Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיפת כלבוטק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול מי שראה בכלבוטק, הייתה חשיפה מעניינת על חברת "טרייד אין" בנתניה.

זה הסיפור:

מישהי חיפש להחליף את הרנו מגאן '98 שלה. היא חיפשה בלוחות, ולבסוף הגיעה לפרסום של "טרייד אין עמירז" בנתניה. היא התעניינה והתקשרה וענו לה שיש מבחר גדול של דייהו.

האישה הגיעה בדקה ביחד עם בנה. לאחר שבחרו אוטו-דייהו לנוס 2001, הלכו הבן עם המוכר למכון בדיקה קרוב (שהמוכר המליץ). הרכב יצא במצב מושלם לשנתון שלו, הם החליטו לעשות טרייד אין. הם נהנו מהרכב כמה ימים. לאחר כמה ימים האישה ניסתה לבלום והתקשתה בכך , למזלה - לא היה רכב בקרבת מקום. היא ובנה החליטו לקחת את הרכב לבדיקה, הפעם במכון שהם בחרו. התברר שהרכב היה מעורב בתאונה קטלנית בכל חלק הפרונט. בירור קצר עם הבעלים הראשון - אישה :wink: , העלה כי הרכב היה מעורב בתאונה עם אוטובוס. הרכב הוכרז על ידי שמאי רכב הביטוח כטוטאלוס (אובדן מלא). הרכב נמכר לחברה המתמחה בנושא. הבעלים של חברה זו הוא משפחה של בעל הטרייד אין , הוא מכר לו את הייהו ללא תיקון במחיר זול. הבעלים של המגרש שיפץ את הרכב ומכר אותו כללא תאונות. לאחר שהאשה פנתה לכלבוטק, הבעלים עמדו על כך שהם לא יכולים לדעת את כל הפרטים על כל רכב ורכב וכי זה על אחריות הקונה לבדוק את הרכב. לטעתנם, הם הפנו אותה למכון זה מכיוון שהם לא מהאזור ולא הכירו מוסך באיזור. כמובן שלאחר בדיקה נוספת באותו "מכון בדיקה" - לא נמצא שהרכב עבר תאונה.

לסיכום, הייתי רוצה לחזור ולהדגיש כי עליכם לבדוק היטב את הרכב ולא לוותר על בדיקה במקום שאתם בוחרים...

מה אתם אומרים על הסיפור הזה? ממש עצוב.. :cry::evil:

פורסם

הדבר הכי מצחיק, שעוד חודש כולם ישכחו ויחזרו לקנות שם, בגלל איזה עץ ריח שמקבלים ב"מתנה".

יש אימרה - אתה יכול לעבוד על כולם פעם אחת, אתה יכול לעבוד על אדם אחד כל הזמן, אבל אינך יכול לעבוד על כולם כל הזמן.

אז במדינת הפראיירים שלנו האימרה לא עובדת, וחבל....

פורסם

אין מי שיכול על הנתניתים, המלצה שלי לא להתקרב כלל למגרשי מכוניות בנתניה וחדרה, לא משנה איזה רכב לא משנה מה מבטיחים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

מעניין שמי שהמליץ על מכון זה המוכר...בדקו גם את המכון שהוא המליץ עליו? (כאילו חקרו אותם או משהו?)

-------------------------------------------

אהובת חיי

f430 spider

פורסם

כן. הלכו לשם עם מצלמה נסתרת והתוצאה הייתה מצחיקה ביותר. האשנים במכון שאלו את התחקירנים אם האוטו אבל טוטאלוס, פגיעה בפרונט, פגיעה בצד ... וזהו, הרכב יצא ללא תאונות, נחמד אחרי שהיא נפגעה מאוטובוס.. :roll:

פורסם

אני לא יודע אם מותר להזכיר, אם לא נא מהמנהלים למחוק :roll: . מדובר ב"מוסך מרכזי" (כן זה השם..). מעניין אם הוא יהיה מרכזי לעוד הרבה זמן... :wink:

פורסם
אני לא יודע אם מותר להזכיר, אם לא נא מהמנהלים למחוק :roll: . מדובר ב"מוסך מרכזי" (כן זה השם..). מעניין אם הוא יהיה מרכזי לעוד הרבה זמן... :wink:

כמובן שמותר להזכיר, ואפילו יותר מזה חייב להזכיר.

אין סיבה שאסור יהיה להזכיר את זה, זה פורסם בערוץ 2.

אני מקווה שהמוסך הזה יהפוך למוסך הכי "שולי" שאפשר ושהבעלים שלו יאכל אותה הכי חזק שאפשר.

פורסם

לפני כחודש פורסם בידיעות אחרונות על חברת ביטוח שמכרה רכב טוטאל לוס למגרש מכוניות בנתניה ... והתוצאה כמו כאן, זה הגיע למשפט וחברת הביטוח נאלצה לשלם 460,000 ש"ח לתובע !!! לאחר שכבר הוזהרה לא למכור רכבים אלו .....

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אם כבר ת'רד על מגרשים,אני דווקא קניתי רכב ממגרש "מפוקפק" בדרום הארץ..

והרכב שירת אותי נאמנה שנה וחצי,למעט החלפת תושבת אחת,לא זוכר בדיוק איזה לא היו שום בעיות עם הרכב.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

עניין של חוסר הבנה בקניית רכב.

לעולם אין להסכים לקחת את הרכב למכון בדיקה ע"פ המלצתו של המוכר.

הקונה הוא זה שצריך לעמוד על מקום הבדיקה!!!

הקומבינות האלו מוכרות!

אין מי שיכול על הנתניתים, המלצה שלי לא להתקרב כלל למגרשי מכוניות בנתניה וחדרה, לא משנה איזה רכב לא משנה מה מבטיחים.

מחזק!!! דברי אמת!

(נכון למצב העכשוי היום..

21 שנה אני גר באיזור ליד, ועוד לא שמעתי על קנייה מוצלחת או על מגרש ללא בעלים עבריינים..)

אמיר.

פורסם

ללכת רק למכון שאתה רוצה נכון ומה אתה עושה מתי שהמוכר לא מסכים לצאת מהעיר?!?!

כל טוטלוס צריך לרדת גם מהעברת בעלות

• תוכן חדש...