Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על איתורן ושבוע חופש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר, יום שלישי, באה השכנה וביקשה שאנציל (מה מקור המילה..?) אותה עם קבלים, היא אחרי שבוע חופש והאיתורן גמא את המצבר, ככה אמרה.

כשבאתי לאוטו שלה, לפני שחיברתי את הכבלים, ניסיתי להניע. החשמל של הרכב עבד פיקס, אורות, מחוונים, קומפלט, טויוטה חדשה. אבל אין סטרטר. הנחתי שהבעיה אינה במצבר אלא באיתורן ויש להתקשר אליהם לשחרר את הנעילה.

כמובן שטעיתי, בניגוד להיגיון שלי, אחרי שחיברנו בין המצברים, הרכב הניע.

אני שואל מה היה פה.

1. המצבר של הטויוטה היה תקין. אין סיבה שאחרי שבוע הוא יתרוקן, הוא עשה רושם טוב.

2. חיבור בין במצברים בכל זאת גרם להנעה.

תודה מראש לכל המשיבים.

dirty old man

need love too

פורסם

סטרטר פועל ע"י קבל שאוגר את הכוח ונותן לו אותו, במקרה שאין מספיק חשמל כדי לטעון את הקבל אז יכול להיות שלשאר האוטו יהיה חשמל(מנורות קטנות וכ'ו) אבל הסטרטר לא יתחיל כי אין מספיק חשמל בשבילו.

וגם בשביל להפעיל את הסטרטר חשמל צריך לעבור קודם דרך האיתורן ויכול להיות שגם הוא לקח חלק מהחשמל.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אתה יכול קצת להסביר לנו על הפיתוח העתידני הזה ? טרם שמעתי עליו.

פתחת סטרטר אי פעם , או לפחות ראית אחד פתוח ?

כמו כן מאיתורן התקשרו , וביקשו למסור לך שפע ברכות על זיהוי הבעייה במערכת.

הם פיתחו מתאם ל"מי עדן בר" כרגע , והאיתורן עבר לגמוע מים במקום חשמל...:roll:

פורסם
סטרטר פועל ע"י קבל שאוגר את הכוח ונותן לו אותו, במקרה שאין מספיק חשמל כדי לטעון את הקבל אז יכול להיות שלשאר האוטו יהיה חשמל(מנורות קטנות וכ'ו) אבל הסטרטר לא יתחיל כי אין מספיק חשמל בשבילו.

וגם בשביל להפעיל את הסטרטר חשמל צריך לעבור קודם דרך האיתורן ויכול להיות שגם הוא לקח חלק מהחשמל.

לא יודע מה אתה רוצה מהסטרטר, המצבר היה תקין, הסטרטר לא הגיב כלל. למרות זאת, חיבור בינו ובין מצבר נוסף פתר את הבעיה של האיתורן.

אולי מישהו בקהל בכל זאת יודע דבר או שניים על העניין?

dirty old man

need love too

פורסם

הסטרטר דורש יחסית הרבה זרם. כשהמצבר חלש הוא יכול לספק מספיק אנרגיה לצרכני הזרם הנמוך, אבל לא לסטרטר. במקרה כזה שומעים לפעמים מעין החלקה או טרטור מכיוון הסטרטר, ולפעמים אפילו את זה לא. כשאתה מחבר את המצבר שלך למערכת, אפשר להניע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הסטרטר משתמש בקבל רק בתחילת הסיבוב על מנת להתגבר על החיכוך הסטטי שנוצר במנוע.

לאחר מכן הוא עובד ישירות מהמצבר.

פורסם
הסטרטר דורש יחסית הרבה זרם. כשהמצבר חלש הוא יכול לספק מספיק אנרגיה לצרכני הזרם הנמוך, אבל לא לסטרטר. במקרה כזה שומעים לפעמים מעין החלקה או טרטור מכיוון הסטרטר, ולפעמים אפילו את זה לא. כשאתה מחבר את המצבר שלך למערכת, אפשר להניע.
אומר שוב: מצבר תקין.

dirty old man

need love too

פורסם

אולי המצבר לא היה תקין, או שהוא התרוקן אחרי שבוע בלי טעינה בגלל האיתורן והמערכת אזעקה או שיש זליגה שלוקחת חשמל ומרוקנת את המצבר.

בקיצור אתה לא יודע אם הוא היה תקין או לא כי לא בדקת אותו אז בגלל שהוא חדש לא אומר שהוא תקין.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

עמי היקר.

יש הרבה סימנים לכך שהמצבר תקין, למרות שלא שלחתי אותו לבדיקה של חשמלאי מוסמך.

1. אורות הדרך חזקים ונראים באור יום, אורות בלוח שעונים חזקים וברורים, חלונות חשמל עבדו יפה, האזעקה פתחה את האוטו יפה מאוד ורדיו עובד יופי. כל אלה לא קורים כשהמצבר אפילו לא מזיז את הסטרטר.

2. זו לא פעם ראשונה שזה קורה לה.

3. סביר להניח שבטויוטה חדשה דנדשה מערכת החשמל תקינה. פחות סביר שאיתורן זו מערכת הגיונית.

4. אם אני אומר שהמצבר תקין, הוא תקין. אני אקבל תשובה שתסביר למה על אף הממצאים הנ"ל זו עדיין בעיה של המצבר ולא של האזעקה, ובלבד שתהיה מבוארת כראוי. אין טעם סתם לדחוף "מצבר גמור" בגלל שהכבלים סייעו, זה בדיוק מה שמפריע לי בסיפור- המצבר היה תקין.

dirty old man

need love too

פורסם

1. מצבר יכול להתרוקן גם אחרי שבוע.

2. זה שהתנעת אותה עם כבלים לא אומר שהמצבר תקין.

3. כמו ש-NITCH אמר, זה ששאר מערכות החשמל פעלו, לא אומר שהמצבר תקין.

4. גם במכוניות חדשות, מצברים יכולים להתרוקן אחרי זמן מה ללא התנעה. גם בטויוטה (וכבר נתקלתי בזה לא פעם).

אם אתה אומר שזה קרה לה כבר, אז יכול להיות שאתה צודק והבעיה היא לא במצבר.

אני, בכל אופן, הייתי מתחיל בבדיקה שלו.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

4. גם במכוניות חדשות, מצברים יכולים להתרוקן אחרי זמן מה ללא התנעה. גם בטויוטה (וכבר נתקלתי בזה לא פעם).

במקרה שלי מדובר בטויוטה חדשה, וזה קורה הרבה. 20-30 דקות של אורות דולקים מספיקות כדי שהסטארטר לא יעבוד, בעוד שכל שאר מערכות הרכב חיות ובועטות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...