Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מס' ימים נדלקה נורית כתומה המעידה על תקלה במנוע. במוסך נאמר לי כי רצועת התזמון החלה להתפורר ויש להחליפה.עלי לציין כי נורת האזהרה נדלקת רק לאחר כ20 דקות נסיעה רציפה. הרכב נסע 73000 ק"מ עד כה. במוסך אחר נאמר לי שבדגם זה יש שרשרת תזמון מתכתית שאינה מתפוררת... אני קצת חסר אונים .. אבקש עזרתכם האדיבה.תודה.

פורסם

במנוע הזה יש רצועה, והיא אכן מתפוררת. תחליף, ויפה שעה אחת קודם. על הדרך חייבים גם לנקות את כל השאריות שלה, אחרת לא באמת תפתור את הבעיה. אם המוסך לא יודע / לא רוצה לנקות, מאוד מומלץ לפנות למוסך גבע בת"א או לאורן שירותי רכב בחולון (וגם באופן כללי כדאי לטפל אצלם, בטח אם אתה מאזור המרכז).

יש שרשור ארוך (ומייגע) בדיוק בנושא הזה. חפש אותו.

למוסך שאמר שיש שרשרת לא הייתי מתקרב יותר בחיים, יש גבול לכמה חאפר אפשר להיות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...