Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 92 מתחממת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחבר שלי יש רכב מסוג הונדה סיוויק שנת 92.

יש לו בעיה שהוא קצת מאמץ את המנוע החום מנוע עולה לו נגיד הוא נוסע על 100 בכביש מהיר האוטו יסע חלק לא יתחמם ולא כלום, אם הוא יתן עוד טיפה גז ויאמץ טיפה את המנוע (כולה 120 130...) החום מנוע מתחיל לעלות לו, הקטע שאיך שהוא מוריד את הרגל מהדוושה האוטו לאט לאט מתקרר.

החלפנו רדיאטור לחדש של הונדה מקורי, יוניט הוחלפה גם...

הבעיה המשיכה אז חיברנו עוד מאוורר פנימי שיכניס אויר לרדיאטור מבחוץ והמאוורר המקורי של הרדיאטור פולט את אותו אויר מהרדיאטור לכיוון המנוע, זה גם לא עזר

רצינו לבדוק אם זה יוניט אולי בכל זאת היא לא טובה למרות שהיא חדשה (גם דברים חדשים מתקלקלים...) אז גישרנו שהמאווררים יעבדו שוטף כל הנסיעה (רק בשביל הבדיקה) ועדין המשיך לעלות החום מנוע אני והוא כבר משתגעים ממה זה יכול להיות

מה שגם מוזר זה שחיברנו את אותו מאוורר פנימי החום מנוע היה עומד על החצי רגיל כמו שהיה בלעדיו...

אנחנו כבר משתגעים ממה יכולה להיות הבעיה...

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי בעיה זהה לחלוטין! בהונדה סיוויק 97. החלפתי לרדיאטור חדש, ניתקתי את הרדיאטור הפנימי, וגם עשיתי שיפוץ ראש מנוע + תרמוסטט. וכמו שאמרת - 120 והאוטו מתחמם. מזגן ועליות לירושלים - האוטו מתחמם..... מה קורה פה?

פורסם

עם כל הכסף ששילמת לחלפים החדשים וכל המאמץ לא היה עדיף להכניס את האוטו לחברה שיבדקו?

לפעמים בעלי רכב שומעים את המילה "חברה" נלחצים ומרגישים כאב בכיס, תכניס את האוטו לחברה לבדיקה חבל שתמשיך להשקיע סתם כסף בחלפים חדשים.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

תראו אני לא יודע מה אתם עושים עם ההונדות שלכם

אבל אצלי שאני רואה את חבר שלי לוחץ אבל ממש לוחץ אני מדבר על סיויק 92

כן האוטו מיתחמם אבל ברגע שהוא מאיט זה יורד מיד וגם החימום לא עובר בהרבה את קו החצי במד החום

מה קורה אצלכם???

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

עד כמה הוא מתחמם? יותר מהתחום התקין? בתחום התקין?

אם הוא מתחמם לעבר התחום האדום והאסור זה יכול להיות גם בעיה של ראש מנוע.

אבל נתחיל מהפשוט - תוודאו ניקוז אוויר כמו שצריך, ופעולה תקינה של הטרמוסטט.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...