Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עשה 100000 ק"מ ובבעלותי מזה כ 5 שנים (עוד הרכב שהיה באחריות) פיגו 508 אשר טופלה היטב.

 

לצערי לאחר טיפול  האוטו לא נסע כבעבר והחלה לקפוץ לי הודעה כל הזמן של תקלה במנוע .

מלפני כחודש בהמשך לתקלה במנוע האוטו חדל ליסוע הוא עובד על 3 צילינדרים ובבדיקה בכמה מוסכים אומרים לי שכנראה מישהו פגם במנוע כי לא הגיוני שאחרי 100000 המנוע הולך בפרט שטיפלתי בו כל הזמן במרכזי.

 

אשמח למידע או עצה מה ניתן לעשות במקרה כזה

 

פורסם

תתחיל מלפנות לשירות הלקוחות של לובינסקי. לתאר את האירוע והמצב ולבקש את התערבותם עד לתיקון כל התקלות או החלפת מנוע על חשבונם.
תאיים בתביעה ופניה לשמאי רכב וכד'

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

אם אותו שרום טרח לכתוב בכרטיס העבודה בסעיף "בקשת/תלונת לקוח" 

את מה שתיארת, אז יוכלו לראות זאת בהסטורית הרכב, אבל אני די בספק אם זה נעשה.

ראשית, בקש מהמוסך את הסטורית הרכב.

בברכה  -  רפי לין

×
×
  • תוכן חדש...