Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקוח מאושר של סוזוקי, יצא עם האיגניס החדשה שלו מסוכנות היבואן, ולאחר 4 דקות בלבד נתקע עם הרכב. מומחה ששלח היבואן, הודיע כי תיבת ההילוכים שבקה חיים ויש להחליפה (בחדשה, לא משופצת).

איזה פיצוי מגיע לו (מלבד החלפת התיבה, כמובן), מה אתם חושבים?

לכתבה המלאה ב-YNET.

פורסם

הייתי מקבל אחלה תסביך אם הייתי עם הבעיה הזו!

אני חושב שלא הייתי נסוג... והייתי דורש רכב חדש או החזר כספי מלא...

זאת כמובן בליווי עו"ד... אחרת הם יאכלו אותי חי! (הם מנוסים בלתחמן אנשים...)

שיהיה בכיף!

פורסם

נפנף, מדוע יש להחליף לו את הרכב ?

במידה והרכב תוקן, מה הבעיה בידיוק ?

זה לא ששמו לו גיר משופץ, שמו לו גיר חדש לחלוטין.

מה שכן, במידה והקונה רצה להחזיר את הרכב ולקבל את כספו, היבואן היה חייב להחזיר את כספו ולבטל את העיסקה.

אני במקום אותו אדם לא הייתי דורש רכב חדש, במידה ומדובר באותה תקלה, אבל כן הייתי דורש פיצויי קצת יותר רציני מ"שלוש טיפולים חינם".

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני הייתי דורש את הכסף וקונה רכב חדש.

אם 4 דקות אחרי שהרכב יצא מהחברה מתחילות בעיות עם הגיר ויש צורך להחליף גיר אז תחשבו עוד איזה בעיות יכולות לבוא בעתיד.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

קודם כל - זה לא מפתיע.

כאחד ש"נאלץ" לנסוע במכוניות חדשות לגמרי מזה 21 שנים כל 3.5 (כולן אירופאיות אגב) במכונית חדשה הסכויים לתקלה הם גבוהים משמעותית ממכונית שכבר נסעה על הכביש חודש-חודשיים.

בשני סיטרואנים שהיו להורי נתקעו לאחר 27 ו-10 ק"מ בהתאמה.

הראשונה היתה סיטרואן GSA 1984 שתיבת ההלוכים (הרגילה) שלה שבקה בחניית ביתנו ולא ניתן היה לנסוע לאחור כדי להוציא את הרכב בחניה - אלא בדחיפה.

לובינסקי העדיפו להגיע אלינו הביתה, להרים את הרכב לרום המירבי - ולבצע את התיקון במקום.

אין לי מושג מה קרה עם הרכב הזה בהמשך - כי לאבא שלי נמאס ממנו אחרי 4 חודשים והא מכר אותו.

(לא היו תקלות נוספות ברכב - אך הוא החליט שהוא רוצה רכב עם מזגן - מה שלא היה ב-GSA)

הסיטרואן השניה היתה BX שאחד הצינורות ההידאוליים נקרע וכל השמן נשפך - הרכב נתקע ללא בלמים בצומת גהה - 5 דקות אחרי שיצא באתה המסירה ליד צומת קוקה קולה.

כנראה שהמיוחד זה - שזה קרה במכונית יפנית ( נו טוב מה אתם מצפים מתוצרת הונגריה :-D )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למען האמת לאגניס יש עבר בעיות לא קטן מהנסיון של מגזין אוטו...

המבין - יבין!

חחחחח :lol::lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...