Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר volvo s60 t4 2014

imprezadude
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קפצה אתמול הודעה Low battery charge.

אשמח לדעת האם ישנם דגשים מיוחדים בקניית המצבר החדש (עד כה נקנה ממוסך היבואן, ובשל מחיר מופקע אני מעוניין להחליף עצמאית) מלבד האמפר הרלוונטי.

לרכב אין מערכת סטופ-סטארט.

תודה.

פורסם (נערך)

הייתי מתרגם את ההודעה ל-טעינה חלשה, מה שמרמז לדעתי לכיוון בעיה באלטרנטור או באלקטרוניקה של מ.הטעינה.

לפני רכישת מצבר חדש מציע לבדוק מתח טעינה (סלד 2000+) ואם ניתן גם זרם טעינה. תעלה את התוצאות לפורום ויעזרו לך לקבל החלטה איך ממשיכים.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

היי, תודה על התשובה.

המצבר בן שנתיים וחצי, והרכב נוסע כמעט אך ורק נסיעות עירוניות קצרות, אז הוא החזיק כמצופה ממנו.

אני מודה שאיני יודע כיצד לבצע את הבדיקות הנ"ל.

ובכל מקרה, במצב שבו אכן נדרש להחליף מצבר, אשמח לדעת האם ישנם דגשים מיוחדים.

פורסם

תיגש לחשמלאי רכב שגם מוכר מצברים במחירים נורמליים, שיבצע בדיקת טעינה למצבר לפני ההחלפה. אולי עדיין לא צריך החלפה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בן כמה המצבר?

לי יש וולבו V40 סוף שנת 2014, את שלי החלפתי כשקניתי את האוטו (היה עדיין מקורי כשאני החלפתי)

מצבר סטופ סטארט עולה באיזור ה1400 אם אני לא טועה אבל כן הציעו לי בפחות (באיזור ה700) שהוא גם מתאים אבל לא סטופ סטארט

פורסם

אם לרכב אין מערכת S&S ( באמת היא לא קיימת, ולא המצב בו מכבים אותה בכל הנעה ), אין שום סיבה לקנות מצבר במחיר כפול מהמצבר הרגיל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המצבר כמו שרשמתי בן שנתיים וחצי.

אין שום צורך בסטארט-סטופ משום שאין לרכב כלל מערכת כזו.

Narkoza, אם הציעו לך מצבר ב700 אני רגוע, המצבר הקודם עלה הרבה יותר מזה. אגש למוסך לבצע את כל הבדיקות של טעינה ואלטרנטור וכו, ואז אגש לקנות מצבר במידה וישנו צורך.

• תוכן חדש...