Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב עד 40k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מתלבט לגבי רכש של רכב יד שנייה.

השימוש בעיקר בתוך העיר (ירושלים- הרבה עליות)  חשוב שיהיה אמין בטיחותי, גיר אוטומט.

חשבתי על 4 אופציות:

מאזדה 2 שנתון 2013

פיאט טיפו שנתון 2016

הונדה סיוויק האצ'בק שנתון 2012

סקודה ראפיד שנתון 2015

יש המון יוצאות ליסינג מהדגמים הנ"ל, מה שמוזיל את העסקה אך מגדיל את הסיכון.

אשמח לשמוע דעתכם.

פורסם

יש צורך ברכב מרווח עם תא מטען גדול?

מזדה 2 זאת סופר מיני והיא צפופה יותר מאחרות.

בנוסף רכב בעיקר לעיר הייתי מעדיף ללא גיר רובוטי שנמצא בראפיד

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את הטיפו הייתי פוסל על סעיף הבטיחות היא קיבלה 4 כוכבי בטיחות וגם בתור רכב היא רכב לא משהו (לא חזק לא חסכוני לא שקט אולי נוח ומרווח אבל זה הכל)

ראפיד אפשר לפסול על סעיף האמינות (גיר DSG שידוע כרגיש ויקר לתיקון) וגם מבחינת בטיחות היא פחות אוחזת ויציבה מהסיוויק והמאזדה 2 וגם דיי פושרת בשאר הפרמטרים מלבד כוח (השילוב מנוע-גיר שלה מאוד חזק)

מאזדה 2 לדעתי ב40 אלף תמצא אחת רק מהדור הקודם שהיא מאוד מיושנת....

סיוויק זאת אופציה טובה לדעתי מכול הבחינות היא גם אמינה גם בטיחותית וגם אוטומטית

פורסם (נערך)

עקרונית יש בבית כבר אוונסיס אז נושא המרווח פחות קריטי.

האם פיג'ו 308/208 שנתון 2015 רכב אמין שעונה על הצרכים שהוצגו למעלה?

עריכה אחרונה על ידי tirani8
פורסם

ל208\308 יש מחלה עם הרצועת תזמון צריך לבדוק אם הוחלפה ואם לא להחליף לגרסה חדשה ומשופרת. חוץ מזה הרכב מראה אמינות טובה.

הייתי ממליץ לשקול או 208 או 308SW (סטיישן) מכיוון שה308 האצבק זה רכב נדיר ומבוקש לכן קשה למצוא אחת שמורה.

• תוכן חדש...