Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות אופנוע שטח ראשון (אם לא מחשיבים RMX50) ואני לא יודע מאיפה להתחיל

חשבתי על drz אבל אני מבין עכשיו שאין לי קני מידה בכלל- מה ההבדלים ביכולת בין קרוסים לאופנועי אנדורו? ודו"שים נופלים מהם בהרבה? יש מוטקרוסים כבדים יותר מ200 סמק? ולמה נועדו ה 125 סמקים? אם אני מתחיל כדאי לקנות אופנוע שטח או להסתפק בינתיים בdr?

אני יודע שכילד נכנס בטעות לשטח של גדולים אתם מתבאסים לענות על שאלות שקטנות עליכם אבל אם אין לכם כוח לכתוב יהיה נחמד אם תפנו אותי לאתר בנושא או משהו בסגנון.. מי יודע אולי יום אחד אני ארכב לידכם..

פורסם

חשבתי על drz אבל אני מבין עכשיו שאין לי קני מידה בכלל- מה ההבדלים ביכולת בין קרוסים לאופנועי אנדורו? ודו"שים נופלים מהם בהרבה? יש מוטקרוסים כבדים יותר מ200 סמק? ולמה נועדו ה 125 סמקים? אם אני מתחיל כדאי לקנות אופנוע שטח או להסתפק בינתיים בdr?

אני יודע שכילד נכנס בטעות לשטח של גדולים אתם מתבאסים לענות על שאלות שקטנות עליכם אבל אם אין לכם כוח לכתוב יהיה נחמד אם תפנו אותי לאתר בנושא או משהו בסגנון.. מי יודע אולי יום אחד אני ארכב לידכם..

פורום אופנועי השטח בתפוז:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=363

לפני שאתה מציף בשאלות אני ממליץ שתעבור שם על המאמרים.כך תקבל תשובות מבלי לחכות שיענו ומבלי להטריח את חברי הפורום.

פורסם

אין שם או בכל פורום אחר בנושא הפנייה למאמרים על ההבדלים בנושא ומאיפה להתחיל..

עדיין מבקש תשובה

פורסם
אין שם או בכל פורום אחר בנושא הפנייה למאמרים על ההבדלים בנושא ומאיפה להתחיל..

עדיין מבקש תשובה

תתחיל בבסיס...

האם אתה הולך לרכב שטח נטו..., או האם האופנוע ישרת אותך גם לצרכי התניידות...?

מה התקציב שלך..., לא כולל ביטוח, מיגונים וכדומה...

באם המקרה הוא אופנוע לשימוש יומיומי פלוס נסיעות בשטח...

לך על הדרוזי...

במיוחד אם זה האופנוע שטח הראשון שלך...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

מוטוקרוסים הם אופנועים שמיועדים לרכיבת שטח אגרסיבית בלבד,לרוב במסלול סגור.אין להם תקינה לכביש (אין מערכת חשמל,אורות,צופר,מאותתים),הם לא חוקיים בארץ(נטולי רישוי ומספר והגיעו לארה"ק בהברחה).

אופנועי אנדורו מבוססים על כלים דומים בתוספת מערכת תאורה ושינויים מכנים בגל הארכובה ועוד.לחלק מדגמי האנדורו (ק.ט.מ,בארץ למשל) יש רישוי והגיעו בצורה חוקית.

בשלוש השנים האחרונות יש מעבר ממנועי 2 פעימות למנועי 4 פעימות.הסיבה לכך היא חוקי איכות סביבה ותקנות זיהום שונות.רוב המוטוקרוסים שתמצא בארץ הם 2 פעימות.

מוטוקרוסים מופיעים לרוב בנפחי 80,125,250,500 (שתי פעימות) או 250,450, (ארבע פעימות).

אופנועי דו"ש כשמם כן הם -אופנועים דו שימושיים.יכולים לרכב גם בשטח וגם בכביש.כיוון שהחיים הם פשרה אחת גדולה ככל שהכלי יהיה טוב בצד אחד של המשוואה הוא יפגע בצידה השני.דו"ש שיחסית טוב בשטח יהיה פחות נוח בכביש ולהיפך.

השאלה הראשונה שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם אתה מחפש כלי רק לשטח או גם לכביש.ברגע שתחליט לגבי זה הכיס ודרגת הרישיון כבר יצמצמו אותך למספר קטן של דגמים.

בקישור שנתתי לך יש אנשים שחיים שטח.יש לך יותר סיכוי לקבל שם תשובה מהירה או למצוא רוכב עם אופנוע מסויים.שווה לך לדעתי לשאול על שטח שם ולא כאן.עדיין,שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...