Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרחקת יונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש נסיון בהרחקת יונים? יש לי זוג יונים שהתמקמו במסתור כביסה ובנו קן ואני לא יודע איך להרחיק אותם..

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

פורסם (נערך)

הם הטילו ביצים?

יש שם גוזלים?

או שכרגע הם רק ממוקמים שם ובנו שם קן?

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

היי

לא ראיתי את הקן פיזית וגם לא גוזלים . אבל ראיתי ביצים זרוקות ומקלות של קן מפוזרות. וכל פעם שאני מנקה את צבר המקלות , כעבור יומיים שלושה צבר חדש מתגלה באותו המקום.

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

פורסם (נערך)

צריך לחסום את הפתחים עם רשתות ולמנוע מהיונים מלגשת לשם, להבנתי זוהי הדרך האפקטיבית היחידה.

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • רעיון טוב! 1
פורסם

רק חסימה "פיזית" כגון רשתות + דוקרנים במידת הצורך.

כל מיני פתרונות בסגנון של "עורב", מרחיק אולטראסוני וכל מיני קשקושים אחרים אולי יעבדו לך לתקופה קצרה...

בשורה התחתונה היונה לא תיעלם, אבל אם תחסום/תמנע ממנה אפשרות להיות במסתור כביסה היא פשוט תחפש מקום אחר להיות בו.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מניסיון השיטה הטובה ביותר היא רשת חלון פיברגלס למפתח קטן {זול ויעיל} ורשת יונים למפתח גדול.

דוקרנים יעילים רק לסף דק של עד 10 סמ ,וגם במצב זה הרבה יותר זול {וגם יעיל}

לסגור את הסף אם אפשר ברשת חלון.

אופן הביצוע :

לרשת יונים :קשירה של הרשת על המפתח הגדול למספר נקודות עיגון {אם אין להתקין בורג על דיבל}

רשת חלון: הדבקה ע"י סופר 7 שקוף ,יעיל על כל בסיס.

פסלי עורבים עוזרים בשטחים גדולים להרחקה כללית ובמיקום בולט 

התקנה רצויה:תליה על הגג או במרכז הגינה על בסיס בולט.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...