Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך אמין פיג'ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לי 306 שנת 96 (1400) 60000ק"מ!

אני צריך לעשות 10000 ואני יעשה גם טיימינג כי 3 שנים אחרונות בטוח לא עשו לה.

איפה כדאי לעשות באזור רחובות?

האם 1000 ש"ח כולל מע"מ באוטו דיפו ל10000 + טיימינג זה מחיר הגיוני?

מצטער עם הנושא ממוחזר, לא מצאתי המלצות כנ"ל בהודעות קודמות

תודה מראש.

פורסם

אם הכוונה היא למרום צמרת אז מרום צמרת לא מומלץ במיוחד, הם לא אמינים, ובטח לא מקצועיים. אני מדבר מניסיון אישי וכואב בכיס.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בבדיקת לקוח סמוי של עתון (הארץ?) לפני כ 3 שבועות, מוסך זה מצא מייד את צנורית הואקום המנותקת,

חיברה למקום וללא כל תשלום, כלומר יצא צדיק ומקצוען.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כן ממש צדיק, בגלל נזילה אצלי בצינורים הם פתחו חצי מנוע עד שהבינו שהם סתם עשו את זה, דפקו חלק אחר בדרך וכשבאתי עם הבעיה הם אפילו לא הבינו מה הבעיה שאני מדבר עליה. שלא לדבר על זה שהמנוע לא עבד תקין והם אמרו שהוא כן תקין ויש לו פשוט אופי עצבני, ועצבני זאת המילה המדוייקת שקיבלתי מהאיש דיאגנוזה שם.

לסיכום בגלל הצינורית נשם מנוע, שילמתי מעל 3 אלף שקל תיקון כולל מה שהם דפקו בדרך.

in the face

with a chair

פורסם
כן ממש צדיק, בגלל נזילה אצלי בצינורים הם פתחו חצי מנוע עד שהבינו שהם סתם עשו את זה, דפקו חלק אחר בדרך וכשבאתי עם הבעיה הם אפילו לא הבינו מה הבעיה שאני מדבר עליה. שלא לדבר על זה שהמנוע לא עבד תקין והם אמרו שהוא כן תקין ויש לו פשוט אופי עצבני, ועצבני זאת המילה המדוייקת שקיבלתי מהאיש דיאגנוזה שם.

לסיכום בגלל הצינורית נשם מנוע, שילמתי מעל 3 אלף שקל תיקון כולל מה שהם דפקו בדרך.

ועל זה נאמר קיבלת צינורית...... או יותר נכון את כל הצינור :biglaugh:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אני אולי קיבלתי צינור, אבל אני אספר את הסיפור שלי כל פעם מחדש כדי שאנשים יבינו שזה שמוסך מגיע למקום מכובד באיזה סקר מטופש עדיין לא אומר כלום, זה שהבעלים יושב ראש של משהו עדיין לא אומר כלום. אני בתור לקוח רגיל קיבלתי חרא שירות! חרא מקצועיות וחרא אמינות. ויש לי הוכחות לזה שעשו לי עבודה של ____ באוטו.

in the face

with a chair

פורסם

מניסיוני מוסך אמין הוא מוסך ליטל בת"א, רחוב האחים מסלויטה 8 (קרוב למסגר). המחירים אמנם לא נמוכים מכיוון שזה מוסך מורשה פז'ו, אבל יש הנחת פורום של כ-10%+ (דבר רק עם יוסי ותגיד שאתה מהאינטרנט :wink: ).

רמת השירות והיחס גבוהה, הטיפול מקצועי למדי, כאשר המוסך מספק אחריות נאותה ונותן שקט נפשי. זה מניסיון של כ-4 שנים (והרבה כניסות למוסך :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה מניסיון של כ-4 שנים (והרבה כניסות למוסך )

רוני

אין מה לעשות במזבלה צרפתית זה עסקת חבילה..... והאלמנט עלי :wink:

פורסם
מניסיוני מוסך אמין הוא מוסך ליטל בת"א, רחוב האחים מסלויטה 8 (קרוב למסגר). המחירים אמנם לא נמוכים מכיוון שזה מוסך מורשה פז'ו, אבל יש הנחת פורום של כ-10%+ (דבר רק עם יוסי ותגיד שאתה מהאינטרנט :wink: ).

רמת השירות והיחס גבוהה, הטיפול מקצועי למדי, כאשר המוסך מספק אחריות נאותה ונותן שקט נפשי. זה מניסיון של כ-4 שנים (והרבה כניסות למוסך :wink: )

רוני

לפי מה שמדווח ברשד

שים מדבקות של רנו ספורט זה אמור לפתור את נושא הכניסות למוסך.:-P

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אכלתי אותה...... עשיתם לי עין רעה !!!

איזה תקלה חשמלית פתאומית.....באסה !!!!!

יאללה הגרר מתקשר לאסוף אותי.

הלך לי על השושנה.

פורסם

ככה כשאתה כותב בטופיק מוסך אמין פג'ו - אתה נדבק במחלה :-P

פורסם

שלום

בעיקרון טיפול טיימינג + טיפול שוטף 10 אלף עולה בסביבות 2000+ ל106 בדקתי בשני מוסכים הרצליה וחדרה. משום מה הם מנפחים את טיפול הטיימינג בצורה מדהימה. עם כל מי שדיברתי : " וואו זה טיפול ענק זה כולל ....."כולה שעה עבודה וחומרים עד 500 שח

פורסם

תיכנס לליטל - לפני שנה עלה לי 1200 כולל הכל.

• תוכן חדש...