Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והפעם, אוף-טופיק קעקועים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשהייתי הכיתה ח'-ט', הייתי "פריק" וכל הבנות שהיו איתנו היו מתחרמנות איתם מוצצות להם וכד' כדי שהם יעשו להם בחינם, והם באמת עשו...

הנוער של היום... :roll:

:lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מי שרוצה לעשות קעקועים במקום הכי טוב בארץ !

"סטודיו רז"

אני עשיתי שם קעקוע, המקום נחשב להכי טוב בארץ ! ואומרים שהוא בין הטובים בעולם. הבנאדם - אמן !!! רוב הציורים שם הם שלו, בקליניקה עצמה ישנם ציורי קיר מעשה ידיו.

המקום יחסית יקר - אבל בדברים שנשארים לכל החיים, לא מתקמצנים !

חיסרון קטן - המקום נמצא באילת. :?

אני אישית עשיתי שם קעקוע של עקרב (דבר שרציתי כל החיים) בסגנון טרייבל, ציור אישי שלו.

אגב, לרז עצמו, בעל הסטודיו, אין אף קעקוע :shock:

בקיצור,

מומלץ

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

תשימו קצת תמונות של הקעקועים שלכם....

אני חשבתי לעשות קעקוע בגב... אבל בסוף לא עשיתי - כי מי יודע אם בסוף אני יתבעס ממנו...

טוב...עגיל בגבה מספיק לי...בנתיים...

פורסם
כשהייתי הכיתה ח'-ט', הייתי "פריק" וכל הבנות שהיו איתנו היו מתחרמנות איתם מוצצות להם וכד' כדי שהם יעשו להם בחינם, והם באמת עשו...

הנוער של היום... :roll:

:lol:

זה עוד כלום... :wink:

פורסם

"שון" בסנטר (ליד סייכו, אם אני לא טועה, ממש ליד הכניסה של כלי זמר, שער 2) עשה עבודה מעולה השבוע לחבר שלי בקעקוע הראשון שלו, וגם במחיר סביר.

חבר שלי בא עם רעיון, פיתח אותו יחד עם שון שצייר לו על המקום את הציור, ואחרי 2 סקיצות החליטו על משהו סופי שיצא פגז עם הצללות יפהפיות.

המחיר היה סביר והזריזות והמיומנות עשו רושם טוב מאוד.

אני ניצלתי את ההזדמנות כדי לעשות פירסינג בפטמה, וחוצ מהמחיר הגבוה למדי (אמנם עגיל טיטניום, אבל עדיין גבוה - כך אמרו לי) היה ממש קליל ומקצועי (כואב בהתחלה, אבל בתכל'ס לא נורא בכלל).

בקיצור - בסיוג הנסיון המועט שיש לי - שון נראה לי בהחלט.

ברינג און דה סבבה

• תוכן חדש...