Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריצה לרכב

GUY007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול בערב פרצו לחבר שלי את הבגאז' של הרכב בהונדה סיוויק.

אני ראיתי את הפורצים כאשר פתחו את תא המטען, הם ברחו אחרי שהאזעקה התחילה לפעול. מה שמוזר הוא שמנעול הבגאז' נשאר תקין לחלוטין ולא נשארו שום סימני פריצה!

איך ייתכן הדבר?

פורסם

תתפלא אבל לא כל כך קשה לפתוח דלת בגאז'... אתה בא עם חבר...מצמיד את היד לשטח העליון ופשוט דוחף כלפי מעלה... והוא נפתח... לא משנה באיזה אוטו...

לא מניסיון...

פורסם

כן בדיוק כך - אתה בא שם את שני ידייך על הבגאז' ומתחיל לדחוף למעלה עניין של שניות עד שהוא נפתח

מאיפה אני מכיר את זה כשרצינו לצבוע לחבר שלי את הספויילר (ניסאן אלמרה) באנו להוריד אותו בדחיפה כפי שמתואר בספר היינס - גם אנחנו התפלנו מאוד כשהבגאז' נפתח...

פורסם

וחשבת אולי שהמנעול שלו לא היה תקין?

או שישר הגעת למסקנה הכל כך הגיונית ומתבקשת שלכל הרכבים אפשר לפתוח את הבגאז' בדחיפה?

כי אם כן, זו דרך הסקת מסקנות מרתקת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

ומה קורה ברכבי האצ'באק?

אצלי לדוגמא אין איפה לשים את הידים כדי לדחוף למעלה את המכסה של התא מטען...

!AWDSOME

פורסם
תתפלא אבל לא כל כך קשה לפתוח דלת בגאז'... אתה בא עם חבר...מצמיד את היד לשטח העליון ופשוט דוחף כלפי מעלה... והוא נפתח... לא משנה באיזה אוטו...

לא מניסיון...

1. הבגאז' שלך לא תקין !

2. זה לא קורה ברכבים אחרים!

3. אל תשכח שגם אם יש איזה שמץ אמת ממה שאמרת בדגמים מסוימים, אני מתאר לעצמי שאתה עבדת על האוטו כשהאוטו לא נעול, ולכן היה קל יותר לפתוח, בשעת פריצה, הבגאז' נעול, פשוט בילתי אפשרי לפתוח אותו בדחיפה למעלה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל הבגאז'ים נפתחים ללא כל בעיה!

איך אני יודע?

ראיתי שומר בכניסה לקניון, הולך מאחורי כל רכב שמגיע

ופותח בקלות את כל הבגאז'ים!

פורסם

בהנחה שהודעתך לא נרשמה בהומור,

השומר מצליח לפתוח את הבאגאז' של המכוניות כל כך בקלות, כי יש לרוב המכוניות היום ידית פתיחת בגאז' בתוך האוטו, לרוב היא נמצאת לרגלי כיסא הנהג..

איתי

פורסם

איך אני יודע?

ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פשוט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:roflmao:

:roflmao:

פורסם

אגרוף על קצה הבג'אז באמצע הוא נפתח גם שהאוטו נעול.

לפחות היה כה בדיהוו שלי, הנחתתי אגרוף ככה מעל המנעול והוא היה נפתח.

תאמת שגם ניסינו את זה אחר כך בדיהוו לאנוס, וגם במאזדה שנת 96 והוא נפתח ככה באותה צורה והאזעקה לא פעלה, רוב האזעקות לא מחוברות או רגישות בבגא'ז.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אגרוף על קצה הבג'אז באמצע הוא נפתח גם שהאוטו נעול.

לפחות היה כה בדיהוו שלי, הנחתתי אגרוף ככה מעל המנעול והוא היה נפתח.

תאמת שגם ניסינו את זה אחר כך בדיהוו לאנוס, וגם במאזדה שנת 96 והוא נפתח ככה באותה צורה והאזעקה לא פעלה, רוב האזעקות לא מחוברות או רגישות בבגא'ז.

וסתם שאלה, זה לא פוגע בפח של הרכב כשאתה נותן את האגרוף?

וההוא שאמר עם השומר....אני פשוט בוכה פה מצחוק!!!!!:roflmao: :roflmao: :roflmao:

למכירה: טויוטה אוונסיס מודל 2003, 2000 סמ"ק, יד ראשונה צבע שמפניה. 052-4355354- משה.

פורסם
בהנחה שהודעתך לא נרשמה בהומור,

השומר מצליח לפתוח את הבאגאז' של המכוניות כל כך בקלות, כי יש לרוב המכוניות היום ידית פתיחת בגאז' בתוך האוטו, לרוב היא נמצאת לרגלי כיסא הנהג..

איתי

עוד יש לך ספק אם ההודעה שלו נכתבה בהומור או לא? ברור שלא!... :wink:
פורסם

איך אני יודע?

חחחחחחחחח גדול.

ובכל לשאר כל שאר הקשקשנים? מה זה זה בכל המכוניות?

אני מוכן להתערב על זה. בוא תן לי ברכב כמה בוקסים שאתה רוצה (במקרה של תיקון פח- על חשבונך).

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

הרי השאלה היתה פה על פריצה של גנב מניאק ואפס חסר חייים ושיעמום, אז כמו שיש לו לב ואומץ לגנוב לך משהו מהבג'אז, אז דפיקת פח קטנה לא מעניננת אותו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...