Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לפרק את פתחי האיוורור של המזגן על מנת שאני אוכל לנקות אותם ואח"כ לצבוע אותם.

איך אני עושה זאת מבלי לשבור אותם?

ואם אפשר אז תנו כמה עצות לצביעה נכונה.

הרכב הוא פיאט אונו.

פיאט אונו - כי האימפרזה בשטיפה. angryrazz.gif

פורסם

אז ככה:

כל רכב-צורת פירוק שונה (אם אפשרית,כי יש חלקים "חד פעמיים"-פירקת-שמור אותם בארון).

אני צבעתי כבר 3 מכוניות בחיי. אז מנסיון:

צביעה הכי מקצועית-תביעת תנור.פרק את החלקים,רחץ במים,נקה טוב טוב משמנים ותן לצבעי שיצבע לך אותם בתנות בצבע כסף מט .(מבריק יהיה ממש מגעיל!)

זה לא אמור לעלות הרבה, ויוצא מקצועי ביותר.

אתה יכול לקנות ספריי טוב- DUPLY COLOR "צבע רכב רמת גימור גבוהה".(איס,הום סנטר), כסף. שוב אותו תהליך- רק תקפיד לצבוע מרחוק ושכבה דקה (אתה יכול לשייף קצת בנייר מים). פחות מקצועי, נראה טוב מאוד,קילוף-תלוי בך.(לי זה החזיק שנה וחצי-נזהרתי בנקיון).

דוגמא בלבן.jpg

אדום לבן.jpg

כסף.jpg

I30 CW

פורסם
טוב, לדעתי זה ממש מכוער !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממש !!! לא מתאים בכלל...

ואווו , ממש חמוד אתה אהה ! :mad::mad::mad:

אתה היית רוצה לשמוע תגובות כאלה ?!

אני רוצה לראות את הפרצוף שלך ,אחרי שאתה מעלה הודעה עם תמונות של דברים שעשית, שסביר להניח שעבדת עליהם מאוד קשה ומישהו יתן לך תגובה כמו זאת....

אתה יודע מה זה טקט מינימלי ?

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם
טוב, לדעתי זה ממש מכוער !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממש !!! לא מתאים בכלל...

אתה יודע מה זה טקט מינימלי ?

כנראה שלא.

אחלה עבודה, יצא מקצועי.

בקרוב אצלי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...