Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שרכישה של מכונת כביסה, מייבש, מדיח, מקרר, בהנחה ואתה רוכש מבנאדם נקי מגלמים פוטנציאל חיסכון מאוד משמעותי. 

אני רכשתי את ארבעת אלה, חלקם במצב כמעט חדש, בין חצי ועד רבע מהמחיר 

שלהם כחדשים, והכל רכשתי איכותי ולא סיני. המקרר אפילו היה באחריות ועם ניילונים. זה הכל עניין של מזל.

ממליץ על קומקום רק מחברה מוכרת. הפשוטים נשאר בהם ריח פלסטיק להרבה זמן. כשפיליפס מיבוא מקביל עולה בערך 100 שקל, לא שווה לקנות סיני בחמישים.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

בלק פריידי זה מחר...

א. טלוויזיה לסלון -אני אישית עם LG, לדעתי עדיף אבל גם סמסונג סבבה, אתה יכול ללכת על דגם של שנה שעברה מסדרת RU ולחסוך קצת.

ב. מכונת כביסה - תשקיע, זה משהו שיעבור איתך. מכונה טובה גם תשמור לך על הבגדים.

ג. מייבש - כנ"ל

ד. טוסטר ומיקרו - פשוט יעשה את העבודה

לתקן את עצמי על טעות, בלק פריידי באמת סוף החודש, התבלבלתי עם אתר ספציפי שמתחיל מחר, יותר מדי פרסומות קופצות לי כבר (מישהו מסמן לי להרגע?)...
באמת אין מה לחכות למבצעים מיוחדים, תמצא מחיר טוב ותקנה.

פורסם (נערך)

עברתי לדירה שכורה לפני שנה בדיוק והיו לי אותן התלבטויות לגבי מכשירי חשמל.

לשמחתי אנחנו זוג עם הכנסה יציבה ולכן יכולנו להרשות לעצמנו לבזבז קצת יותר כסף עבור נוחות.

קפצנו לסניף מחסני חשמל וקנינו במחירי בלאק פרידיי: 

1. טלוויזיה סמסונג 50 אינץ, 7400RU ב 2400 ש"ח.

2. מכונת כביסה + מייבש, מותג מדבקה אלקטרה. שתיהן יחד עלו 1777 והן שקטות בצורה מפתיעה. אין לנו תלונות בכלל.

3. תנור משולב של Bloomberg, כאן הפגזנו כי אנחנו אוהבים לבשל. עלה לנו 1700 ש"ח  ואנחנו נהנים מכל רגע. תנור חזק וטוב, כיריים מעולות עם להבת טורבו. שווה כל שקל!

4. מכשירי חשמל קטנים:  קומקום, טוסטר לחיצה מעולה של מורפי ריצ׳רדס, מיקרו סילבר ליין אם אני לא טועה.

סה"כ היה לנו עודף מ6000 ש"ח. אני מאד מרוצה מהרכישה.

הכל הגיע יחד, לא שילמנו על הובלות (טיפ נחשב?) התקנות היו כלולות במחיר וחסכנו לעצמנו הרבה כאבי ראש. בעבור כל מה שקנינו, יצאתי בהרגשה טובה.

אגב, מקרר קניתי בנפרד בדיוטי פרי מתוך לחץ. קניתי מקרר מעןלה של סמסונג ב2800 ש"ח. קצת יקר ויש מצב שהייתי קונה מקרר זול יותר, למרות שמבחינת גודל, שקט, מראה ודירוג אנרגטי - רכישה לא רעה בכלל. 

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

2800 שקל למקרר זה יקר?! ועוד של מותג?!

קנינו מקרר סיני של הייסנס ביותר מ3000. אמנם אחלה מקרר אבל מקררים של סמסונג, gl ומותגים אחרים עלו משמעותית יותר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המכשיר הבעייתי ביותר מבחינת שימוש עתידי הוא התנור: אם בכוונתכם להתמסד ולעבור לדירה קבועה בשנים הקרובות הרי שסביר שתרצו להחליפו לכיריים ולתנור אפיה נפרדים, בילט אין. לכן חשבו האם אתם רוצים להשקיע כאן לטווח ארוך. שוב, אולי תוכלו למכור את התנור לדיירי הבאים, וכאשר מדובר במספר שנים ההפרש מתגמד, אבל מחשבה לטווח ארוך לא תזיק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

האמת שערערת אותי לגבי נכונות הפרטים. אז בדקתי שוב.

מקרר RT46K6030SP של סמסונג, מחיר המקרר 2790 והובלה עוד 180. סה"כ 2970.

יכול להיות שהעסקה עצמה בסדר, אבל כאן זה כבר פחות עניין של כסף בעבור נוחות אלא פינוק של ממש. לא בהכרח הייתי צריך מקרר הייטק של סמסונג וברור לי שיש מצב שגם מקרר באלף ש"ח פחות היה יכול לעשות עבודה טובה, אבל נו, כבר קניתי אז לפחות אני אהנה:)

אגב, מחירו העדכני של המקרר הוא 2200 ש"ח בחנות הכי זולה בזאפ. 

נראה שזה מקרר ביבוא מקביל ולכן המחיר היחסית זול 

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם

אנחנו באותן הנעליים פחות או יותר, בת הזוג לקראת תחילת לימודים ואני בדיוק סיימתי.

טלוויזיה - תביא מותג "מדבקה" שיענה על הדרישות מבחינת גודל,בנוסף תביא סטרימר שיומי מיבוקס (150-250 ש"ח), יענה על כל הדרישות שלך (אנדרואיד מובנה, תמיכה בנטפליקס ובכל האפליקציות של סלקום, נקסט, סטינג וכו')

קנינו פיילוט 65" ב1800 ש"ח, כרגע אני רואה שהיא נמכרת בפחות (שופרסל).

הטכנולוגיה מתקדמת מהר מאוד בתחום הזה, לא שווה להשקיע סכומים גדולים, כשיתקלקל פשוט מחליפים לעוד מותג "מדבקה" שכולל כבר טכנולוגיה עדכנית יותר בלי שכואב יותר מידי בכיס.

מכונת כביסה - אנחנו הבאנו מידאה 7 ק"ג במשהו כמו 1000 ש"ח עם אחריות ל5 שנים, תמיכה בעברית ויותר מידי תוכניות. לא חושב שיש מה להשקיע במותגים שונים בשביל זוג שמפעיל מכונה פעם בשבוע.

מייבש - אין, אבל אנחנו שוקלים להביא, משהו בגג 1000 ש"ח מאותה הסיבה הנ"ל.

טוסטר וטוסטר אובן - קנינו מה שהיה באותו הזמן במבצעים השונים בשקם אלקטריק/סופרים, הם עושים את העבודה כבר שנה בלי שום בעיה.

מיקרו - השקענו קצת במשהו דיגיטלי, סמסונג אם אני לא טועה, עלה בסביבות 300-400 ש"ח.

שואב אבק -  קנינו את הדרימי v9 (אלחוטי), עושה אחלה עבודה ועלה רק 700 ש"ח. מגיע גם עם מברשת מיוחדת לשטיחים/ספות.

תנור - לקחנו מותג מדבקה "נאון" שעלה איזה 600 ש"ח (לא משולב כיריים, כבר היו בדירה כיריים חדשות יחסית), פה קצת נפלנו למרות שהוא עושה את העבודה אבל היה עדיף לקחת משהו טיפה יותר איכותי (בת הזוג אופה די הרבה).

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

2800 שקל למקרר זה יקר?! ועוד של מותג?!

קנינו מקרר סיני של הייסנס ביותר מ3000. אמנם אחלה מקרר אבל מקררים של סמסונג, gl ומותגים אחרים עלו משמעותית יותר.

איזה גודל?
מקרר לזוג זה רבע מהגודל של מקרר משפחתי. גם פשוט יחסית ב-1000 שקל יעשה את העבודה.
אם כבר משהו לשים לב זה לגבי defrost או nofrost, לי לא מפריע לנקות את הקרח כל איזה כמה חודשים אבל קח בחשבון.

פורסם

אלתוותר על no frost. חשבתי שמקררים בלי המנגנון הזה עברו מן העולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
וידיה- מה שיש בתמונה, משמש לאבן (קיר ,בטון, שיש וכו'). 
מקדח שנראה אותו דבר אבל בלי הראש הזה- ברזל.
מקדח שהשפות שלו חדות מאוד- עץ (לרוב יהיה שחור עם שפיץ למעלה). בהצלחה.

Screenshot_2020-11-17-16-37-22-023_com.android.chrome.thumb.jpg.dedeff6734c3647b9f04daee08a3c547.jpg

ברור שזה לא ההבדל היחיד בין המקדחים [emoji12]
אבל אחלה שיטה להבדיל בין הסוגים השונים

Sent from my iPhone using Tapatalk
פורסם

לפני כ7 חודשים עברתי לגור עם זוגתי , זאת הרשימת מכשירי חשמל שקניתי בפעם הראשונה - הכי בסיסי , זול ועובד מעולה בשימוש יומיומי.

image.thumb.png.a323b19f6330f3309cee61ddaf2b5603.png
מייבש כביסה (בעל צינור פליטה) קניתי מפה(700 ש"ח) : 
https://www.shufersal.co.il/online/he/קטגוריות/הקניון-הכל-לבית/מוצרי-חשמל-לבית/כביסה-%2Cייבוש-וגיהוץ/מייבשי-כביסה/מייבש-כביסה-7-ק"ג/p/P_7290110784966

המלצות - 
1.יש לך טלוויזיה כעת ? אל תמהר לרכוש טלוויזה חכמה , היום כמעט כל ממיר בעל ממשק אנדרואיד הופך את הטלוויזיה הישנה לטלוויזיה חכמה. פשוט וזול. 
2.לרכוש מקרר בעל גודל נורמלי ולא מקרר סטודנטים קטן מימדים.
בהצלחה !

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, RBRB כתב:

אם אתה מעוניין, יש לי מדיח כלים של סימנס למסירה. תקין לחלוטין.

תודה רבה חבר אך לא נשתמש במדיח.

אני מעריך מאוד (באמת) את הרצון הטוב!!

לפני 30 דקות, tu3s כתב:

לפני כ7 חודשים עברתי לגור עם זוגתי , זאת הרשימת מכשירי חשמל שקניתי בפעם הראשונה - הכי בסיסי , זול ועובד מעולה בשימוש יומיומי.

image.thumb.png.a323b19f6330f3309cee61ddaf2b5603.png
מייבש כביסה (בעל צינור פליטה) קניתי מפה(700 ש"ח) : 
https://www.shufersal.co.il/online/he/קטגוריות/הקניון-הכל-לבית/מוצרי-חשמל-לבית/כביסה-%2Cייבוש-וגיהוץ/מייבשי-כביסה/מייבש-כביסה-7-ק"ג/p/P_7290110784966

המלצות - 
1.יש לך טלוויזיה כעת ? אל תמהר לרכוש טלוויזה חכמה , היום כמעט כל ממיר בעל ממשק אנדרואיד הופך את הטלוויזיה הישנה לטלוויזיה חכמה. פשוט וזול. 
2.לרכוש מקרר בעל גודל נורמלי ולא מקרר סטודנטים קטן מימדים.
בהצלחה !

1. יש לי טלוויזיה חכמה טובה של סמסונג שנשארת בבית הוריי (מחוברת לקיר וכו') ועל כן אבא שלי קונה לי טלווזיה במחיר ששילמתי על שלי, 2350 ש"ח. על כן אני מחפש לקנות במחיר הזה טלוויזיה גדולה שמיועדת לסלון (כפי שהזכרתי קודם בסלון של ההורים של NU7400 שאני מאוד אוהב, השאלה אם יש עדיין כאלה למכירה או שהסדרה הזאת כבר לא מיוצרת).

2. יש לנו מקרר קטן שהיה שייך לאחי, נתחיל ממנו ונמשיך הלאה. 

תודה על העצות!!

עריכה אחרונה על ידי ofir1000
פורסם
לפני 12 שעות, ofir1000 כתב:

שלום לכולם,

בשעה טובה אני ובת הזוג עוברים לגור יחד בדירה שכורה.

הסתכלתי בשרשורים הישנים בפורום אבל לרוב הם כבר לא רלוונטיים ומשום שמדובר בזוג סטודנטים צעירים סביר שהעצות יהיו שונות ועל כן פתחתי שרשור חדש.

הדירה ריקה לחלוטין ועל כן אנו צריכים לרכוש רהיטי חשמל מכל הסוגים, אשמח לעצתכם בנושא: 

א. טלוויזיה לסלון - 55 אינץ' (60 גם טוב אבל כמובן יותר יקר), מעוניינים בסמסונג בגלל ממשק השליטה, התקציב - 2500 ש"ח. בסלון של הורי יש סמסונג nu7400 בגודל 55 שאנחנו מאוד רוצים ממנה אבל הדגם כבר ישן השאלה היא מה הדגם המחליף והאם לדעתכם הוא שווה את המחיר? האם ניתן למצוא דגם טוב יותר? (לא מבין בנושא כלל).

ב. מכונת כביסה - ההתלבטות היא בין לקנות מכונת כביסה "איכותית" יחסית (בוש וכו') או לקנות מוצר סיני גנרי בזול שיחזיק לשנה שנתיים. בכל מקרה, האם החברות LG, שארפ פוג'יקום שוות משהו בתחום מכונות הכביסה או שמא להתרחק מהן?

ג. מייבש - כנ"ל

ד. טוסטר ומיקרו - נוטה לרכוש משהו גנרי סיני מהסופר, מה דעתכם?

ה. שואב אבק - האם הבדלי המחיר בין שואבי האבק של דייסון/שארק לבין שיומי מצדיקים את ההבדל לדעתכם?

ו. תנור משולב כיריים - לא מבין בתחום בכלל, אנו צריכים תנור טוב (בת הזוג מבשלת הרבה), האם יש מותג "אמצע" איכותי יחסית?

אזכיר - בקרוב הבלאק פריידי אז בתקווה שהמחירים יהיו נמוכים.

תודה רבה

אופיר 

לגבי שואב אבק, אני מניח שאתה מתכוון לאלחוטי, אני קניתי לפני כשנה וחצי שואב של גימי (כאילו חיקוי של דייסון),  והאמת זו אחת הרכישות של הכי הרבה bang for the buck שעשיתי.

השואב עלה משהו כמו 400-500 שקל שזה יוצא משהו כמו רבע אולי אפילו פחות מהדייסון, גם אם הדייסון עושה עבודה טובה יותר ב20%(ואני ממש בספק- כי ההבדלים לרוב הם מינוריים למדי) זה עדין סופר שווה.

אני משתמש בו כל הזמן בין אם זה לניקוי של רצפה, מזרנים או מדפים וכו ובעצם כל דבר. יצא לי גם לשאוב לשם מזון(אורז שהתפזר וכו) נסורת של קידוח עץ או קיר(לא המון אבל כשהיה צריך)- מתמודד עם העניין כמו גדול.

מה שכן צריך לדעת למה נכנסים כשקונים שואב אלחוטי- הזמן הוא מוגבל, ואי אפשר לצפות ממנו לשאוב למשל את כל הדירה במכה(למרות שאולי הוא יצליח לעשות מעבר קליל על הרצפה נגיד).

במקרה של השואב שלי, הוא מספיק לאיזה 10 דק על מצב טורבו, ומשהו כמו חצי שעה-40 דק על מצב רגיל.

לדעתי השימוש בו לשאיבת רצפה היא לא אידיאלית(הוא יותר כמו פיתרון לאיזורים נקודתיים של לכלוך), אבל אם אתה משלב נגיד שואב כזה, ושואב רובוטי של שיאומי שעולה כיום כ700 שח- לא תצטרך לעבוד הרבה.

מה שאני בא להגיד בכל זה- ההבדל בין השואבים הכי יקרים והכי זולים הוא לא מתבטא באופן ישיר במחיר, וקניה של שואב זול שעולה 20% משואב high end לא אומר שתקבל 20% ממה שהשואב הhigh end נותן, בכלל(יותר כמו 70-80%).

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה זמן העבודה זה ההבדל המשמעותי מול הדייסון, כי עם הדייסון אני שואב את כל הבית כולל שטיחים וספות על עוצמה בינונית ונשאר לי 2/3 סוללה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...