Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז היברידית 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הלכתי לראות היום הונדה ג'אז 2012 היברידית. עשתה 140k קילומטר, הבחור קנה אותה מליסינג אבל אצלו כבר כמה שנים ככה שהנתון הזה לדעתי פחות רלוונתי מלבד המחירון. בסהכ האוטו נראה מבחוץ ונוסע בסדר גמור, קוסמטית מבפנים לא להיט אבל לא מאוד נורא. המחיר טוב בשביל הדגם והשנה.

שורה תחתונה 2 דברים שאני חושש לגביהם:

1. קראתי שהג'אז אוטו מאוד אמין, אותי קצת מדאיג שהרכב היברידי וכבר לא צעיר, וכבר נסע לא מעט ק"מ. מבחינת המערכת ההיברידית- האם צריך לצפות לבעיות מיוחדות או שאמורה לשרת עוד כמה שנים טובות ללא בעיות מיוחדות?

2. הבחור לא יכול להציג היסטוריית טיפולים כי לטענתו טיפל במוסך של חבר של המשפחה ללא תיעוד מסודר. מה דעתכם? הבעלים נראה בחור אמין וסהכ הרגיש לי שהיה כן לגבי מצב הרכב. לטענתו שום בעיות עד עכשיו.

3. האם טיפול ברכב היברידי עדיף שייתבצע במוסך מורשה?

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה

פורסם

מכונית נחמדה, אבל לא ממליץ. הייתה לי כזו שנת 2011 במשך כמה שנים. ראשית, טיפולים מאד יקרים במורשה. אצלי הלכה יחידת קירור קטנטנה של המערכת ההיברידית. וגם המזגן פתאום עשה בעיות. צריכת דלק סבירה, 17 ק"מ לליטר, ביחס להיברידית זה לא נתון מטורף. מעבר לכך, שונא את הגיר הרציף של המכונית וגם המושבים הקדמיים לא היו לאשתי ולי נוחים, אבל זה משהו סוביקטיבי.

המכה הכי גדולה הייתה כשרציתי למכור, נכון שהיה לה ק"מ קצת גבוה, ובכל זאת, נאלצתי למכור לסוחר רכב בהפסד עצום. המחירון מטופש ולא מציאותי, פשוט מחיר גבוה שאף אחד לא מוכן לשלם.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
לפני 1 שעה, תים כתב:

2. הבחור לא יכול להציג היסטוריית טיפולים כי לטענתו טיפל במוסך של חבר של המשפחה ללא תיעוד מסודר. 

אין קבלות כי החבר כזה חבר טוב שטיפל בחינם, כולל חלפים ?
+במוסך מסודר אמור להיות במחשב תיעוד של כל הטיפולים.

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

פורסם

ירדתי מהעניין. עכשיו גם ראיתי שהמחירון של ההיברידי נמוך משמעותית, ככה שהמחיר גם לא משהו..

תודה חברים

• תוכן חדש...