Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הצמיג המומלץ להונדה סיווק האצבק ספורט?

האם אחד מהצמיגים שמופיעים בתמונה? או עדיף כבר לקנות את הצמיג המקורי שבא עם הרכב - ER300 של ברידג'סטון?

Car_forum2.jpg

פורסם

אני בסוויק שלי 5 דלתות התקנתי GOOD YEAR ואני מאוד מאוד מרוצה.

לדעתי הרבה יותר טוב מהצמיגים שהרכב מגיע איתם.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם

למה לא? 2 חברות שוות, כנ"ל דאנלופ, יוקוהמה ועוד רבות אחרות.

אל תיפול לשפת 'איציק מהפנצ'ריה', לכל חברה יש מנעד דגמים מאד רחב שנועד לפגוע בכל פינה של השוק, יש להם צמיגים למירוצים מכוניות וגם צמיגים לריקשות בהודו.

אתה צריך לחפש צמיגי קיץ, מקטגוריית touring או high performance, (יש לצמיגים כמה קטגוריות ביצועים).

הצמיגים שבתמונה המצורפת טובים ומתאימים (חוץ מצמיג הrun-flat, שמיותר לחלוטין אם אתה לא חייב אותו).

יש עוד מס' אפשרויות - לי יש נסיון עם הassymetric 2 של גודייר, אחיזה גבוהה יותר על חשבון אורך חיים (החזיקו 3.5 שנים, וכ50000 ק"מ, רובם רגועים, חלקם פחות). רק תתרחק מהFM800 של דאנלופ שהפך לנפוץ בארץ, מדובר על צמיג למדינות מתפתחות שדאנלופ מייצרת שאיכשהו הגיע לפה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...