Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם קרבורטור - ג'סטי 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

עשיתי לפני כשבוע ניקוי וכיוון קרבורטור עקב בעיה שהייתה לי ( הרכב היה נכבה בסרק ) ,

הרכב הוא ג'סטי 1200 .

הניקוי בוצע והצ'וק האוט' אפילו עובד .

אבל ...

1. במעבר בין קצת גז להרבה גז יש מעין חניקה קטנה ורק אחרי כחצי שניה בערך היא משתחררת .

2. שנוסעים בהילוך גבוה במהירות של 100 בערך ולוחצים קצת גז ( רק כדי להחזיק את המהירות ) יש מעין קפיצות קטנות , כאילו תחושה של גז לא רציף .

3. שעומדים בניוטרל ומנסים להחזיק את המנוע על 3000 סל"ד גם מרגישים את הקפיצות הקטנות הכאלו , שהוא לא מצליח לעבוד חלק לגמרי .

חזרתי לאיפה שבוצע הניקוי ( משה זר קרבורטורים ) והוא פתח את הקרבורטור שנית ואפילו החליף משאבת תאוצה ועוד מספר חלקים .

אבל הבעיה לא נפתרה ,

חזרתי עוד כמה פעמים וכל פעם קצת כיוונים אבל הבעיה לא נפתרת .

האם למישהו יש רעיון מה גורם לזה ?

* יש לי חשד לחשוב שהבעיה היא בכלל לא הקרבורטור כי משה טיפל בו כבר כמה פעמים ועשה לו כמעט כל דבר אפשרי כך שלא נשאר הרבה מה לנסות בכלל - אין לי שום תלונות אליו , אני רק מעוניין לפתור את הבעיה .

תודה .

פורסם

כבר החלפתי פילטר דלק זה לא עוזר.

נ,ב : איך פילטר דלק יכול להשפיע על נושא השיוט ב - 100 ? ( זה אמור להפריע באופן קבוע לא ?: )

תודה .

פורסם

לדעתי הבעיה היא אך ורק בקרבורטור.

נסה להתייעץ עם מומחה אחר (לא משה זר) לקרבורטורים. יש לך פה חבר פורום שהוא קרבורטוריסט בחסד הכוונה כמובן לצביקה קרבורטור. אני עשיתי אצלו טיפול המחיר היה זול והתוצאות מדהימות.

אכא זילוך?

פורסם

אין לי טענות למשה בקטע הזה , הוא באמת עושה את המקסימום פה .

אני כמובן ממשיך לחזור אליו עד שהנושא נפתר אבל אני רוצה לבדוק האם זה אולי משהו אחר .

פורסם

איציק ,

תסביר לי בבקשה איך הפליטר דלק יכול להשפיע דווקא על הבעיה הזאת ( לא בציניות , ברצינות ) .

כי אכן החלפתי את הפליטר שהבעיה התחילה אבל מעניין אותי איך זה יכול להשפיע דווקא על הנסיעה עם קצת גז .

פורסם
איציק ,

תסביר לי בבקשה איך הפליטר דלק יכול להשפיע דווקא על הבעיה הזאת ( לא בציניות , ברצינות ) .

כי אכן החלפתי את הפליטר שהבעיה התחילה אבל מעניין אותי איך זה יכול להשפיע דווקא על הנסיעה עם קצת גז .

בנסיעה בשיוט הקרבורטור מזרים יותר דלק מאשר בעמידה או נסיעה קלה ועצירה. במידה והמסנן סתום למחצה הקרבורטור נשאר יבש ותוך כמה שניות מתחיל לגמגם (או שהגמגום מגיע בדיוק מתי שאתה דורש ממנו קצת יותר - ואז הוא מתייבש ומגמגם).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני כרגע לא זוכר אם בדגם האמור יש מגעים(פלטינות+כבל).

אם יש תבדוק פתיחת המגעים .וכמו כן חופש בציר המפלג+התנגדות חוטי ההצתה.(אם אין פריצת ניצוץ)

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם
בנסיעה בשיוט הקרבורטור מזרים יותר דלק מאשר בעמידה או נסיעה קלה ועצירה. במידה והמסנן סתום למחצה הקרבורטור נשאר יבש ותוך כמה שניות מתחיל לגמגם (או שהגמגום מגיע בדיוק מתי שאתה דורש ממנו קצת יותר - ואז הוא מתייבש ומגמגם).

איציק

זאת באמת ההתנהגות שלו ,

אבל הפילטר ששמתי הוא חדש לגמרי ( החלפתי אותו שהבעיות המקוריות התחילו ).

יש שם ליד הפילטר עוד מעיין פחית ברזל כזאת עם חיוות חשמלי מסויים שהולך אליה , אתה יודע אולי מה זה ?

פורסם
איציק ,

מסנן הדלק בג'סטי נמצא מאחור ליד הגלגל שמאלי אחורי .שאלה אם אותו החלפת?

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

כן ,

אני יודע איפה הוא :)

כמובן שהחלפתי אותו , אבל יש לידו ( 5 ס"מ של צינור ) עוד פחית ברזל שחורה שממנה מגיע חיוות ( כנראה איזה חיישן או משהו ) , מישהו יודע מה זה הדבר הזה ?

• תוכן חדש...