Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים. 

אני מתלבט בין ארבעה רכבים שונים: 

1. טויוטה יאריס

2. מאזדה 2

3. קיה ריו

4. יונדאי i20

ארבעת הרכבים טובים עד כמה שאני מבין, לכל אחד יתרונות וחסרונות.

התקציב - עד 70k

צרכים/דרישות:

תמורה טובה למחיר

מקסימום אמינות

צריכת דלק נמוכה

עלות תחזוקה נמוכה 

השנתון צריך להיות 2017-2019 (מתאים יופי לתקציב עד כמה שראיתי).

גמיש במידת מה בתקציב אם זאת מציאה של ממש, אבל השאיפה היא דווקא לרדת לכיוון ה- 60k.

אשמח לעוד הצעות, אבל לא מעוניין בגרמניות או צרפתיות.

יש לי הזדמנות להביא יונדאי i20 2019 8,000 ק״מ יד 2 (יד ראשונה ליסינג 0 ק״מ) ב- 69k ואולי אפילו פחות. על פניו נשמע לי אחלה הזדמנות, אבל חבר מכונאי אמר שהריו פשוטה, אמינה, חסכונית וטיפולים זולים ושבגלל שלi20 יש תיבה עם מצמד כפול ומנוע 1.0 ליטר טורבו זה מתכון לבעיות והטיפולים יהיו יותר יקרים. לטענתו הריו ״משעממת״ אבל פשוטה ואמינה.

המאזדה זאת הבחירה המועדפת עלי כי יש בה הכל, אבל הבנתי שהיא אוכלת דלק.

היאריס היא הבחירה האולטימטיבית לקטגוריה מהרבה בחינות, אבל יותר יקרה בפער.

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי BlackeyeJohn
פורסם

היאריס (אלו שאתה מדבר עליהן, לא החדשה) הן אמינות, סחירות אבל לא מאוד מוצלחות כרכב. ממש לא הבחירה האולטימטיבית.

קירה ריו / i20 עם מנוע 1.4 לא יהיו חסכוניות משמעותית (אם בכלל) מהמאזדה, ובמקרה כזה המאזדה יותר מוצלחת כרכב (אבל קצת יותר צפופה).

אם אתה מחפש אמינות וחיסכון - מיצובישי ספייס סטאר יכולה להיות מה שאתה מחפש, אתה יכול לקנות אחת חדשה מאפס ק"מ בתקציב, אבל היא רכב הרבה פחות מוצלח. אפשר גם לפזול לספארק חדשה מאפס ק"מ, שתהיה כנראה פחות חסכונית מהספייס סטאר.

בקיצור, אם אתה מחפש רכב שתהנה ממנו ויהיה אמין וסחיר (אבל פחות חסכוני) מאזדה 2 תהיה בחירה טובה, אם אתה מחפש חיסכון בכל מחיר הייתי שוקל את הספייס סטאר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

לi20 יש מנוע  1 ליטר טורבו, 100 כ״ס. לריו יש מנוע 1,400 בלי טורבו, גם 100 כ״ס.

תודה רבה על התשובה המפורטת. המאזדה היתה הבחירה הראשונה שלי, מה גם שבתקציב כזה ועם קצת סבלנות אני יכול למצוא אחת במצב מעולה.

עריכה אחרונה על ידי BlackeyeJohn
פורסם

קיה ריו 1.4 עם מערכות בטיחות לדעתי תהיה האופציה העדיפה כאן.
מכלולים פשוטים ואמינים, מרווח פנימי ונוחות עדיפים על המאזדה ומהיאריס וגם מערכות בטיחות עדיפות.

פורסם

אני נוטה להסכים איתך.. אני גם רואה אותה במחירים מדהימים ביחס לשנתון/ק״מ. פיספסתי 2 טובות, נקווה שיהיה קצת מזל.

אשמח לשמוע עוד דעות חברים.

חשוב לי שתבינו שהתחלתי השנה ללמוד תואר. מכרתי את האופנוע שלי כי אני רוצה לצאת מהבית ואני צריך פרקטיות כרגע. אני הולך להשקיע את שארית הכסף שלי באוטו שצריך להחזיק פיקס באיזור החמש - שבע שנים.

• תוכן חדש...