Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו ה-Pet Peeve שלכם בכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, halperin96 כתב:

מחרפן!!!!

כמה מסובך זה כבר להפנות את ההגה בתוך הנתיב שלך שצריך לסטות לנתיב הצידי?

אכן כן.

סיבוב של סמי טריילר עם פיקנטו וסיבוב של פול-טריילר +עגלה עם ג'יפון. 😁  

אילו רק במבחני נהיגה היו בוחנים שליטה בהגה והפנייה נכונה בכניסה לסיבוב, היה יכול להיות אחרת. אולי. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 שעות, halperin96 כתב:

מחרפן!!!!

כמה מסובך זה כבר להפנות את ההגה בתוך הנתיב שלך שצריך לסטות לנתיב הצידי?

אני לא מדבר על זליגה

אשכרה מעבר נתיב תוך כדי פניה בלי לראות שיש נהג לידך.

זה בדרך כלל קורה כשיש פניה שמאלה מכביש עם 2 נתיבים לכביש עם 3 נתיבים, והנתיב החדש הוא ימני ליציאה או שהוא מצטמצם, כך שהסימון הוא שהנתיבים "נצמדים" לחלק השמאלי של הדרך החדשה.

פורסם

אנשים שנוסעים בלילה עם אור גבוה.
אנשים שתקועים בנתיב השמאלי.
אנשים שנוסעים עם אורות ערפל אחוריים סתם דולקים כל הזמן..
משאיות שיוצאות לעקיפה כשיש להן יתרון של קמ"ש 1 לעומת משאית אחרת.
אנשים שחוסמים אותך ולא משאירים פתק.
אנשים שתופסים 2 חניות.
אנשים שחונים עקום.
אנשים שחונים עקום כי יש להם רכב יקר.
שוטרים שנוהגים בפראות.
משטרת התנועה שיושבים במקומות שאין בהן שום סכנה ותופסים אנשים על חריגות מצחיקות, ובעצמם נוסעים שם מהר.
אנשים שתקועים בפלאפונים.
אנשים שחונים עד ששומעים בום.
אנשים שפותחים את הדלת ודופקים לך את האוטו.
אנשים שלא יודעים לנהוג.
נהגי אוטובוס שלא יודעים לנהוג.
מעקבי תנוע ומייצרי פקקים, רוב הכבישים המהירים פקוקים בגללם, והם לדעתי גורם מס 1 לתאונות אחרות שמתרחשות.
אנשים שזורקים זבל מהחלון, או בדלי סיגריות.
אנשים שנוסעים בלי אורות בלילה.
אנשים שחונים בשוליים עם ילדים בכבישים מהירים.
רוכבי אופניים בכבישים מהירים, מתאבדים!

תשמרו על עצמכם וסעו בזהירות.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

חשבתי שלי יש רשימה ארוכה, מסתבר שאפשר לעשות איחוד יפה בין הרשימות שלי ושלך וייצא שאנחנו פחות או יותר שונאים 99% מהנהגים בארץ. 😅

• מצחיק 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

1. חוסר איתות.

2. איתות לשנייה ולחתוך את הנהג בנתיב.

3. נמצדים בחנייה שדופקים רכוש של אחרים.

נסיעה בטוחה ורגועה לכולנו.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

לא לשכוח שהנסיך או הנסיכה יפתחו את הדלת בבת אחת ב-90 מעלות, בלי להוריד את העיניים מהטלפון, ישר לתוך הרכב החונה ו/או הרכב שמנסה לעקוף את המפגע.

פורסם

טוב כבר כתבתם כמעט את הכל, אבל עוד כמה:

1. רוכבים בעיר. 99% מהם חייבים להיות ראשונים ברמזור, בכל מחיר. אפילו לעמוד מאחורי רוכב אחר זה יותר מדי, וכל אחד חייב לפתוח עוד מיני נתיב כדי להיות ראשון. אה וכמובן שבערך אף אחד מהם לא שומר על נתיב אם מדובר בפניה. כאילו זה חלק מהכיף לנסות לבחור את הקו הכי מסוכן שאפשר. גם רוכבי אופניים אימצו את זה, לצערי, כמו הרבה דברים לא טובים אחרים, מאופנוענים.

2. אנשים שעוקפים ליד מעבר חציה. לרוב זה אפילו לא נהגים ממהרים במיוחד, אלא סתם חסרי מודעות.

3. אנשים שצופרים כשמישהו חונה לפניהם, או עושה כל דבר אחר שמאט אותם לעוד חלקיק שניה. בכלל, אנשים שצופרים ללא סיבה צריכים ללכת לגולאג במדינה מתוקנת.

4. אנשים שלא נותנים לך לעקוף בכביש בינעירוני או מהיר, חוסמים את השמאלי, ואז ברמזור עוברים נתיב לידך כדי לברר כמה כוחות סוס יש לאוטו ואם זה טורבו. 

5. רוכבי קורקינטים. מגיע לכל אחד ואחת מהם להתרסק, וסטטיסטית זה גם די קורה כנראה.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

צפצפה. למה ישראלים כל כך אוהבים את הדבר הזה? נשבע שצריך לייבא את הרכבים לכאן מעוקרים מצופר. כל דבר שאפילו מיקרון השניה מפריע לנהיגה העקומה שלהם, ישר לצפצף... חוצה רגל, רכב פונה, רכב מחנה, רכב משתלב ומה לא, אני הרי הכי חשוב בכביש!

מדינה של תחת.

פורסם
בתאריך 23.7.2020 בשעה 22:29, SniR89 כתב:

נהגי ונהגות טויוטה קורולה

תיקנתי לך.

אותי מעצבן לראות אנשים שלא מדליקים אורות מעבר כשמחשיך. אפילו יותר מעצבנים אותי אלה שעושים זאת במודע מתוך מחשבה שה-DRL שלהם מספיק טוב.

• מעניין 1
פורסם

נהגים בפורש שחורה שרואים שהפניה שמאלה נראית ככה אבל נצמדים לי לחיים ומהבהבים לי שהרמזור ירוק.

20200726_222238.jpg

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 15 שעות, KoF-sHeLeG כתב:

אותי מעצבן לראות אנשים שלא מדליקים אורות מעבר כשמחשיך. אפילו יותר מעצבנים אותי אלה שעושים זאת במודע מתוך מחשבה שה-DRL שלהם מספיק טוב.

אני לא חושב שאלו שנוסעים עם DRL עושים זאת במודע, הוא פשוט דולק תמיד ואיתו בטח גם הדאשבורד לכן הם חושבים שהם עם אורות. 

• רעיון טוב! 2

2016 BMW M235i.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדובר באנשים שלא טרחו לקרוא את ספר הרכב ואין להם מושג שהם נוסעים בלי אורות. 

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...