Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מחפש רכב 7 מקומות באזור 100K שח עם אפשרות למתיחה 

נוסעים 25-30K ק"מ בשנה,  הדברים שחשובים לנו לפי הסדר הם:

1. בטיחות
  2. אמינות 
  3. שמירת ערך
  4. חיסכון בדלק או אבזור (חשובים באותה מידה)
  5. מקום בבאגז / רכב מרווח

עקרונית כבעלים די מרוצים של פריוס הייתי די מוכוון לפריוס פלוס שעומד ברוב הפרמטרים אבל די נופל באבזור (ובסעיף 6 פחות או יותר כמו כל הקטגוריה). ראיתי היום פיג'ו 5008 דיזל פרימיום ודי נדלקתי (2018, מבקשים 150K שח... הגיוני??) בקיצור בגדול בא לי משהו קצת יותר מפנק אבל בלי לדמם כסף על ירידת ערך / אחזקה (הצרפתיות לדו' צריכות להיפסל פה??) / דלק.

כמה שאלות:

1. איך הפיג'ו 5008 דיזל / סורנטו / קודיאק / אקסטרייל לעומת הפריוס פלוס? מכירים תקלות או סיבות אחרות להימנע מאחת מהן?
  2. הבנתי שהמזגן בפריוס פלוס מעולה (וגם בפריוס שלי סבבה לגמרי), כמה זה קריטי שאין מזגן מאחורה?
  3. אם ממליצים על הפריוס, כדאי לקנות השנה או לחכות כבר ל-2021? (איך אמור להשפיע המיסוי הירוק?)
  4. פתוח לכל רעיון אחר...

אגב, מתלבט אם להחליף את הפריוס או את הרכב השני, סוזוקי קרוסאובר ידני 2014 (שמור, 45K קמ אם מישהו מעוניין 😉)

תודה לכל המגיבים!!

עריכה אחרונה על ידי waxd8
פורסם

אם תא המטען בפריוס מספיק לך: בחר בפלוס.זה איזור הנוחות שלך.
אם לא מספיק:אז אין לך מה לחפש ב5008/קודיאק .
אתה תאלץ לעלות שלב (גם במחיר) לרכב ארוך יותר כמו סורנטו (עדיף סורנטו דיזל ) .

בגדול אתה מחליף בגלל שאתה משתעמם . נכון גם לסוזוקי קרוסאובר. לדעתי : לא סיבה מספקת להחלפה כרגע. בטח לא כלכלית. זה יותר סיבה ריגשית.

פורסם

קודיאק - חפש את הדיזל הוא המוצלח מבינהם (אבל לא נראה לי שהוא בתקציב), וכמו שSAVE ציין תא מטען לא תקבל באף אחד שכל המושבים פתוחים.

הסורנטו הכי מרווחת ממה שציינת אבל גם הכי שתיינית.

פורסם
לפני 6 שעות, save כתב:

אם תא המטען בפריוס מספיק לך: בחר בפלוס.זה איזור הנוחות שלך.
אם לא מספיק:אז אין לך מה לחפש ב5008/קודיאק .
אתה תאלץ לעלות שלב (גם במחיר) לרכב ארוך יותר כמו סורנטו (עדיף סורנטו דיזל ) .

בגדול אתה מחליף בגלל שאתה משתעמם . נכון גם לסוזוקי קרוסאובר. לדעתי : לא סיבה מספקת להחלפה כרגע. בטח לא כלכלית. זה יותר סיבה ריגשית.

אני מחליף כי אני צריך 7 מקומות ובנוסף לזה משתעמם קצת מהפריוס, אז נראה לי סיבה טובה לפזול לדגמים אחרים. 🙃
אגב, ממה שראיתי אתמול הבגאז של ה-5008 די זהה לפריוס פלוס השאלה אם הוא נופל בפרמטר של ירידת ערך ואחזקה, ואם זה טווח המחירים? (ציפיתי למחיר נמוך יותר בפיז'ו אז אחד מהשתיים - או שירידת הערך שלה לא כ"כ גבוהה כמו שמדברים או שהמחיר שקיבלתי מאוד גבוה)

אני מבין שאצטרך להתפשר על משהו והבאגז הוא פשרה סבירה מבחינתי אם הרכב עומד בשאר הפרמטרים שציינתי. אז אם אני מחדד את השאלה אז איזה רכב (ממה שציינתי או אחרים) יהיה הפשרה הכי פחות כואבת גם אם אצטרך להתמתח במחיר הרכב?

לפני כשעה, llaavvii כתב:

קודיאק - חפש את הדיזל הוא המוצלח מבינהם (אבל לא נראה לי שהוא בתקציב), וכמו שSAVE ציין תא מטען לא תקבל באף אחד שכל המושבים פתוחים.

הסורנטו הכי מרווחת ממה שציינת אבל גם הכי שתיינית.

איך היא בפרמטרים האחרים? מאובזרת יותר מהפריוס פלוס? כמה היא צורכת?

מישהו יודע ויכול לעזור עם מידע על ירידת ערך, אבזור, צריכת דלק ל- 5008 דיזל / סורנטו / קודיאק?
תודה!

מישהו יודע ויכול לעזור עם מידע על ירידת ערך, אבזור, צריכת דלק ל- 5008 דיזל / סורנטו / קודיאק?
תודה!

• תוכן חדש...