Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
המצלמה אצלי כבר מפברואר, קניתי אותה מ-Banggood.

היום שלחו לי את הלוח האלקטרוני החלופי, אעדכן כשאקבל אותו.

טוב חברה, קיבלתי את הלוח האלקטרוני החלופי ש-Banggood שלחו לי (ללא תשלום), החלפתו הייתה יחסית קלה.

על פניו נראה שהמצלמה חזרה לתפקד בצורה נורמלית, מקווה שזה ישאר כך.

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפה. שמח שהצליח לך.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

התייעצות לגבי רכישת כרטיס זכרון למצלמה:

האם הכרטיס הבא מומלץ, האם המחיר טוב:

http://m.ebay.com/itm/Sandisk-Mobile-Ultra-16GB-32GB-64GB-Micro-SD-SDHC-SDXC-Class-10-Memory-Card-30MB-/291362183126?nav=SEARCH&varId=590480621914

מהירות העברת הנתונים היא רק 30mb/s . האם זה לא נורא?

אני מחפש כרטיס בנפח של 32GB.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

מעולה תודה.

כדי לעשות סדר :

1. כדי להבין האם ההפרש גבוה בין רכישה כזאת לבין רכישה בארץ?

2. כדי ללהניע את הכרטיס הנ"ל למצלמה צריך מתאם? מדובר על a118c שהזמנתי לא מזמן ועדיין בדרך.

3.כדי לראות את הקבצים במחשב אני אצטרך מתאם? אין לי קורא כרטיסים במחשב.

אשמח לקבל לינק או שם של זה.

תודה

פורסם

1. להזמין כרטיס זיכרון מחו"ל חוסך לך בערך 30 ש"ח, אם נדבר באחוזים אז אתה חוסך בערך 35%.

2. לא צריך מתאם, המצלמה תואמת לכרטיסי MICRO SD.

3. אתה רק צריך לחבר את המצלמה למחשב ואז תוכל לצפות בסרטונים.

פורסם

מעולה תודה.

לגבי תשובה 3:

זאת מצלמה מבוססת קבל. אני לא חושב שיהיה אפשר להדליקה.

האם אני צודק?

פורסם
סגי אכן ישנה התייחסות לפני כמה דפים אחורה כתבתי על זה.

אחד ההבדלים בין 2 המצלמות זה הזווית צילום עליה דיברת ב a118c הזווית 170.

הפרמטר הנ"ל לא היה מכריע בשבילי אלא הגודל של המצלמה ולכן החלטתי לרכוש.

שים לב גם המחיר שלה יקר מעט יותר .

תודה רבה.

פער המחיר פחות מטריד אותי שכן הוא עומד על כ-60 ש"ח.

אני מעוניין בזוית הרחבה אבל מסתייג מעט מההדבקה לשמשה.

התלבטות..

פורסם

אפשר להדביק רק את הפלסטיק המתאם. המצלמה ניתנת לפירוק והרכבה חוזרת. כך לפחות אני הבנתי.

פורסם
אפשר להדביק רק את הפלסטיק המתאם. המצלמה ניתנת לפירוק והרכבה חוזרת. כך לפחות אני הבנתי.

נכון, רק זה לא "אפשר" אלא ככה עושים זאת, אלא אם מישהו עושה איזושהיא קומבינה ומדביק את המצלמה ישירות. אני אישית לא רואה סיבה לעשות זאת.

אם המצלמה תהיה קבועה לרכב הספציפי (לא ניידת בין רכב לרכב), אני לא רואה סיבה לחשוש ממצלמה שמתחברת עם מתאם מודבק.

פורסם

אני שמח שהבנתי נכון.

תודה.

פורסם

היי, מקריאה של העמודים האחרונים אני מבין שיש שתי מצלמות מומלצות הg1w והa118. אני מחפש מצלמה לשמשנ הקדמיץ ואחת לאחורית. מה הכי מומלץ?

Skoda Octavia 2002 TDI Automatic

פורסם
למה אתה חושב שיש בעיה להדביק לשמשה?

נכון, רק זה לא "אפשר" אלא ככה עושים זאת, אלא אם מישהו עושה איזושהיא קומבינה ומדביק את המצלמה ישירות. אני אישית לא רואה סיבה לעשות זאת.

אם המצלמה תהיה קבועה לרכב הספציפי (לא ניידת בין רכב לרכב), אני לא רואה סיבה לחשוש ממצלמה שמתחברת עם מתאם מודבק.

אכן המצלמה לא תהייה ניידת והפחד הוא לא מההדבקה. הפחד הוא מההסרה ומהשאריות שתשאיר.. :-)

כמו הרבה ישראלים, אני תמיד עם חצי עין לכיוון "מה יהיה כאשר ארצה למכור את הרכב".

זה העניין.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...