Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה - יש רק מנוע 1.5 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה יכול להרחיב לגבי תקנות הזיהום ?
ה 1.5 וה 2.0 מזהמות כל כך ?? מה לגבי הקופרה/VRS/GTI ?? גם אותם לא יביאו ? נשמע מגוחך ....

עריכה אחרונה על ידי פוצינו
פורסם

הדגם החדש יגיע ככל הנראה לקראת סוף השנה.

מנוע ה1.0 כנראה יחזור להיצע, ה-2.0 - תלוי במחיר, כי כנראה קיים רק בגירסת 4x4 שכנראה לא תהיה זולה.

פורסם
לפני 44 דקות, פוצינו כתב:

אתה יכול להרחיב לגבי תקנות הזיהום ?
ה 1.5 וה 2.0 מזהמות כל כך ?? מה לגבי הקופרה/VRS/GTI ?? גם אותם לא יביאו ? נשמע מגוחך ....

הכוונה למנוע הליטר שהייבוא שלו הופסק ולא של ה1.5 ו2.0. 

בכל מקרה עכשיו זה כבר לסיים את המלאי של האוקטביה הנוכחית. 

פורסם

ממליץ לך לחכות, 

אני שמעתי שהצורה החדשה שצמפיון מתכוונים להביא לקראת סוף השנה, תהיה עם מנוע ה-1.0.

המלאי שנשאר ואצלנו מתקבל הרבה בליסינג הוא ה-1.5 בלבד, כל פעם עם גאנט' שונה, אך בבסיסו, 1.5 טורבו, עם גאנטים מגנזיום, כנפון קטן בצבע שחור ומראות בצבע שחור,

מלבד זה, לדעתי עדיף לחכות לדגם החדש (אם באפשרותך לחכות).

פורסם

מנוע ה-1 ליטר ירד מההיצע גם בגולף ובקארוק.

בלאון הוא מוצע רק עם תיבה ידנית.

אני בספק אם יביאו אותם בדור החדש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...