Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הלך לי המנוע והחלטתי להחליף באחד חדש (משומש מפירוק)

איך אני יכול לדעת מה טיב המנוע שמביאים לי והאם הקילומטראז' שמצוין על המנוע החלופי הוא אכן נכון ולא שקר מוחלט?

פורסם

אכן בעייה.

לכן עדיף להזמין מנוע ממישהו אמין (שיש עליו המלצות טובות) + אחריות על עבודה + המנוע !

(קח בחשבון שאם אתה מאתר בעצמך מנוע והוא אינו תקין - יש לך בעייה. אם מוסך מביא את המנוע - זו אחריותו / אחריותו מול ספק המנוע)

יכולים להבטיח מנוע מייבוא עם ק'מ נמוך ובפועל תקבל משהו אחר.

לא ניתן לתקן את המנוע הנוכחי ? מה הבעייה בו ?

alfa 156 2.5.

פורסם

אני חושב שאתה צריך מישהו (מקצועי) שיוכל להביא מנוע מתאים ובמצב המיטבי.

זה גם עניין הרכישה וגם עניין האחריות (אל תשכח - אחריות על העבודה גם חשובה. זה לא כמו להחליף פילטר או פלאג).

אם אתה בעל ידע טכני במכונאות וכיו"ב, ואתה חושב שתוכל להתמודד עם זה - אז בסדר, אבל צריך לדעת את ההשלכות (במיוחד אם יש אח"כ בעייה...).

אולי מישהו פה יוכל להמליץ לך בהמשך, עוד דרכים לטיפול.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...