Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כבר שנים משתמש ב GOPRO4 על חצובה קטנה לצילומי "סלפי משודרגים" שלי ושל בת הזוג בטיולים שלנו [אנחנו בד"כ מטיילים במקומות בלי נפש חיה בסביבה]

הבנתי שאני לא משתמש ב GOPRO למטרה שלה. בכלל.

הייתי שמח לשדרג איכות.

אני מניח שכמעט כל מצלמה סבירה תוציא תמונות יותר טובות מה GOPRO?

תקציב עד נניח 500₪

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המטרה זה מצלמת סלפי ת'כלס?

לדעתי ב-500 שקל לא תמצא משהו שייתן לך תוצאות טובות יותר מהגופרו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

"מצלמה סבבה"? אני לא יודע מה זה. אבל תקציב התחלתי סביר הוא לפחות פי 4 מזה (לא. ה-4000D עם עדשת הקיט היא לא "סבבה" כי היא גדולה ויש לה עוד שורת חסרונות).

מקווה שיש לך טלפון טוב, קנה מקל סלפי הגון ו\או חצובת טלפון וזה.

חוץ מזה, יש שרשור מקביל שמתעמק בתחום. אמנם תחילתו ב-DSLR אבל הוא גולש לתחום חסרות המראה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדבר היחיד שעולה לי לראש זה מצלמה טובה עם חיישן טוב (ברידג', מירורלס או DSLR) על חצובה עם שלט.

החיסרון זה שזה לא ייתן לך את פוזת הסלפי עם היד שמחזיקה את המצלמה, עוד חיסרון זה שבכל מקום שיש לך יד פנויה אתה יכול להחזיק סלפי סטיק, לא בכל מקום כזה אתה תוכל לפרוס חצובה ולהתרחק מספיק לצילום.

וכמו שאמר ספריאל, מדובר על תקציב פי 4 לפני התוספות.

ד"א הגופרו היא מולטי-שימושית, ואחד השימושים שלה הוא דווקא כן מצלמת סלפי (עם מייצב, בלי מייצב, מתחת למים, על הר וכו')

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני חושב שאםת עושים פה דילוג קצת גדול מדי. הגופרו היא מצלמה די דרעק לתמונות, אין דרך להימנע מזה- עדשה סופר רחבה שמאוד ייעודית לוידאו, ואת זה היא עושה נפלא.

כל מצלמה של סלולרי מודרני תספק תמונות טובות לאין שעור מהגופרו, וככה גם כל p&s. בקיצור, סלולרי.

פורסם

ב-500₪ לא תקנה משהו ששווה את הכסף.

אם אתה בכיוון של קומפקטיות, תצטרך להכפיל את התקציב שלך לפחות פי 4 כדי לקבל אחת שבאמת שווה את הכסף.

כל סמארטפון עם מצלמה טובה מהשנתיים האחרונות ייתן לך תוצאות טובות שלא נופלות בדרך כלל ממצלמה קומפקטית פשוטה וסטנדרטית.

אם חסר לך זום זה סיפור אחר, ואז אולי שווה לשקול לרכוש איזו מצלמה קומפקטית עם זום אופטי 10-12X.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רק לצורך ההבהרה - אני לא מחפש פוזת סלפי כלל. ההפך הוא הנכון ולכן אני לוקח איתי חצובה.

אבל בהחלט עניתם על השאלה.

נשמע שמצלמה ב 2000₪ תוציא תמונות פחות טובות מהפלאפון שלי... הזוי בעיני, אבל אם כולם מסכימים על זה...

פורסם

לא מבין את ההזיה שהולכת בת'רד הזה. ב 2000 ש"ח תוכל כבר לקנות מצלמת DSLR אנטרי לבל טובה+עדשה סבירה, משהו שיוציא תמונות טובות עשרות מונים מכל סלולרי שתחשוב עליו.

יש כל מיני מצלמות קומפקטיות ב 500-1000 ש"ח שיתנו תוצאות טובות יותר מסלולרי, אבל זה לגמרי חסר פואנטה אלא אם אתה ממש מדפיס את התמונות שאתה מצלם ובדי גדול, לצפיה על מחשב- אין בזה תועלת.

פורסם (נערך)

שום טלפון לא יעששה עבודה טובה ממצלמה ב-2000 ש"ח. התמונות ייראו טוב על המסך בגלל עיבוד אוטומטי חכם, אבל אם תרצה לעשות אתן משהו מעבר להצגה על מסך הטלפון תתאכזב.

למצלמה יש חיישן יותר גדול, עדשות יותר איכותיות, יותר אפשרויות לכיוונון החשיפה - בקיצור האופציות הדרושות לצילום יותר איכותי. וכמובן הפקת קבצי rawש יאפשרו עיבוד בתוכנות עריכה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רק לצורך ההבהרה - אני לא מחפש פוזת סלפי כלל. ההפך הוא הנכון ולכן אני לוקח איתי חצובה.

אבל בהחלט עניתם על השאלה.

נשמע שמצלמה ב 2000₪ תוציא תמונות פחות טובות מהפלאפון שלי... הזוי בעיני, אבל אם כולם מסכימים על זה...

מצלמה ב-2000₪ - לא. היא תהיה טובה יותר מהסמארטפון שלך. נניח משהו כמו סוני RX100, רפלקס ברמת כניסה או מירורלס בסיסית כלשהי עם עדשת קיט.

אבל 'סתם' מצלמה קומפקטית לא תעזור לך, למעט הזום האופטי, למצלמה קומפקטית עם חיישן קטן (1/2.3") אין יתרון ממשי על סמארטפון טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

דור, יש גם קומפקטיות עם חיישן "1. קאנון, סוני, פאנאסוניק ואפילו לייקה.

אבל, גם למצלמות עם חיישני "1/2.3 יש יתרונות מבחינת אופטיקה, שליטה בחשיפה, אפילו אחיזה יותר יציבה בשימוש ב-viewfinder לעומת אחיזה מרוחקת של הטלפון.

פורסם

אני מטייל עם גופרו 5, ולאחרונה שמתי לב שהתמונות מהמצלמה הראשית של הגלאקסי 7 יוצאות איכותיות בהרבה.

פורסם
דור, יש גם קומפקטיות עם חיישן "1. קאנון, סוני, פאנאסוניק ואפילו לייקה.

אבל, גם למצלמות עם חיישני "1/2.3 יש יתרונות מבחינת אופטיקה, שליטה בחשיפה, אפילו אחיזה יותר יציבה בשימוש ב-viewfinder לעומת אחיזה מרוחקת של הטלפון.

אני יודע, לכן נתתי כדוגמה את ה-RX100.

לכן כתבתי "נניח משהו כמו סוני RX100".

גם סדרת G של קנון מהדגמים האחרונים זכתה לחיישן 1" ואם אני זוכר טוב, יש דגם שאפילו זכה לחיישן 1.5".

לגביי יתרונות האופטיקה - נגיד שכן.

שליטה בחשיפה - יש היום גם בסמארטפונים.

לגביי אחיזה - בהנחה שלא מדובר במצלמה קומפקטית נוחה במיוחד, אני באופן אישי לא רואה יתרון.

שימוש ב-Viewfinder - הרכיב הזה נדיר למדי במצלמות קומפקטיות מודרניות. אפילו לחלק מהמירורלס אין.

• תוכן חדש...