Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

עסקת הליסינג שלי הסתיימה ואני צריך לבחור רכב חדש.

אני כבר המון שנים עם סקודה אוקטביה ודי מרוצה ממנו (בעיקר מהמנוע טורבו 1.4 הקודם, תא מטען גדול, תא פנימי גדול וסה"כ התנהגות טובה על הכביש).

אני לא מרוצה כלכך מהגובה (קשה להכניס ילדים מאחורה), ולכן חשבתי אולי לפזול לגיפונים.

איזה רכב נראה לכם הכי יתאים לי מאלו (מחקתי את אלו שהמליצו לי שלא או ששקלתי מחדש):

יונדאי אלנטרה INSPIRE SR 1.6
ניסאן סנטרה 1.8 SR

סקודה אוקטביה AMBITION 1.5
רנו מגאן גרנד קופה 1.5 טורבו דיזל
טויוטה CHR היברידית C-ITY
יונדאי איוניק 1.6 PREMIUM היברידית
קיה נירו 1.6 LX היברידית
מאזדה CX-30
ניסן קשקאי ACENTA 1.3
סיאט אקיטה STYLE 1.5
סקודה קארוק 1.5 טורבו בנזין STYLE
פיג'ו 3008 ACTIVE 1.5 דיזל
קיה ספורטאז 1.6 טורבו דיזל

לכאורה הקארוק אמורה לקרוץ לי, אבל נסיתי לרכב עליה, ויחסית לאוקטביה 1.4 שיש לי היום, היא מרגישה הרבה יותר אנמית ומתאמצת.

ה 3008 גם נשמע נחמד, אבל יקר משמעותית מכל שאר המכוניות (שדי בטווח שלי) אבל אם זה נראה לכם הפתרון הכי מתאים, תגידו.

עריכה אחרונה על ידי carleaser
פורסם

לדעתי אפשר ישר להוריד אופציות כמו האלנטרה והסנטרה, לא רואה למה לשקול אותן. 

אם אתה מחפש ביצועים , האופציות העדיפות יהיו הקשקאי, האטקה, והקארוק (לא אהבתי את רמת גימור אמבישן שלו) . מסכים איתך לגבי ה1.4 לעומת ה1.5, ה1.4 מרגיש הרבה יותר חי. 

אם אתה מחפש חסכון בדלק כל אחת מההיברידיות תעשה את העבודה, וגם הדיזלים. 

פורסם

לא להזכיר סנטרה ואלנטרה בנשימה אחת. 

הסנטרה היא רכב גרוע. האלנטרה מצויינת. 

הנירו שמציעים לך הוא כנראה פלאג אין, ואם אכן זה המצב, אם אתה משלם 'שווי שימוש', הוא נהנה מהעבת מס של 1010 שח לחודש עד 31.12.21, והוא פצצה של רכב. 

ה 3008 הוא ג'יפון משובח, אבל השיקול הכלכלי שלך. 

כל הסקודות עם מנוע 1.5 מצויינות, לא תיםול עימן בעסקת ליסינג. 

הטויוטה chr מעוצבת אבל להערכתי תהיה מעט צפופה מאחורה. 

הרנו מצויינת וחסכונית, ומרגישה כמעט 'מנהלים', פחות אהבתי את עיצוב ותפקוד הקונסולה המרכזית. 

האיוניק טובה, אבל הנירו פלאג אין טובה יותר בכל פרמטר. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 15 דקות, yoav911gt2 כתב:

לדעתי אפשר ישר להוריד אופציות כמו האלנטרה והסנטרה, לא רואה למה לשקול אותן. 

אם אתה מחפש ביצועים , האופציות העדיפות יהיו הקשקאי, האטקה, והקארוק (לא אהבתי את רמת גימור אמבישן שלו) . מסכים איתך לגבי ה1.4 לעומת ה1.5, ה1.4 מרגיש הרבה יותר חי. 

אם אתה מחפש חסכון בדלק כל אחת מההיברידיות תעשה את העבודה, וגם הדיזלים. 

תודה על התגובה המהירה ! סתם רשמתי כל מה שבטווח אולי אני מפספס איזה משהו. האמת שאני מסתדר עם הצריכה הלא נמוכה של האוקטביה ומעדיף ביצועים. התבלבלתי גם והתכווני לקראוק STYLE.

הקשקאי לא מפחיד עם מנוע 1.3 ו 100 קילו יותר מהאוקטביה 1.4 ? המנוע האקטה זה ה ECO 1.5 כמו שיש בסקודה ?

פורסם

אטקה, לא אקטה. וכן , אותו 1.5 שיש בכל רכב בקבוצת וואג. הקארוק אמור להיות מכוון יותר לנוחות והאטקה אמור להיות יותר ספורטיבי. 

לא ניסיתי את הקשקאי, קשה לי להגיד. 

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, discoTD5 כתב:

לא להזכיר סנטרה ואלנטרה בנשימה אחת. 

הסנטרה היא רכב גרוע. האלנטרה מצויינת. 

הנירו שמציעים לך הוא כנראה פלאג אין, ואם אכן זה המצב, אם אתה משלם 'שווי שימוש', הוא נהנה מהעבת מס של 1010 שח לחודש עד 31.12.21, והוא פצצה של רכב. 

ה 3008 הוא ג'יפון משובח, אבל השיקול הכלכלי שלך. 

כל הסקודות עם מנוע 1.5 מצויינות, לא תיםול עימן בעסקת ליסינג. 

הטויוטה chr מעוצבת אבל להערכתי תהיה מעט צפופה מאחורה. 

הרנו מצויינת וחסכונית, ומרגישה כמעט 'מנהלים', פחות אהבתי את עיצוב ותפקוד הקונסולה המרכזית. 

האיוניק טובה, אבל הנירו פלאג אין טובה יותר בכל פרמטר. 

שוב, ה 1.5 ECO של הסקודה מעצבן, בטח ובטח בקארוק ששוקלת 200 קילו יותר מהאוקטביה, הוא מגיב משמעותית גרוע מה 1.4 שלי (אלא אם בעל הרכב שנסעתי עליו להתרשמות התעלל בו).

שכחתי לציין, נראה לי שב 2020, כדאי שיהיה מולטימדיה של APPLE לפחות ולכן הרנו ירד גם כן.

כמו כן, ראיתי עכשיו שהטלנטרה היא לא טורבו... לא נראה לי שאצליך להנות ממנוע לא טורבו בפחות מ 2000 סמ"ק...

יש לי תחושה שהנירו זה 1.6 בלי פלאגאין (לפי הסתכלות באתר על השמות שלהם). במקרה כזה איך הוא לעומת האיוניק ?

אני יעדכן את הרשימה ממה נראה לי שלא, תודה.

עריכה אחרונה על ידי carleaser
פורסם

הייתי פוסל את המגאן דיזל מניסיון רע מאוד עם הרכב, אין בו שום דבר חיובי, כבר עברתי 25 אלף ק"מ מתחילת השנה והרכב הולך ונהיה רועש בנוסף לרעות החולות שבו, הדבר מורגש בעיקר בפקקים ובתוך העיר.

ואם בדיזל עסקינן, שים לב שהרכב שאתה בוחר בו לא יגרום לך להרגיש כמו נהג משאית.

יכול להיות שיש אנשים ששאון המנוע לא מפריע להם.

פורסם

אתה בטוח לגבי רמת הגימור בקארוק? 

סטייל היא רמת גימור נדיבה לעומת האמבישן הנפוצה בליסינג. 

אם מדובר אכן על "סטייל". ואין לך בעיה עם שווי שימוש, היא הבחירה הטבעית מהרשימה שלך. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

רק ברכב זה יש את שניהן בהפרש כספי זעום, ככה שברור שאם אבחר בזה אלך על ה STYLE. האם קראת את מה שרשמתי בסוף ? הרכב מאוד מאכזב מבחינת ביצועים. כדי לצאת לעקיפה אני צריך כל הזמן לברור ל SPORT MODE בהילוכים (מה שאני לא צריך היום באוקטביה 1.4 שלי). אולי בדגמים הקודמים שלו עם מנוע 1.4 הוא היה יותר טוב לפני ה ECO MODE שהוסיפו ב 1.5 או לא יודע מה, אבל הוא מאכזב מאוד.

תודה דורון, מחקתי את הרנו.

פורסם

שמעתי הרבה חוות דעת על הקארוק, אף אחת לא הזכירה מחסור בכח, להיפך. 

בצע נסיעת מבחן על רכב נוסף. 

היחידה מהרשימה שתתן ביצועים טובים היא הקשקאי המיושנצ והפשוטה (אסנטה). 

בדוק גם אופציה לספורטאז' בנזין טורבו טופ (177 כ"ס). די נפוץ בליסינג. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 1 שעה, dorondoron כתב:

הייתי פוסל את המגאן דיזל מניסיון רע מאוד עם הרכב, אין בו שום דבר חיובי, כבר עברתי 25 אלף ק"מ מתחילת השנה והרכב הולך ונהיה רועש בנוסף לרעות החולות שבו, הדבר מורגש בעיקר בפקקים ובתוך העיר.

ואם בדיזל עסקינן, שים לב שהרכב שאתה בוחר בו לא יגרום לך להרגיש כמו נהג משאית.

יכול להיות שיש אנשים ששאון המנוע לא מפריע להם.

אתה יכול להרחיב? איזה רעות חולות?  משיחות עם בעלי רכב כזה אין תלונות מיוחדות, ובנסיעה  בו התחושה היא של רכב יקר בהרבה.   כל דיזל מתחיל להרעיש אחרי זמן מה.   יש כאן משהו חריג?   תודה!  

פורסם
לפני 16 שעות, ko11 כתב:

אתה יכול להרחיב? איזה רעות חולות?  משיחות עם בעלי רכב כזה אין תלונות מיוחדות, ובנסיעה  בו התחושה היא של רכב יקר בהרבה.   כל דיזל מתחיל להרעיש אחרי זמן מה.   יש כאן משהו חריג?   תודה!

ראה בבקשה הודעות שלי הסוקרות את הרכב (אני מניח שרכב הבנזין שונה, לא מכיר ולא חווה דעה.)

בקצרה, הרכב לא נח, מתלים מתרסקים, תיבה רובוטית בשילוב דיזל בנסיעה עירונית זה לא כיף גדול, מזגן חלש, בידוד רעשים גרוע, עכשיו התחיל איזה קרקוש מתכתי שאני צריך לנסות להבין מהיכן הוא מגיע, ידית הילוכים שתשרוף לך את היד אחרי עמידה בשמש אם תתפוס אותה בחלק הכסוף.

מעדיף מאזדה לאנטיס.

פורסם

א. כנראה שבין הקארוק לאוקטביה אני אקח את האוקטביה, כי כבר שמעתי (והתנסתי) והמנוע 1.5 החדש פשוט מעצבן, אז 200 קילו פחות יסחוב יותר טוב.

ב. הנירו זה לא ה PLUGIN והספורטרז זה הדגם 1.6 טורבו דיזל URBAN (לא TOP).

ג. אני לא יכול להמתין וצריך להזמין עכשיו, משמע אקבל את האוקטביה הנוכחית (העיצוב של החדשה מעצבן, גם כרום מסנוור יותר בידיות צד, אחרי שאני כבר הסתננורתי מהכרום בפתחי אוורור, וגם המיזוג האמצעי ירד לאמצע הפאנל במקום להיות למעלה).

• תוכן חדש...