Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אז פתאום שמתי לב שיש סדק מתחת לדלת הקדמית של הנהג, כנראה נדפק ממדרכה או משהו בסגנון (נראה כמו מכה רצינית)

מה שמוזר ששמתי לב שזה חלק מכל הפאנל הצידי של הרכב וזה לא נראה מתכת אלא ציפוק פלסטיק עבה כזה. מה עושים עם דבר כזה? יש אפשרות לתקן את זה בכלל? מה ההשלכות?

צירפתי תמונה, ניסיתי לצרף עוד אבל זה נכשל בהעלאה...

IMG_20200127_135222.jpg

פורסם

כן רואים את בתמונה.

סף פלסטיקי יש בהרבה רכבים.

אין כאן מה לתקן, רק להחליף.

הרכב שלך נמוך מאוד, צריך מאוד להזהר. עליה על מדרכות ממש לא בשבילך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

IMG_20200127_134906.jpg

הצלחתי לצרף עוד תמונה

ניתן לראות מההודעה הזאת שזה לא סף פלסטיק נפרד (אין אחד כזה ברכב) זה חלק מהפאנל הצידי של הרכב כולו, עלי יש את המספר שלדה והכל (נראה שהכל חלק אחד, או שאני לא רואה שום הפרדה)

וכן, למדתי בדרך הקשה...

עריכה אחרונה על ידי Kimel
פורסם

יש לך כוונה למכור את הרכב בקרוב?

אם לא , תשאיר את זה בנתיים ככה ( אם אתה מסוגל לחיות עם הפגם האסטטי הזה ).

כדי לתקן תצטרך להפעיל ביטוח, לשלם השתתפות, להפסיד פרמיה ל 3 השנים הבאות. יש גם ירידת ערך.

אני יודע שזה לא סף נפרד. גם בטויוטה ורסו שלי יש משהו דומה מאוד.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבנתי

למה ירידת ערך אגב, זה נחשב לפגיעה בשלדה? זה מוזר כי זה לא נראה כמו שלדת מתכת, אין התעקמות או משהו, זה כאילו מעטפת שנסדקה, לא ברור לי באמת

פורסם

במקרה כזה ירידת ערך של 1-2%, לא כמו פגיעת שלדה ( כאשר מכה יותר חזקה, כן יכולה להיות פגיעת שלדה עם אחוזים נוספים ).

גם בהחלפת פגוש נותנים ירידת ערך סביב 1%.

פורסם

ממש תודה, אני אשאיר ככה בינתיים, אני אוודא שהסדק לא מתרחב, ונטפל בזה כשיגיע הזמן למכור.

תודה על העזרה

פורסם
לי זה נראה,{לפי התמונות}, כמו נסיון לא מוצלח לתקן מכה או מעיכה שהייתה במקום, באמצעות מילוי חומר בצורה אגרסיווית, שכרגע נסדק.
גם לי זה נראה כמו תיקון שעבר מילוי חומר באופן לא מקצועי.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

זה מתאים למה שאמרו לי בבדיקה לפני הקניה, שעשו שם עבודה "מחורבנת" אבל זה רק אסטתי.

על התאונה הזאת הוא הוריד לי 4000 שקל, אז זרמתי. עכשיו זה נושך אותי

אם זה רק אסטתי אבל אני אשרוד.

אגב, אם זה מילוי שנסדק איך מסדרים דבר כזה באמת אם אני ארצה מתישהו?

פורסם
זה מתאים למה שאמרו לי בבדיקה לפני הקניה, שעשו שם עבודה "מחורבנת" אבל זה רק אסטתי.

על התאונה הזאת הוא הוריד לי 4000 שקל, אז זרמתי. עכשיו זה נושך אותי

אם זה רק אסטתי אבל אני אשרוד.

אגב, אם זה מילוי שנסדק איך מסדרים דבר כזה באמת אם אני ארצה מתישהו?

סידור בצורה מקצועית אצל הפחח צריך לכלול:

הוצאת כל החומר מילוי הקיים.

לאחר מכן הוא יצטרך באמצעים מכאניים "לשלוף" את הפח שהתעקם פנימה, יש לו את השיטות שלו.

לאחר שהוא יביא את הפח (של הסף) הכי קרוב למצב מקורי, הוא ימרח שכבה עדינה ודקה של חומר מילוי - ולאחר מכן יבצע את מה שצריך עד שיגיע לצביעה וזהו.

בעיקרון בתיקון הזה לא עשו שום עבודת יישור פח אלא סתם מילוי וצבע, ובגלל זה התיקון "התפוצץ". צריך קודם כל ליישר את הפח (לשלוף אותו החוצה) ואז למרוח עליו שכבה דקה של חומר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...