Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שאלה] לגבי לנציה תמה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יצא לי ליראות לנציה תמה ניראת סוף הדרך משורפת ל 300 כוח ככה הבחור טוען. (למי שמכיר צבע ירוק חזק עם חצאיות...)

הבחור לא מעוניין לימכור בשום מחיר הגיוני.

האם הרכב שווה מיבחינת החזקה וביצועים ?

האים ניתן לימצוא אחת במצב טוב?

האם אתם ממליצים על הרכב?

והאם הוא אמין ?

לאחר שהשבתתי את הסיוויק יש בירשותי בסיבות ה50 אלף שח.

האם יש רכב אחר שאתם ממליצים?

היתה לי פונטו GT והשקעתי עליה את התחתונים ואני מפחד ליקנות רכב טורבו שוב רובם מזוינות, אבל אוהב מכוניות ספורט מה לעשות....

יש לכם המלצה על משהוא שיוכל לספק אותי במחיר שיש לי.

לגבי הסייויק אי אפשר לרדת מיפונטו GT לסיוויק ולכן לא אקנה לעולם סיוויק שובתודה לעונים רז....

פורסם

אתה לא שואל את השאלות הנכונות ...

רכב כזה (כמו שכתב פעם מוטי) הוא שניים בלבד מבין השלושה : אמין, זול או חזק.

הביצועים שלו (גם בלי שיפורים) הם נפלאים, האחזקה שלו תמשכן לך את התחתונים, אין לי מושג אם אפשר למצוא אחת במצב טוב (בטח קשה עכשיו כשהן בנות עשר בערך) והוא לא אמין נקודה.

תגדיר חוץ מתקציב הקנייה כמה אתה מוכן להשקיע על הרכב בחודש (רק טיפולים ותיקונים, נעזוב דלק וביטוחים) ואז אפשר יהיה לייעץ האם תמא טורבו מתאימה לך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...