Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על תו סחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום שאלה שמעניינת אותי שסוחר קונה רכב נוספת יד לרשיון רכב ומי שקונה את הרכב מחליף את הסוחר? נגיד שסוחר קנה רכב הרכב יד 02 הסוחר יהיה 03 ומי שיקנה את הרכב מהסוחר יהיה 03?

אז אם אני רוצה לקנות רכב מסוחר ורשום 01 בעלים קודמים אני יהיה 01 ברשיון? 

תודה👍

אשמח גם לקישור ממשרד הרישוי/תחבורה בנושא

עריכה אחרונה על ידי bmw700

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

הכל נכון.
אם הרכב רשום על תו סוחר עם 01 בעלים קודמים, גם אחרי העברת בעלות עליך זה יישאר 01 בעלים קודמים.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא !

סוחר רשמי (שיש לו תו סחר) -> לא מוסיף יד כאשר הוא קונה רכב. כאשר אתה קונה מסוחר - זה מוסיף יד לרכב.

יש רכב עם 01 בעלויות קודמות (רכב יד 2). הסוחר קונה את הרכב עם תו הסחר שלו -> הרכב נשאר עם 01 בעלויות קודמות.  כאשר אתה קונה מהסוחר - ברשיון הרכב החדש יהיה רשום 02 בעלויות קודמות (כלומר, אתה יד 3).

מצורף קישור להורדת הוראת נוהל רלוונטי של משרד התחבורה.  לקראת סוף הקובץ, ראה מתחת לכותרת :  ביצוע העברת בעלות ע"י סוחר מורשה.

https://www.chamber.org.il/sectors/1238/1245/13655/13657/81299/

פורסם

כאשר סוחר רשמי קונה רכב מיד ראשונה, בהעברת בעלות על תו סוחר לא יכול להשאר רישום 00 בעלים קודמים, כי כן היו לרכב בעלים קודמים.
יירשם 01 בעלים קודמים וגם יישאר 01 בעלים קודמים אחרי שהסוחר ימכור את הרכב האלה.
ככה שהבעלות של הסוחר לא נספרת ( כפי שרשום בנוהל ).
וזה בדיוק מה שהיה כאשר בזמנו קניתי רכב מ"לובינסקי טרייד ".

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

את זה כולנו יודעים.
הדיון הוא, באיזה שלב נוספת היד,
כאשר הרכב עובר לידי סוחר ( וזה לא משתנה בהמשך במכירה מסוחר האלה) או שהסוחר זמנית נרשם ברישיון בתור יד קודמת ורק כאשר הרכב נמכר ע"י הסוחר זה מוסיף יד.

• תוכן חדש...