Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות היום רכב באחת מסוכנויות הרכב כגון אלבר / אלדן/ לובינסקי טרייד וכו, 

המחירים שהציעו לי על רכבים יד 2, בני 3 שנים, היו גבוהים בעשרות אלפים ממחיר מחירון של יד 2 או לוי יצחק. 

ואח"כ סוג של גרמו לי להרגיש כאילו עושים לי טובה שהם הולכים לבדוק עם הבוס על הוזלה וגם זה רק אם אני" רציני" והולך לשים להם פיקדון שימור רכב שמעולם לא נתנו לי לנסוע עליו בכלל... 

אז אני משער שיש לי 3 שאלות: 

1. האם זה ריאלי להוציא מחיר מחירון מחברות ליסינג שכאלה? ואיך? 

2. זה נורמאלי לשלם פיקדון שמירת רכב של אלפי שקלים אם לא נסעתי בכלל על הרכב? הם הרי לא מחזירים לי את זה.. 

3. מה הטעם במחירונים למיניהם אם שמים עליהם פס? 

תודה לעוזרים. 

פורסם

הפיקדון משמש אסמכתא שאתה מעוניין ברכב ולא מטרטר אותם בהובלות רכבים בין המגרשים לחינם.

מדובר בשיטה מוכרת לאלץ אותך להיות מחוייב לעסקה על רכב שלא ראית ולא אחת מצבו של  הרכב רחוק מאוד מהתיאור שלו (לשלילה...), בתור אחד שקנה 3 רכבים מלובינסקי טרייד הייתי ממליץ להתמקד ברכבים שנמצאים במגרש של הסוכנות ולא מתפתה "להזמין" רכב ממקום אחר, לגבי המחיר - חלק מהסוכנויות אכן חיות בסרט ולא מתביישות לבקש מחירים מופקעים ומנותקים (נתקלתי בזה כשחיפשתי רכב ב"טרייד מוביל" , זאת בנוסף ליחס הלא שירותי של נציגי המכירות).

בקיצור, בעל המאה הוא בעל הדעה פשוט תשחק נכון את הקלפים שלך - אני לא שילמתי מחיר מלא על אף אחד מן הרכבים שרכשתי וכולם היו במצב טוב מאוד ++

גם מוטיב האחריות + גילוי נאות ( מתייחס ללובינסקי טרייד) תומך ברכישה מסוכנות גדולה ומסודרת .

בהצלחה!

פורסם

מחירון הוא בסיס למשא ומתן, זכותם לדרוש על הרכב כל מחיר, סביר להניח שהם מתחילים בהכי גבוה ולאט לאט מפחיתים, תלוי הרבה בכושר המיקוח שלך. 

אני בטוח שבשיטה הזאת הם מוכרים לא מעט רכבים בסכומים גבוהים משמעותית ממה שתיכננו לקבל בפועל. 

לגבי שינוע רכב אני יודע שיש היום לא מעט חב' שמחזירות את המקדמה באופן מלא אם יש לך טיעון הגיוני לכך שפסלת את הרכב.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

למה לא פשוט לחפש רכב ממוכר פרטי? למה להתעקש בכח על קניה מחברת ליסינג, שכנראה הרבה פחות משתלמת?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

קנייה מליסינג זה -

1. רכב שטופל לרוב עם השמנים ופילטרים הכי זולים
  2. לעיתים פספס טיפולים
  3. אם היו מכות צבעו אותו חפיף בלוד את כל הרכב
  4. עשה שטיפות במכוני שטיפה ששורטות את הרכב
  5. יקר, מתחילים ממחירים גבוהים בהרבה מהשוק, הקרטל של לוי יצחק נותן להן 8% העלאה על ''השבחה''
  6. אחריות לרוב שלא מכסה כלום (למשל טורבו, טיימינג, רצועות) אבל נראית יפה וכוללת השתתפות עצמית בד''כ
  7. בעל רביעיית צמיגים סיניים נחותים ב600 שח שעולות לצרכן הפרטי
  8. רכב שנסע ללא ביטוח מקיף, כלומר תאונות תוקנו בזול.
  9. לרוב המיץ של הזבל (קמ גבוהה, רכבי לימון, אובדן להלכה, תאונות בעלות משמעות גבוהה( עובר לסוחרים נוספים, כדי לא לסבך את חברת הליסינג
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני כשעה, KipodYam כתב:

קנייה מליסינג זה -

1. יקר, מתחילים ממחירים גבוהים בהרבה מהשוק, הקרטל של לוי יצחק נותן להן 8% העלאה על ''השבחה''

אתמול הייתי באוטו סנטר, היה שם רכב מעניין התחלנו במשא ומתן שהיה לוי יצחק מלא על רכב ליסינג עם קלומטרג' לא נמוך

אני פותח את האפליקציה ואומר לבחור זה המחירון "תעשה טובה תדלג על מחירון מלא יש הפחתות אני לא ילד"

הבחור אומר לי את רוצה לשלם לוי יצחק בבקשה,

בספר המחירון מופיע הוספה של 7% על קניה מאוטו סנטר ושות' בגלל האחריות לחודשיים,

ותוספת של 8% על ההשבחה המחיר יוצא יותר יקר מהבסיס הרגיל של לוי יצחק,

אין לי שום הגדרה אחרת אלא הזוי!

יכלו לצאת עם מכירה אבל זה לא עניין את הבחור, יש מספיק קלינטים..

פורסם

אם יש מי שישלם, יש מי שיתלבש עליו. מי שקונה אצל החברות הללו מתפתה לאחריות, למבחר, אולי לטריידאין, תשלומים, יש פיתויים. כמובן שהוא עושה טעות, אין בחברות האלו תחרות אמיתית לכלי רכב בבעלות פרטית, הענין הוא שמציאת רכב טוב כרוכה בהתרוצצות וביזבוז זמן מסיבי. טריידאוף לא פשוט.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אכן, ולכן לראשונה אני מוצא את עצמי נכנס למגרשים ומחפש שם ברצינות,

בגדול אלדן לא התאמצו יותר מידי,

אלבר מבחר מצומצם נחמדים (לפחות נציג יצא אלי), לא חיפשו הצעות אחרות.

הרץ - אוטו סנטר היכן שהייתי היה מבחר לא רע גם של פרטיות, שאפילו הצליח לבלבל אותי (בסוף אני יעשה מעשה לאנוס ויקנה משהו שלא תכננתי), אבל עושים טובה.

פורסם

אני לא חושב שזה גורף, רכב שנמצא במגרש עם הרבה ימי מלאי נמכר במחיר טוב. 

לא מזמן חבר התעניין בסיוויק הצבק 2015 וקיבל מאוטו סנטר הצעה יותר טובה ממה שנבר בלוחות במשך חודש.

אני מכיר לא מעט עסקאות טובות שנסגרו מול אופרייט ליס, קרסו טרייד אין, ליס פור יו, טרייד מוביל ואוטו סנטר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אני גם כעיקרון נגד קניית רכב מליסינג, אבל קניתי רכב מטרייד אין מאחת הסוכנויות האלה - אני יודע ששילמתי יותר ממה שהייתי משלם אם הייתי קונה מפרטי, אבל מבחינתי היה יותר שקט נפשי בקנייה.

גם ברכב שקניתי התחילו ממחיר גבוה יחסית אבל היו מוכנים לרדת למחיר סביר יותר.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אני קניתי ניסאן נוט פרטמת שמורה מקרסו טריידאין ובשקלול ההטבות שקיבלתי (טיפול גדול, טסט וביטוח חובה) יצא זול ב5000 שקל ממוכרים פרטיים עקשנים 

פורסם (נערך)
בתאריך 23.8.2020 בשעה 23:34, Pompon כתב:

היו גבוהים בעשרות אלפים ממחיר מחירון של יד 2 או לוי יצחק. 

גם אם הם היו הולכים בדיוק לפי המחירון, תזכור שלוי יצחק משתף פעולה עם חברות הליסינג ודואג לכך שעקומת ירידת הערך של הרכבים של החברות הנ"ל תהיה טובה יותר ממה שאמורה להיות.

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם

מגרשים זה אנומליה. 

כבר ראיתי פיזו 308 בקל אוטו שמתומחרת לא פחות מ-15 אלף יותר מממקבילה אליה בלובינסקי טרייד 

אבל מצד שני חבר קנה פורד פוקוס פרטית יד 1 במחיר הרבה יותר טוב ממוכרים פרטיים ביד 2. 

פורסם

בדיוק, לכן כל מקרה לגופו.

קניתי רכב מלובינסקי טרייד ולדעתי עשיתי עסקה מעולה. חודשים מעטים אח"כ חיפשנו רכב אחר ולא היה שם שום דבר רלוונטי.

לאחרונה קניתי רכב מטרייד של יבואן והוא עבר השבחה במסגרת היבואן ששווה לא מעט כסף. גם את זה צריך לשקלל (אני לא מדבר על הפחחות סוג ג' שעושים אלא על תיקונים מכנים)

• תוכן חדש...