Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת אוריאה ADblue ברכב שכור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, נמצא ביער השחור בגרמניה ונדלקה נורית על מפלס נמוך של Adblue.

כאשר הופיעה ההתרעה הופיע הערה שבעוד כ2000 ק"מ לא אוכל להניע את הרכב במידה ולא תחודש רמת האוריאה.

אני מניח שבמקסימום יש לי עוד כ500 ק"מ עד להחזרת הרכב בציריך.

האפשרויות העומדות בפני:

- נסיעה במיוחד לסוכנות הקרובה של europcar . כראה שמדובר על בזבוז זמן של לפחות שעתיים.

- לחפש תחנת דלק שמוכרת את התוסף ולמלא לבד. לא יודע אם יש סוגים שונים. יש פתח עם מכסה כחול ונגיש ליד פתח מילוי הסולר.

- להתעלם ולהחזיר כך את הרכב. יש מצב שיקנסו אותי על כך?

אגב, אני עם רכב משודרג, יהיה על כך שרשור בנפרד.

S60 Rdesign

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מספר סוגים של אוריאה, יש סוג אחד של תמיסת אוריאה לתחבורה שעונה לתקן Iso 22241-1 ו DIN 70070. כמובן מיוצר על ידי הרבה יצרנים.

לפחות בארץ אוריאה לתחברוה נמכרת במיכלים של 10 ליטר, למלא מהמיכל הזה בלי להיעזר במשפך, אי אפשר. כך שתצטרך לארגן גם משפך .

פורסם

הייתי בדיוק במצב שלך, ולפי נוסח ההודעה שקיבלת - גם באותו רכב... (סיטרואן ג'אמפי). במקרה שלי זה היה באוסטריה, עם רכב של USAVE.

תתעלם מההודעה ותחזיר ככה.

פורסם

קיבלתי שיחה "בהולה" מחבר ששכר בציריך וקיבל V60 שכורה (Europcarׂ),למחרת נדלקה לו הנורה במהלך הנסיעה באזור היער השחור.

רכש Adblue בתחנת הדלק הקרובה ומילא לשלום.

אולי חיכו לישראלים שימלאו להם את המיכלים החברה שם בציריך ? :wink:

פורסם

לא עלה בדעתו של אף אחד להתקשר לחברת ההשכרה ולשאול? לפחות היו מקזזיםצאת מחיר המוצר מדמי השכירות.

לאחד הבנים שלי נדלקה הודעה על צורך בטיפול תקופתי בזמן טיול בארה"ב, כאשר עוד נותרה לו תכנית ארוכה. חברת ההשכרה הפנתה אותו למוסך, וגם פיצתה אותו על הפסד הזמן (איני זוכר פרטים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לא עלה בדעתו של אף אחד להתקשר לחברת ההשכרה ולשאול?

בדיוק מה שאני חשבתי. בכל מקרה, חברת ההשכרה אמורה להחזיר לך את ההוצאה

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

מה שמוזר זה שיצרני מכוניות פרטית לא דואגים לסדר שעון מפלס אוריאה באחת התצוגות בלוח שעונים, משהו שקיים במשאיות.

אם היה כזה שעון, אפשר היה לראות בקבלת הרכב שהמפלס נמוך.

פורסם

כן זה ידוע. תמיד יש התראה כזאת.

אבל זה סביר שעם רכב שכור הבן אדם יסע יותר מ 2000 ק"מ ולא ברור מי אמור לשלם על מילוי אוריאה ובאחריות מי לבצע.

אם היה מד מפלס, בחברת ההשכרה יכלו לבדוק ולמלא אם צריך לפני מסירת הרכב.

מילוי אוריאה נדרש בערך פעם ב 15-20 אלף ק"מ.

פורסם

התראה עוד 2000 ק"מ ברכב שכור:

בחו"ל:

בודק תקנים, מתקשר לחברת השכרה, נוסע במיוחד, רוכש מכספו האישי, ממלא בעדינות, מוודא מפלס.

בארץ:

שם D.

פורסם

יש תקן מחייב למערכות האלו. אחרי 2000 ק"מ אם לא תמלא, המנוע לא יניע אחרי חניה.

• תוכן חדש...