Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי תקלה חוזרת ברכב של נורת בדיקת מנוע עד שאני מגיע למוסך היא נכבית, הרכב נכנס למוסך כבר 4 פעמיים אבל מאחר וכשאני מגיע הנורה נכבית הם לא מצליחים לאתר את התקלה, הוחלפו שסתומים בטורבו, נבדקו חוטי הצתה הם לא עולים על הבעיה, מוסך מורשה אגב, מבקש לדעת איזה רכיב OBD עלי לרכוש כדי שיתאים לרכב ושבפעם הבאה אני אוכל להגיע למוסך עם קוד התקלה.

מאד יעזור לקבל מספר אפשרויות אם יש.

תודה

פורסם

לפי המוסך,לא נרשם קוד תקלה במחשב הרכב ??.

לכאורה גם אם המנורה נכבתה,בכל זאת תקלה אמורה להירשם בזיכרון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טענו שלא רשום כלום, אין לי סיבה לא להאמין ביצעו החלפה של שסתומים בטורבו חיישן חמצן ועוד משהו מבלי לחייב אותי מאחר והתקלה לא נפתרה

פורסם

במוסך צריך היה גם לבצע סריקה של כל הנתונים ומצבי הפעולה ולראות שהכל מתאים למה שצריך להיות ואין חריגים.

כשהנורת תקלה דולקת האם המכונית נוסעת ומתנהגת כרגיל?

האם המוסך שבדק הנו מורשה היבואן?.

בברכה - רפי לין

פורסם

אני הזמנתי סורק מאלי אקספרס רכשתי את האפלקציה בעלות של 15 שח ועושה את העבודה מצוין, קורא תקלות,מאפס, נתונים בזמן אמת, בדיקת שסתומים,בדיקת חיישני חמצן ורמת o2, יש אפשרות "לבנות פרופיל לרכב" שאתה מכניס את נתוני הרכב כמו דגם מנוע כ"ח בדיקה בן 0-100 בדיקת מומנט וכוח מנוע+כח לגלגלים, דיאגרמת נתונים. בנתיים עובד חלק ונתונים מדויקים ממליץ בחום

פורסם
אני הזמנתי סורק מאלי אקספרס רכשתי את האפלקציה בעלות של 15 שח ועושה את העבודה מצוין, קורא תקלות,מאפס, נתונים בזמן אמת, בדיקת שסתומים,בדיקת חיישני חמצן ורמת o2, יש אפשרות "לבנות פרופיל לרכב" שאתה מכניס את נתוני הרכב כמו דגם מנוע כ"ח בדיקה בן 0-100 בדיקת מומנט וכוח מנוע+כח לגלגלים, דיאגרמת נתונים. בנתיים עובד חלק ונתונים מדויקים ממליץ בחום

זה הסורק שהזמנתי מגיע עם דיסק של התכונה עצמה במקרה ותרצה לעבוד עם המחשב ולא עם סמראטפון/טאבלט

Screenshot_20190801-110439_AliExpress.jpg

פורסם

כל סורק OBD II ב 5 ש"ח מאיביי ואפליקציה לטלפון CarDoc תעשה את העבודה של לתת קוד תקלה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מוזר שהם לא מצליחים לראות את קוד התקלה. מחשב הרכב באסטרה שומר את התקלה בזיכרון גם לאחר שהנורה נכבית, עם כלי סריקה יעודי ואפילו עם ELM ב2 דולר באיביי אפשר לקרוא את התקלות מהזיכרון תוך כמה שניות.

האם מורגשת תופעה כלשהי כאשר הנורה נדלקת? הנורה נכבית מייד אחרי הנעה מחדש?

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם (נערך)

רפי שלום,

הרכב לא נוסע רגיל מתקשה לעלות לסלד גבוהה ובקיק דאון, זו הסיבה שהם החליפו שסתומים בטורבו אבל התברר שזו לא היתה הבעיה, וכן מודבר במוסך מורשה

עריכה אחרונה על ידי Asaf Palga
  • תוכן חדש...