Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז הכלה מראה סימני בלאי שתואמים את המרחק שכבר עברה, כולל בולמים ובלמים. 

יש קודי תקלות, כלאמר לא בטוח שטופלה כמו שצריך.

זכור שראיתי כבר מוניות נוסעות עם "אורגן אורות" בלוח המכוונים והנהג מתעלם. עד שהרכב לא מושבת ממשיכים לנהוג בו על מנת לייצר הכנסה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ בשביל שאלה אישית

איך עושים את התהליך של שינוי מונית לפרטי? 

עריכה אחרונה על ידי פראג
שכחתי טקסט
פורסם

כמה זמן עבר מיום הרישום כמונית?

באופן עקרוני צריך לפרק את כל הסימנים שמזהים כמונית (מונה, כובע, מדבקות עם המספר זכות ציבורית על הדלתות, לוחית פנימית עם פרטי הזכות הציבורית).

צריך לשלם את הפרשי המיסים (אחרי תקופה - נדמה לי היום זה 3 שנים, אין הפרשי מיסים)

אחרי זה צריך לעמוד בתור לעמדה מס' 1 בחולון ועוברים תהליך של רישום מחדש, אמורים לקבל מספר לוחית רישוי חדש.

לא יודע אם זה עדיין השלבים נכון להיום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

כמה זמן עבר מיום הרישום כמונית?

באופן עקרוני צריך לפרק את כל הסימנים שמזהים כמונית (מונה, כובע, מדבקות עם המספר זכות ציבורית על הדלתות, לוחית פנימית עם פרטי הזכות הציבורית).

צריך לשלם את הפרשי המיסים (אחרי תקופה - נדמה לי היום זה 3 שנים, אין הפרשי מיסים)

אחרי זה צריך לעמוד בתור לעמדה מס' 1 בחולון ועוברים תהליך של רישום מחדש, אמורים לקבל מספר לוחית רישוי חדש.

לא יודע אם זה עדיין השלבים נכון להיום.

תודה

המוכר אומר ששילם כבר מכס, הגיוני?

פורסם

ייתכן, נדמה לי שהיום התקופה לפטור ממיסים עומדת על 3 שנים מהרישום כמונית.

הסבה ממונית לפרטי לפני 3 שנים מצריכה תשלומי מיסים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...