדור את השק ולהגיע למנוע, בניגוד לאבק רגיל וכל דבר יבש אחר בעצם שאתה שואב.

לפי ההגיון (ושוב אני לא יודע לומר בוודאות שזה אכן נכון) בשואבים החדשים שהם עובדים בשיטת ציקלון- כלומר כל הלכלוך שנשאב מגיע למיכל השאיבה, שבו הכוח הצנטרפוגלי שהשואב מייצר גורם לאבק והלכלוך להשאר בגבולות המיכל.

כלומר אבק של קידוח בפרט, ובעצם כל אבק בכלל לא אמור להגיע למנוע מעצם צורת העבודה של השואבים היום.

ואציין שוב זה הסקת מסקנות שלי, לא בטוח שאני מבין לגמרי איך עובד השואב אבק-כלומר לא ממליץ לעשות כמוני.

אם הייתי קונה דייסון כנראה שלא הייתי מנסה לעשות את זה- בכל זאת יש הפרש לא קטן במחיר.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אני נתקלתי באזהרה דווקא לגבי דייסון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עם V9 מעל שנה והרבה קדיחות בקיר - אין שום בעיה, רק להקפיד לנקות את כל הפילטרים (לשטוף במים ולייבש).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

קראתי קצת על הנושא עכשיו, בגדול המסקנה היא כזאת- ההמלצה הגורפת בחוברת של היצרן היא לא להשתמש בשביל אבק של בניה(קיר)

that said זו המלצה גורפת, כלומר כדי שאנשים לא יתחילו להשתמש בדייסונים באתר בניה כי השואב יהרס.

אם מדובר בDIY אז לא יגידו לך כן תשמתש באופן רשמי, אבל אם למקרים נקודתיים של חור בקיר כאן או שם שאתה עושה אז לא נורא והשואב לא יהרס.

כן חשוב שיהיה HEPA filter, עד כמה שידוע לי בכולם בעקרון יש, קל לשטיפה ועולה גרושים אם במקרה ויש בו פגם.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...