Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BRZ - צבע כחול או לבן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, HybridBoy כתב:

כן, תמשיך לומר את זה לעצמך 😏

כשאתה משדרג צמיגים אתה משנה את האיזון של הרכב, כמה שתשים צמיגים יותר אוחזים כך המתלים ירגישו לך יותר רכים.

אז אתה משדרג מתלים כדי להחזיר את האיזון, אבל פתאום אתה יכול לקחת פניות הרבה יותר מהר והקצב שלך גדל אז אתה משדרג את הברקסים.

ואוי, פתאום הרכב מרגיש חלש יחסית ליכולות הפניה והבלימה שלו.

בסוף אתה מוצא את עצמך עם מכונת מלחמה 😈

אני מבין את המעגל שיפורים הזה שאתה מדבר עליו אבל אני כל כך רחוק מזה כרגע, זה משהו שנכון לאנשים שבאים עם לא מעט ניסיון בנהיגה ספורטיבית לרכב כזה ככה שמהר מאוד הם כבר מגיעים למגבלות ולכן הם רוצים לשפר את הקצב מכיוון הרכב, אבל אפילו פה לדעתי זה נכון לאנשים שהם ממש הארדקור בתחום, שנושמים ואוכלים מסלול על בסיס חודשי לפחות אם לא יותר. 

כאמור אני מאוד רחוק משם עם הרמה הנוכחית שלי.

עד שאני אגיע למצב שאני שולט ברכב עם 200 כ"ס ונוהג בכיף על המגבלות כאילו זה אופניים, אם אני בכלל אגיע לשם (כי יש גם הרבה חובבים שמגיעים לרמה מסויימת שמבסוטים ממנה ונשארים בה, לא כולם אובססיביים לשיפורי lap times במסלול, הרבה מסתפקים בלהיות ברמה לא רעה ולהנות וזהו) , יקח הרבה זמן. 

בקיצור אני לא חוזה באמת שאשפר אותו בשנים הקרובות מעבר לצמיגים. 

אבל קודם בכלל נקנה לפני שנדבר על תוכניות :)

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה נמצא באזור רמת גן, קפוץ לראות את הרכב שלי, בקרוב אעביר אותו טיפול דיטייל ותוכל לראות בעיניים לפני ואחרי, עם כל האבק שמצטבר, וגם איך נראה התהליך של שמירה שבועית על הצבע. צור קשר - אני לא רחוק מהספארי. ככה הוא נראה אחרי ניקיון:

InkedIMG_3886_LI.thumb.jpg.db6f704fee15ed25a06684e413b7f3bd.jpg

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 3 שעות, Michazzz כתב:

אם אתה נמצא באזור רמת גן, קפוץ לראות את הרכב שלי, בקרוב אעביר אותו טיפול דיטייל ותוכל לראות בעיניים לפני ואחרי, עם כל האבק שמצטבר, וגם איך נראה התהליך של שמירה שבועית על הצבע. צור קשר - אני לא רחוק מהספארי. ככה הוא נראה אחרי ניקיון:

InkedIMG_3886_LI.thumb.jpg.db6f704fee15ed25a06684e413b7f3bd.jpg

נראית סוף, גם הרכב וגם הרמה של הטיפוח :)

אני ברמת גן, אשמח לקפוץ לראות וללמוד. 

פורסם

ראיתי אתמול ברז כחולה בכביש ונזכרתי בשרשור... (לבנה אני רואה קבוע חונה מול מקום העבודה).

לדעתי, לך על הכחול. הרבה יותר יפה. וכפי שכבר כתבו קודם, לעולם לא תהיה שלם עם זה שלא לקחת את הצבע שרצית. שריטות ושיפשופים יהיו גם על הלבן (מה לעשות- ישראל) ויבאסו באותה מידה.

אני במצב הפוך - הזמנתי ספורטז' ורציתי את הכחול, אבל כל מי שאני מכיר אמר לי שהצבע ממש לא מתאים לרכב. אז בחרתי את ההעדפה הבאה בתור שלי - שחור (גם זה שהכחול בא עם אינטיריור שחור ולא בז' תרם להחלטה). עדיין לא קיבלתי את הרכב ואני עדיין מתלבט עם עצמי 😄. וכמובן שחור עוד יותר קשה לתחזוקה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הקטע עם לבן זה לא שפחות יראו שריטות או שפשופים אלא שיהיה יותר קל לסדר שריטות ושפשופים שכאלו. 

שחור על ספורטאג' מתאים מאוד, לא יודע איך הצבע מבחינת תחזוקה, יש מצב שסיוט. לך על זה 😁

פורסם

בקצב הזה אולי נחכה כבר לדור הבא...

סתם אני מתאר לעצמי שהוא יהיה יקר יותר משמעותית, בטח בתקופת ההשקה שלו בארץ כמו שהברז עלתה אז 230K, לפי השמועות הוא גם צפוי להיות יקר יותר מהדור הנוכחי אז זה עוד יכול להגיע גם לרבע מיליון בארץ.

בכל אופן למרות שהייצור נגמר זה לא אומר שבארץ הולכים להפסיק למכור אותה בקרוב, משלוחים הולכים עוד להגיע, כולל בתחילת השנה הבאה. ליבואן יש לא מעט זמן למכור רכבים ״משומשים״, למשל הסטוק הנוכחי שאני כביכול מנסה לתפוס הוא בכלל יוצר ב 2019, הם מביאים כמויות קטנות ומוכרים אותן באיטיות לאורך השנה ככה שיש עוד כמה חודשים טובים לקנות את הרכב בארץ (ומתאר לעצמי שגם בעולם על בסיס הסטוקים הקיימים ואלו שעוד יתווספו ממחזור הייצור האחרון ביולי)

• תוכן חדש...