Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו שהתחיל החורף זכיתי להכיר דברים חדשים על הרכב שלי... (נקנה בתחילת הקיץ). נראה שהחימום לא עובד. אני שם על טמפ' מקסימלית - אך האויר שיוצא לא חם, או לכל הפחות לא מספיק חם. (יותר בכיוון של לא חם). נראה שזה לא בעיה במדפים - כן מרגישים הבדל בקירור בין הכי קר להכיר חם.

אז מה - רדיאטור פנימי?

האם הרדיאטור נמצא במקום נגיש לבדיקה/ טיפול? לפני כמה שנים הוחלף לי רדיאטור חימום ב307 ולא היה זול... מקווה שלא זה המקרה.

(יש מצב שהמקרה יכול גם להכנס למדור ''רמאויות במכירת יד 2''?! עד כמה שאני מכיר הרדיאטור עובד או לא ואם לא זה בגלל שעקפו אותו עקב נזילה)

פורסם

רדיאטור חימום סתום או תקלת טרמוסטט שתקוע במצב פתוח. יתכן גם חוסר בנוזל קירור.
שתי התקלות האלה אופייניות ל 308 ו c4. שולל מדפים כי אמרת שיש שינוי קל בטמפרטורה כאשר אתה משנה את הבורר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

לבדוק שהטמפרטורה של צינורות הרדיאטור חימום שווה לאחר שהרכב הגיע לטמפרטורת עבודה.
לבדוק שהטמפרטורה של הצינורות לרדיאטור מנוע ( עליון ותחתון) שווה לאחר שהרכב הגיע לטמפרטורת עבודה.
לבדוק שלא חסר נוזל קירור במיכל עיבוי.

פורסם

לא ממש. לא זוכר אם צריך לפרק דשבורד או לא להחליף אותו.
בכדי לנקות אותו אפשר לנסות באמצעות צינור עם לחץ מים בכניסה שלו בתקווה שהסתימה תפתח.

פורסם

בדקתי קצת. היו חסרים מעט מים אבל זה לא עזר.

המאוורר עובד לסירוגין אז אני מבין שהטרמוסטט תקין.

נשאר רק הרדיאטור חימום נכון? סתום או תקול.

פורסם

לא מפרקים דש בורד.

לפני שבועיים ראיתי C4 עם מקרה זהה לשלך במוסך גבע. ממליץ לך להיות איתם בקשר

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הרדיאטור חימום נימצא במקום נגיש וההחלפה שלו אינה דורשת פירוק דשבורד, אלא הסרה של פנל או שניים ליד הרגליים של הנהג. 

בגלל הנגישות, הייתי רוכש (או מזמין מחול) רדיאטור חימום חדש ומחליף. 

יום טוב גם לך

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף את הרדיאטור חימום, אפשר לנסות לשטוף אותו ולנסות לנקות ממנו את המשקעים (מה שיצליח לצאת...) - במוסך יפרקו צינור או שניים שהולכים לכיוון הרדיאטור חימום, ועם צינור גינה ומעט לחץ מים, יבדקו אם ניתן להעביר בו מים ולפנות ממנו משקעים או שהוא סתום לגמרי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה חברים.

בנסיעה הבוקר נראה שיוצא חום, אבל שוב, לא מספיק. אולי אחכה עם זה כל עוד נראה שזה לא ממש מפריע ובכל מקרה בטיפול הקרוב נראה מה אומרים בגבע.

פורסם

הייתה לי גם את התופעה הזו ב C4 2011. כפי שהוזכר כאן בשרשור גבע פתרו את הבעיה. לדבריהם הם הוציאו את הרדיאטור וניקו אותו בלחץ.

לגבי איך הם ביצע ומה מיקום הרדיאטור, לא יודע כי לא הייתי ליד הרכב. כמו כן למיטב זכרוני עלות התיקון הייתה לא גבוהה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...