Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת אוריאה ADblue ברכב שכור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היה מד מפלס, בחברת ההשכרה יכלו לבדוק ולמלא אם צריך לפני מסירת הרכב.

אם היה מד מפלס, היו דוחפים לך בחוזה סעיף להחזיר את הרכב עם מיכל מלא. ואם אתה לא עושה את זה אז מחייבים אותך 300% על האוריאה.

הרי זה נשרף כמו דלק (רק בקצב איטי יותר), אז מה ההבדל?!

יום טוב גם לך

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן אבל זה עדיף על המצב הקיים - כמו שהוא קיבל רכב עם מיכל כמעט ריק ולא ברור מי אמור למלא ומי אמור לשלם.

כל הנושא הזה עוד יחסית חדש, ההמשך די בטוח שתהיה התייחסות מסודרת בחוזה השכרה.

פורסם (נערך)

המשך לסיפור ההתראה של Adblue:

להתקשר למספר של חברת ההשכרה נראה פשוט אבל זה לא כך באמת.

צריך לעבור מספר תפריטים בשפות שונות עד שמגיעים לאנגלית וגם אז ללחוץ על התפריט הנכון שמתאים לסוג הרכב.

כשסוף סוף הגעתי לנציג הוא אמר שההתראה שלי מסמלת על חוסר בAdblue . נו באמת, את זה גם אני יודע. הוא טען שהוא רק נותן תמיכה טכנית ולא יודע מה היא מדיניות החברה.

התקשרתי למספר נוסף כללי שאינו קשור לתמיכה ושם נתנו לי שתי אפשרויות - להמשיך כך עד להחזרת הרכב וללא קנסות או למלא לבד ולקבל החזר.

נראה לי שאמשיך כך.

לגבי מפלס בAdblue, הוא קיים אבל צריך לעבור מספר תפריטים עד שמגיעים אליו.

לא משהו פשוט למי שאין ידע מסויים ורקע.

כל הכבוד לrobertf , אני בV60 מהדור החדש שיצא לאחרונה. אחלה רכב. סקירה בהמשך.

4ee655403cbe6476afa5f37d8ec5f74d.jpg3c0e2485ecb3e7fdc95ef2463c88a5af.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

סיפור דומה ביער השחור עם אינסיניה , נדלקה מנורה ADBLUE , נכנס לתחנה , מבקש תוסף, נמכר בכמה גדלי מכל שונים , קניתי ב10 אירו מיכל קטן (מגיע עם משפך בילטאין) , ממלא, נורה כבתה , ממשיך טיול כרגיל.

בקיצור לא סיפור...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

+1

בדיוק מה שאמר המגיב מעלי. זה מה שהייתי עושה. ואחר כך מראה את הקבלה עם החזרת הרכב. לא יזכו? אתגבר. יותר פשוט מלהתמודד עם מוקדים טלפוניים.

לא כמו הסיפור "המזעזע" שפורסם ב"עיתון" ישראלי שאינו מתחום הרכב. על אודות מטייל ישראלי שנתקע לתומו באמצע טיול, אחרי שהתעלם במשך יום שלם מההוראה בלוח השעונים למלא את נוזל הקסמים שאינו יודע מהו, ונושע על ידי מלאך בתחנת הדלק שהסביר לו מה עליו לעשות.

סתם מחשבה שעלתה לי בראש.. המרכיב העיקרי בנוזל הadblue הוא אוריאה, שכידוע נמצא בשתן.

אם הייתי נתקע באמצע שום מקום עם רכב שמסרב להניע, ואשתין לתוך המיכל, זה יעזור לי? :-D

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

לא הכל כל כך פשוט כמו שזה נראה.

זה ממש לא עניין של כסף.

אין הרבה תחנות דלק באזור ובנוסף לא כולן מחזיקות את התוסף.

אם על הדרך תהיה תחנה שמחזיקה את התוסף, מה טוב. אם לא אז לא נורא, הרכב יוחזר עם ההתראה.

עריכה, אני רואה שהתמונה של מפלס הAdblue לא עלתה כמו שצריך.

מצורף שוב:23f05499878e626bf960cd98032b3a96.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

כל הכבוד לrobertf , אני בV60 מהדור החדש שיצא לאחרונה. אחלה רכב. סקירה בהמשך.

מחכים לשמוע... :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

סתם מחשבה שעלתה לי בראש.. המרכיב העיקרי בנוזל הadblue הוא אוריאה, שכידוע נמצא בשתן.

אם הייתי נתקע באמצע שום מקום עם רכב שמסרב להניע, ואשתין לתוך המיכל, זה יעזור לי? :-D

אם חייב לחלץ את הרכב במצב שלא מאפשר שום פתרון אחר, תמלא מים. המערכת אולי תינזק אחר כך אבל באותו רגע יניע ויאפשר לנסוע.

פורסם

בכל תחנת דלק יש את התוסף , זה תוסף סטנדרטי שאין שום בעיה להשיג בטח ובטח בתחנות של חברות גדולות כמו shell.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תלוי כמה יש לך במיכל (שלפוחית)

יום טוב גם לך

פורסם
בכל תחנת דלק יש את התוסף , זה תוסף סטנדרטי שאין שום בעיה להשיג בטח ובטח בתחנות של חברות גדולות כמו shell.
ברור, גם בארץ כבר נמכר בכל התחנות כמעט.

מה שרשמתי זה למקרה שהתעלמת מהתראה ובדיוק הגעת לאיזור לא ידידותי ואתה חייב בכל מצב לזוז משם.

פורסם
אין מספר סוגים של אוריאה, יש סוג אחד של תמיסת אוריאה לתחבורה שעונה לתקן Iso 22241-1 ו DIN 70070. כמובן מיוצר על ידי הרבה יצרנים.

לפחות בארץ אוריאה לתחברוה נמכרת במיכלים של 10 ליטר, למלא מהמיכל הזה בלי להיעזר במשפך, אי אפשר. כך שתצטרך לארגן גם משפך .

לא חובה למלא ממיכלים, יש משאבות אוריאה

פורסם

איפה יש, באירופה? יכול מאוד להיול, לא יצא לי עוד לבדוק.

בארץ המשאבות שיש לא מתאימות למכוניות פרטיות, רק למשאיות.

• תוכן חדש...