Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שקע usb

nadavmiler
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב יציאת usb מאד חזק בטוח לא פחות מ2 a אני מחפש משהו שיתחבר לשקע הזה ויוציא לי שקע usb 1a מכיוון שאני צריך לחבר אליו מכשיר שהוא רק 1 A ומסתבר שממש קשה למצוא דבר כזה . אשמח לעזרה תודה . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה לא צריך שום מתאם.

השקע יכול להוציא עד 2A.  אבל יכול גם פחות.  הוא יוציא מה שהצרכן שתחבר אליו דורש, אבל לא יותר מ 2A.  אם הצרכן דורש 1A זה מה שהוא יקבל.

עריכה אחרונה על ידי dani666
  • אהבתי 2
פורסם

אני ירחיב קצת במה מדובר . מדובר בדונגל ואיי פיי שמתחבר בקיה נירו עכשיו זה הגיע מהיבואן ובקיה אמרו לי שאם אני יחבר אותו לשקע המהיר שיש ברכב  אז הוא ישרף .לכן צריך להתקין שקע יעודי 1a  שעולה 300 שח לא רציתי .לקחתי את זה ככה . זה הסיפור עכשיו אני מפחד לחבר אותו 

פורסם

אם אני לא טועה יש בחנויות כמו אוטודיפו את המתאם הזה שאתה מחבר למצת, ואז יש לך עוד כמה חיבורי מצת + חיבור או שניים של usb. יכול לעזור במקרה שיש לך במצת מטען שהכבל שלו לא מתנתק ממנו ואתה חייב אותו. עולה 50-80 שקל לדעתי. אבל אין לי מושג כמה (או אם בכלל) הוא איכותי.

• מעניין 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, dani666 כתב:

אתה לא צריך שום מתאם.

השקע יכול להוציא עד 2A.  אבל יכול גם פחות.  הוא יוציא מה שהצרכן שתחבר אליו דורש, אבל לא יותר מ 2A.  אם הצרכן דורש 1A זה מה שהוא יקבל.

זאת התשובה.
הגאונים בקיה רוצים שתשלם להם 300 ש"ח כי לא למדת על חוק אוהם.

אגב בעברית כותבים אני ארחיב, הוא ירחיב.

עריכה אחרונה על ידי shellcase
  • אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...