Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לאחרונה התקדמתי ועשיתי כמה שינויים קטנים במערכת שלי. כעת אני תוהה האם להשאיר אותה איך שהיא או שכדאי להוסיף רמקולים אחוריים (קטנים - 4-5.25-6.5 אינץ') כדי לקבל נפח לצליל.

המערכת היא:

HU: Kenwood mp425

Front component: Focal Ployglass 165V

Front amp: Rodek 425i (old school, 4ch, made in usa)

בין המגבר והקומפונט ישנו קרוס אקטיבי של אלפיין - כך שכל ארבעת האלמנטים בקומפוננט מקבלים ערוץ.

Sub: Alpine 6013 10', 36lit ported box

Sub amp: super sound 300watt.

כן, המגבר הוא זבל סיני זול. הוא יוחלף ברגע שיכנסו מזומנים. ישנו מגבר של רוקפורד מוכן בשבילו שצריך לעבור תיקון. העניין הוא שהסאב רק 100אר.אמ.אס, ולכן המגבר מזיז אותו בצורה טובה למדיי, לפחות לשבועות הבאים.

כפי שאם רואים ישנם עוד שרידים מהSETUP הישן שלא היה איכותי במיוחד (המגבר יעוף ממש מהר).

הרכיבים שיש ברשותי אחרי ההתקנה הם: רמקולים 6X9 של Kenwood וקומפוננט מילניום של Morel. אני כמעט משוכנע שהם אינם מתאימים לסוג האיכות שאני מנסה לבנות ברכב, אבל סתם רציתי להיות בטוח.

המטרה: הוסף נפח לצליל. לקבל את ההצלילים הביינוניים בלבד, קולות וכלי נגינה. האפקט בעיקרון יתבצע על ידי שליחת הגלים של הרמקולים, פגיעה בחלון האחורי והגעה לאוזן בדיליי וכך השלמת האפקט.

השאלות הן:

א.) האם המורל או המילניום יכולים לספק את העבודה עם דגש ענקי על איכות ודיוק (אני יודע שהם אינו כאלה. אין כל כוונה לשלב את הרמקולים הללו באופן מלא, אנני רוצה למשוך את הבמה אחורה. המטרה היא רק הוספת נפח לצליל כאמור. הרמקולים יעבדו לא בקיבולת מלא - או GAIN נמוך או Fader קדימה, תלוי בחיבור).

ב.) אותו אדם שעזר לי בכיוון ומכר לי חלק מהרכיבים מציע לי למכירה גם זול רמקולים 4 אינץ' צרפתיים שאת שמם אנני יודע כרגע (אבל איכותם אינה מוטלת בספק). המחיר היא בערך 500ש"ח לצמד רמקולים חדשים. האם ההצעה אטרקטיבית? (יש לזכור שאני אהיה צריך להמציא הגברה אליהם בנוסף לכול).

ג.) האם כל זה נחוץ בכלל? האם התמורה משמעותית או זניחה?

ד"א: צורתו של הרכב הוא סאדן.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

עקרונית זה עניין של טעם

יש כאלה שיואהבו את האלמנט הנוסף מאחורה ויש כאלה שלא

תצטרך לחבר אותם ולשמוע ... תחליט איך שבא לך

לדעתי , זה לא יכול להזיק , רק להוסיף

בכל אופן , אתה מזלזל במורל וחבל

פורסם
עקרונית זה עניין של טעם

יש כאלה שיואהבו את האלמנט הנוסף מאחורה ויש כאלה שלא

תצטרך לחבר אותם ולשמוע ... תחליט איך שבא לך

לדעתי , זה לא יכול להזיק , רק להוסיף

בכל אופן , אתה מזלזל במורל וחבל

אני לא מזלזל במורל, חלילה. כל הרמקולים שלהם ממש טובים. אבל זה עניין של רמה. הסט הנ"ל של המורל הוא הentry שלהם והFocal הוא רמה הרבה יותר גבוה מהם.

מה אתה אומר? שווה לנסות לחבר את המורל?

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

לדעתי כדי ללכת עלרמקולים קטנים לאחור, שלא יהיו משמעותיים מידי כדי לא לגרור את הבמה לאחור, אבל שיהיו כדי להוסיף קצת נפח/מרחב.

• תוכן חדש...